Üdv!
Segítséget kérnék tőletek!
Tavaly vásároltam egy Galaxy s Advance telefont, amit sajnos egy hónappal a vétel után elloptak. A rendőrség megtalálta és visszakerült hozzám. A készülékről lekaparták az IMEI azonosítót és valószínű, hogy ki is lett ütve belőle. Semmi gond nem volt a telóval addig, amíg nem akartam rendszert frissíteni. Akkor a frissítés közben megállt és nem reagál semmire. Se bekapcsolni sem tölteni nem lehet. Most egy kis méretű vágódeszkának lehet használni csak. Megpróbáltam bejárni a hivatalos utat. Elvittem a T-mobilba, ahol első körben elhajtottak, mint a magzatvizet, mondván nincs IMEI szám. Aztán a rendőrségi papírokkal együtt visszamentem és akkor már bevette a szerviz, viszont a központjuk a rendőrségi papírokkal sem tudta elfogadni. Elküldtek a Samsung márkaszervizbe, ahol szintén elküldtek. Most várjuk a központi samsung válaszát, hogy engedélyt kapjak arra, hogy megcsinálják a telefonom.
A kérésem, kérdésem a következő:
itthon saját magam megtudom-e csinálni a telefont? Tudtok valamilyen programot, amivel el tudom indítani?
Várom a válaszokat, előre is köszönöm.
Ha valaki személyesen is tudna segíteni, annak pluszba örülnék (Tatabánya és környéke előnyben!)
Üdv
Horiii