0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Akkor a nova a ludas sztem. Biztos nem direkt hoztam be
de nekem pl a nova nem csinál ilyet, azt használom már jó ideje
Árulja már el valaki hogy az igo primónak miért nincs navigációs hangja egy rom alatt sem
Programmal próbáltad? Az is ronda? Mitől nem tiszta? Fokuszálás? Zaj?
CM10 beta 2
Próbáltam más programmal pl.: Fx Camera, de a hiba ugyan az, amikor közelítek a képek, akkor a színek, valamint maga képnek a részletessége alacsony. Ez főleg akkor látszik ha számítógépre felrakom őket
OTG support? ezt azért kipróbálnám, de nincs kábelem....
Ez mit takar?
ha van egy úgynevezett OTG kábeled, akkor azt rákötöd a telefonod, és azon keresztül rá tudsz dugni pl. egy pendrive-t és azt meghajtóként látod.tehát növelheted a háttérkapacitásodat.
A minap esett szó itt az egyik topikban erről... hát íme akkor mégis beletették. Egyebet még nem tapasztaltam. Vki valami hibajavítást? Igazából hibát sem tudok a 3g-edge váltáson kívül.
Na most felteszem az EHNDROIX II romot nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen élőben Majd megírom a tapasztalatokat.
Szóval feltettem nagyon szép de sajna sok benne a hiba.-A böngésző nem csatlakozik a netre.Nincs fiók lehetőség mert nem nyitja meg..A többi része az szép és használható.
Nem csatlakozik a netre? melyik böngésző?Milyen fiókra gondoltál?
Van egy olyan menüje a beállításokban hogy fiókok. ez nem megy.A telepített böngészője meg nem megy egyáltalánIgen mind a kettővel kipróbáltam.Most ezt tesztelem.-Unofficial SlimBean 3.1.0 nagyon szuper. letisztult és minden működik. kivéve itt is a fiókot. ezzel lehetne az email postafiókot beállítani.Esetleg nem tudja valaki hogy miért nem látja a telefonomat a google play áruház?Se pc-n se telefonról.