2024, 11 25, 14:20:52

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés  (Megtekintve 219123 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hadzsi

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy s advence
  • PDA ROM: JB 4.1.2
Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1525 Dátum: 2013, 08 09, 20:58:49 »
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Nektek elfordult már hogy töltés után hiába volt 100%-on a töltöttség,akkor is azt mutatta hogy töltőn van?Meg nem nullázta le a számlálót sem,hanem mutatta tovább mintha nem is lett volna töltőn.Lehet ehhez köze a Wakelock Detector és a GSam Battery monitor appoknak.Újraindítás után megoldódott a probléma,csak érdekel hogy másnál volt-e ilyen.Remélem érthetően tudtam le írni :D
Bocsi ha naiv volt a kérdés :)

Nem elérhető hadzsi

• PFC Fan
« Reply #1526 Dátum: 2013, 08 09, 22:09:23 »
Ja és megy egy dologgal zavarnék :D Nektek is előfordul hogy ébresztésnél néha csak pittyenés van,és nem játssza le az ébresztő hangot? :hmm:Ha igen mit lehet ellene tenni?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #1527 Dátum: 2013, 08 12, 13:44:23 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ja és megy egy dologgal zavarnék :D Nektek is előfordul hogy ébresztésnél néha csak pittyenés van,és nem játssza le az ébresztő hangot? :hmm:Ha igen mit lehet ellene tenni?

Ez elő szokott fordulni... A megoldás: You are not allowed to view links. Register or Login alkalmazás. Ez nem fog tévedni ne félj... ;)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
  • PDA: SGS Plus, SGS Advance
  • PDA ROM: 2.3.6, 4.1.2
« Reply #1528 Dátum: 2013, 08 12, 20:15:10 »
Kaptam egy sms-t a T-től, hogy az adatforgalmam elérte a 80%-ot. Ezután nem is megy a net. Mi lehet a baj, mert ha berakom a simem az S+-ba ott megy a net, tehát készülékbeállítás baj lehet. Adatkorlát be volt állítva 500Mb-ra, de a PDA csak 140-et mutat. Azért kivettem a pipát, így korlátlan lett, de nem oldotta meg. Restart is volt, be van kapcsolva a mobilnet

Nem elérhető hadzsi

• PFC Fan
« Reply #1529 Dátum: 2013, 08 12, 20:55:05 »

Ez elő szokott fordulni... A megoldás: You are not allowed to view links. Register or Login alkalmazás. Ez nem fog tévedni ne félj... ;)

Köszi szépen!  :ok:

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
  • PDA: SGS Plus, SGS Advance
  • PDA ROM: 2.3.6, 4.1.2
« Reply #1530 Dátum: 2013, 08 12, 21:50:32 »
Kaptam egy sms-t a T-től, hogy az adatforgalmam elérte a 80%-ot. Ezután nem is megy a net. Mi lehet a baj, mert ha berakom a simem az S+-ba ott megy a net, tehát készülékbeállítás baj lehet. Adatkorlát be volt állítva 500Mb-ra, de a PDA csak 140-et mutat. Azért kivettem a pipát, így korlátlan lett, de nem oldotta meg. Restart is volt, be van kapcsolva a mobilnet
Megoldódott. Nem is értem, mert semmi extrát nem csináltam, csak párszor ki és bekapcsoltam az adatforgalmat és egyszer csak beindult

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1531 Dátum: 2013, 08 13, 09:59:06 »
Megoldódott. Nem is értem, mert semmi extrát nem csináltam, csak párszor ki és bekapcsoltam az adatforgalmat és egyszer csak beindult

Nem voltál egyedül. Megakadt a teljes mobil net hálózat a T-mobile-nál,  az ügyfélszolgálat azt mondta tudnak a hibáról,  javítják.  Szerintem bővítik a 4G hálózatot és technikai okok voltak,  semmi más. Csak ciki lett volna bejelenteni hogy két órát nem fogjuk elérni még a 2G-t sem... :p
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető repicki

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Google Earth
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 3 SE
« Reply #1532 Dátum: 2013, 08 14, 12:49:10 »
Sziasztok,
Szeretnék youtube ról letölteni mobilra vidiket de nem böngészőből hanem a beépitet gyári youtube progin keresztü! Ehez szeretnék valami tippet kapni hogy milyen progit dobjak fel hozzá.
Előre is köszönöm!

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről

Nem elérhető sztanky

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9070
  • PDA ROM: I9070TMHLQ2
« Reply #1533 Dátum: 2013, 08 14, 14:32:16 »
Szia!  Tegnap frissiteték a telomat... ( s advance) t-mobilos.. A szervizbe.. de nem vagyok  megelégedve. vele.. :( Néha fagy  és éreszhetően lassabb lett mit elötte..Ja és több ramot is kajál...Tud-e valaki erre nekem valami meglodást... köszi

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1534 Dátum: 2013, 08 14, 15:50:40 »
Szia!  Tegnap frissiteték a telomat... ( s advance) t-mobilos.. A szervizbe.. de nem vagyok  megelégedve. vele.. :( Néha fagy  és éreszhetően lassabb lett mit elötte..Ja és több ramot is kajál...Tud-e valaki erre nekem valami meglodást... köszi

Szia sztanky!

