Hát nem tudom biztos velem van a baj. Vagy a telefonommal bár kötve hiszem. Kipróbáltam már ezek közül sokféle romot. Hát inkább nem minősíteném egyiket sem maradjunk annyiban hogy használhatatlanok. Gyakorlatilag minden kiírja hogy sajnálom de leálltam aztán már el sem tudom indítani végleg leállt. Gondolok itt saját file kezelő zenelejáttszó stb.. Svox nem is látja hogy mi van nemhogy elindítaná egyetlen egy launcher sem megy. Oké túlzás hogy nem megy mert megy kb 10 percig aztán ő is leáll. Angry Birds egy pause és a változatosság kedvéért ő is láll majd a telefon ujraindul. De nem csak ennél a játéknál gyakorlatilag mindnél. Aztán csak úgy a poén kedvéért napjában 26598x kikapcsol a telefon azt várjad hogy hívnak. akummulátor eszméletlen jó velük ha megerőlteti magát akár három és fél órát is bír. Nekem ne mondja senki hogy szar a telefonom mert nem az gyári rommal tökéletes. lehet én basztam el valamit bár minden úgy történt ahogy történnie kellett telepítéskor. Na mindeggy lehet engem fikázni de elég dühítő mert szeretném használni ugyanis egy valami hibátlanul működik a gps de ez édeskevés. Kérem ha valaki tud segítsen. Esetleg nem lehetne belinkelni könkrétan a romot mert xda-n elég necces kibogarászni honnan a retekből lehet letölteni. Persze én vagyok itt is a segg mert mindenki másnak sikerült. Lehet elbasztam hogy egy romhoz másik rom gapps-át telepítettem. elnézést mindenkitől
Szia,
húúúú....akkor most nagy levegő és relax.
haladjunk szépen sorban.
kérdéseim:
1. melyik romot próbáltad, és hogyan telepítetted-? sokszor ezen is sok múlik, és néha függetlenül attól, hogy mindent a leírtak szerint csinálsz mégse lesz jó valami. ilyenkor az elejéről kell kezdeni. teljes wipe-ot csinálni
2. ha minden vagy legalábbis sok programod leáll valamilyen hiba miatt, akkor az eddigi tapasztalataim szerint a progi hibája és nem a rom-é. milyen programoknál tapasztaltad?
3. se saját fájkezelőt, se saját zenelejátszót nem használtam, így ebben nem foglalok állást, de az általad írt hibákról eddig nem olvastam sehol. De ha ilyen hiba jönne elő, akkor a market tele van mindenféle programmal, ami megoldást nyújthat a problémára,
4. launcher-ből melyiket próbáltad? Én most jelenleg a Nova-t használom és eddig egyetlenegy összeomlás se volt!
5. 3,5 órás akku idő? ha ez valóban igaz, akkor vmi baj lehet. vagy nincs deep sleep, vagy nem tudom, de jó lenne látni egy screenshoot-ot, mert így csak vaktában mondanék bármit is.
6. használtam pár romot hosszabb rövidebb ideig. úgy gondolom, hogy nincs 100% rom. kikapcsolást eddig mindegyiknél tapasztaltam. már egy ideje nyúzom a CM10et, de az utolsó megmagyarázhatatlan kikapcs kb. 1,5 hete volt nálam. azóta semmi!
szerintem ha összeszedjük a válaszokat, akkor meg sikerülni fog összedobni jól romot!
u.i.: a saját nevemben mondhatom, de lehet, hogy a többiek is igazat adnak, akik már eddig romoltak, hogy mindenki volt már olyan idegállapotban mint te!
csak tanácsolni tudom, hogy inkább inkább második neki futásra írd le, amit gondolsz, vagy csak egy kicsit próbáld meg szofitikáltabban!