Helló!
Egy kis segítséget szeretnék kérni még új vagyok.
Ezen az oldalon valaki meg tudná nekem mondani hogy melyik lenne a legjobb rom a 4.1esek közül? Mert annyira nem vagyok jó angolból és annyit tudok hogy stabilnak kell lennie illetve magyar nyelv legyen benne. A telepítést megoldom csak ennyi segítséget szeretnék kérni. Vagy ha van valakinek egy ilyen igényt kielégítő rom azt is szívesen fogadom A választ privátban is szívesen várom
Itt az oldal You are not allowed to view links.
Register or Login
Köszönöm előre is a válasz!
Nos ez csak az én véleményem,majd szól még hozzá más is.Lássuk csak sorban:Ezt/[[ROM][JB][4.1.2] RemICS JB ₪ S3/S4 Look and Feel ₪ [UNOFFICIAL]
Developer: Blackmambazzz/már használtam,szerintem ez a legstabilabb,kernel cserével pedig az akksi idő is megnövelhető valamivel.persze arra figyelj hogy lehet nem lesz 720p videó.
Következő:/[ROM][4.1.2][JZO54K] Unofficial SlimBean 3.1.0
Developer: Crybert/Ez is jó rom,meg voltam vele elégedve.Stabil és gyors is,persze témakezelőt azt raksz rá amit akarsz.Én a Go Launcher Ex-et használom.Nekem bejött.
Következő:/[Open & Work] [Jelly Bean 4.1.2] MIUI v.JB 2.10.19
Developer: Alex93917/Túl van komplikálva beállításokkal.Sokat fagyott és kikapcsolt,még nem kiforrott hiába van benne magyar nyelv is.Bluetooth fülesnél 10 mésodperc volt a legtöbb idő amíg én még felvehettem a csörgetésre,ha nem akkor automatice vette magától.Kínos ha nem hallod a csörgést.A téma kezelője nem rossz de nehéz rá találni témákat.Van benne alap hívásfelvevő beállítás de csak fülessel.Nem valami jó a minősége a felvételnek.A hívószám küldést alig tudtam beállítani.Szóval ez még nem a legjobb.
Következő:/[ROM OTA by NitroX-developers] ~¤ EHNDROIX II
Developer: AlessandroXCV | EHNDROIX TEAM/Ez is elég jó és stabil,sokáig használtam meg voltam vele elégedve.
Következő:/[ROM][CM10] CyanogenMod 10
Developer: Ivendor/Most jelenleg ezt használom és nagyon jó.Igaz a kernelt kicseréltem erre/http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2183378/de csak az akksi idő végett és csak egy alap verzióra hogy legyen 720p videó is.
Összességében mindegyik jó amit kipróbáltam,és hozzáteszem nem azért próbálgatom mert nem jók hanem mert kíváncsi vagyok mindig egy újabbra és jobbra.
Ez csak az én véleményem,szerintem a neked szimpatikussal kezd és utána lehet változtatni.
Sok sikert!
Itt mindig van aki segít!