Üdv a fórumban! Egy jó tanács: RAM-ot ne figyeld, azért van hogy a rendszer használja. Nem attól lesz jó, hogy sok szabad ramod van, hanem hogy arra használja a rendszer amire kell.
Lassúságra ha nem tudod megoldani, nem foglak rábeszélni semmire, olvasd el előbb ezt:

majd ezt:

Nem elérhető hadzsi

• PFC Fan
« Reply #1535 Dátum: 2013, 08 14, 16:04:10 »
Sziasztok!
Ismét Én vagyok :) Lenne  egy kérdésem,nektek előfordult már hogy a telefon magától levette a csengetési hangot?Nem némára,csak halkra.Nekem már harmadjára fordult elő.

Nem elérhető sztanky

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9070
  • PDA ROM: I9070TMHLQ2
« Reply #1536 Dátum: 2013, 08 14, 18:36:04 »
Köszönöm a gyors vâlaszt! bocsi ha rossz helyre ìrtam...meg gondolom bizonytalan vagyok a kerner cserében...  ui: task manager prot hasznâlok.. ez àrthat a rendszer stabilitàsànak??

Nem elérhető peter1978

• PDA: Samsung Galaxy S Advence
  • PDA ROM: I9070DDULP8+CoCore 6.2
« Reply #1537 Dátum: 2013, 08 14, 18:51:31 »
Helló!

Egy kis segítség kellene nekem.
A Wifi-t állandóan eldobálja. Ma már 5*6* újra indítottam a mobilt. Akkor is csak 10-15 percig ok. Mi lehet a gond?
Mit tegyek?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1538 Dátum: 2013, 08 15, 15:11:46 »
Helló!

Egy kis segítség kellene nekem.
A Wifi-t állandóan eldobálja. Ma már 5*6* újra indítottam a mobilt. Akkor is csak 10-15 percig ok. Mi lehet a gond?
Mit tegyek?

Hello peter!

Annyit tudsz tenni hogy belépsz a recoverybe, ahol:
wipe cache partition,
wipe dalvik cache
reboot system now
,
vagy végszükség esetén egy factory reset. De mindenek előtt próbálj egy másik routerhez csatlakozni, ha ott is rossz, akkor Nálad a baj, tedd a fent írtakat. Nézz körül a Te routered körül is, sokan nem is figyelnek arra, pedig annak is van egy szoftvere amit időnként illik frissíteni. Esetleg egy szimpla router ki be kapcs is segíteni szokott. Környezeti tényezők sem utolsók. Egy routernek nem mindegy a körülötte lévő többi ilyen készülék melyik csatornát használja. Ha többen használják ugyanazt a csatornát, akkor is ilyen gond szokott lenni. Letöltöd ezt:
és megnézed melyik a legkevésbé használt csatorna a környezetedben. Arra állítsd a Te routered.  ;)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1539 Dátum: 2013, 08 15, 15:29:43 »
Köszönöm a gyors vâlaszt! bocsi ha rossz helyre ìrtam...meg gondolom bizonytalan vagyok a kerner cserében...  ui: task manager prot hasznâlok.. ez àrthat a rendszer stabilitàsànak??

4.1.2-es JellyBean rendszernek van beépített task managerje, így teljesen felesleges szerintem bármit is használni.
Esetleg. Vannak alap beállítások hogy a rendszer mikor, milyen határoknál kezdje el be zárogatni (killezgetni) a háttérben futó legkevésbé használt appokat. Ezt a határvonalat lehet feljebb emelni, ha kell így:
Letöltöd ezt:
Természetesen mivel rendszer módosításról van szó, root jogot igényel. Használata egyszerű, nem elemezem.
Ha nincs, vagy nem akarunk root jogot:
Beállítások/Fejlesztői lehetőségek/Háttérfolyamatok korlátozása/ - ezt Legfeljebb 4 -re állítva kevesebb lesz a hátul futó app. Ezt minden újra indításnál végezzük el, mert reboot-kor visszaáll az alapértelmezettre.

Nem írtál rossz helyre, idézet funkciót használjuk főleg ha több beszélgetés is folyik egyszerre. Köszönöm! :ok:

Nem elérhető peter1978

« Reply #1540 Dátum: 2013, 08 15, 16:28:33 »
Hello peter!

Annyit tudsz tenni hogy belépsz a recoverybe, ahol:
wipe cache partition,
wipe dalvik cache
reboot system now
,
vagy végszükség esetén egy factory reset. De mindenek előtt próbálj egy másik routerhez csatlakozni, ha ott is rossz, akkor Nálad a baj, tedd a fent írtakat. Nézz körül a Te routered körül is, sokan nem is figyelnek arra, pedig annak is van egy szoftvere amit időnként illik frissíteni. Esetleg egy szimpla router ki be kapcs is segíteni szokott. Környezeti tényezők sem utolsók. Egy routernek nem mindegy a körülötte lévő többi ilyen készülék melyik csatornát használja. Ha többen használják ugyanazt a csatornát, akkor is ilyen gond szokott lenni. Letöltöd ezt:
és megnézed melyik a legkevésbé használt csatorna a környezetedben. Arra állítsd a Te routered.  ;)

Köszönöm, de egyik se segít. Ennél most nagyobb gondom van. Betört a kijelző elötti üveglap, gondolom ezt nem javítják gariba. A Product Code-t vissza kellene állitani, honnan tudok hozzá megfelelő szoftvert letölteni?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1541 Dátum: 2013, 08 15, 16:33:47 »

Köszönöm, de egyik se segít. Ennél most nagyobb gondom van. Betört a kijelző elötti üveglap, gondolom ezt nem javítják gariba. A Product Code-t vissza kellene állitani, honnan tudok hozzá megfelelő szoftvert letölteni?

Ajaj, az súlyos gond. Nem irigyellek...Nem fogják szerintem garanciába, de próbáld meg. Erre vonatkozóan kaptál egy PÜ-t.
Mi a telefon előélete? Mit tettél rá, hogyan, mivel? Mi van most rajta? Pontosan írd le légyszíves, ha lehet.

Szerk.: Annyit hadd kérdezzek, külső hatás volt vagy csak szimplán elrepedt?

Nem elérhető peter1978

« Reply #1542 Dátum: 2013, 08 15, 17:03:26 »
Ajaj, az súlyos gond. Nem irigyellek...Nem fogják szerintem garanciába, de próbáld meg. Erre vonatkozóan kaptál egy PÜ-t.
Mi a telefon előélete? Mit tettél rá, hogyan, mivel? Mi van most rajta? Pontosan írd le légyszíves, ha lehet.

Szerk.: Annyit hadd kérdezzek, külső hatás volt vagy csak szimplán elrepedt?

T-mobilos, elöször az orosz romot tettem fel Odin-al most az I9070DDULP8 + CoCore-6.2

Sajnos kiesett a kezemböl, de mar volt rajta egy karc és ha jol látom azon keresztül repedt el.
magát az üveget kell cserélni vagy a teljes kijelzöt?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1543 Dátum: 2013, 08 15, 17:09:53 »

T-mobilos, elöször az orosz romot tettem fel Odin-al most az I9070DDULP8 + CoCore-6.2

Sajnos kiesett a kezemböl, de mar volt rajta egy karc és ha jol látom azon keresztül repedt el.
magát az üveget kell cserélni vagy a teljes kijelzöt?

Ez jó kérdés, ezt majd ott a helyszínen a szervizes fogja meg mondani...
Töltsd le a hivatalos hivatalos T-mobile-os XXLQE-t innen:
Odinnal egy fájlosként ráteszed, előtte utána factory reset. Elméletileg vissza kell álljon. De előbb kapcsold ki, lépj download módban és nézd meg ezt a két sort mi van itt:
Custom Binary download: NO  - itt számolja a piszkálások számát, ha a NO felirat van az a jó
Current Binary: SAMSUNG OFFICIONAL - telefonod egyediségét mutatja, elég egyértelmű OFFICIONAL =  :ok:
Ha ezek rendben vannak, akkor tedd a romot. Ha végzett ellenőrizd és légyszives szólj.
Gondolom véletlenül sem vagy NFC-s...

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #1544 Dátum: 2013, 08 16, 11:17:37 »
Mi fogunk kapni hivatalos 4.3-at?

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #1545 Dátum: 2013, 08 16, 11:57:44 »

Szerintem nem. Az S2 sem kap, pedig az erősebb, mint ez.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #1546 Dátum: 2013, 08 16, 12:00:15 »
:'( Akkor majd főznek rá
Köszi  :ok:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1547 Dátum: 2013, 08 16, 14:12:27 »

Igaz csak pletyka szinten, de a 4.2.2-t rebesgetik tavaszra. Remélem az már korrektebben összeállított rom lesz mint ez a 4.1.2... Nem is a rommal van a baj, inkább alatta a Linux-al. Azért illett volna egy normális motor. Más modelleknél nézd meg, nem azért cserélik a kerneleket mert a gyári egy nagy ...., hanem mert vagy tuningolni vagy mókolni akarnak. Nálunk 10-ből 9-en kényszerből cserélték. Egy kicsit vicces...
Talán ez másnak is feltűnt a Samuéknál, 4.2.2-vel talán egy használható telefont kapunk. Ha így lesz, hidd el senkinek nem fog hiányozni a 4.3  ;)

Ez szerintem nem döntő érv. Az összes gyári S2-es tudomásom szerint 4.0.3-as ICS-et szaggatott, kb.egy hónapja kapták meg az officional 4.1.2-es JB-t. Az SGSA mikor?  ;) :D
Telefon kiadása számít, persze az alap követelmények felett. Minél későbbi kiadású egy kütyü, annál nagyobb a szoftveres támogatottsága. De ez csak az én véleményem.

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #1548 Dátum: 2013, 08 16, 14:32:15 »
Igaz csak pletyka szinten, de a 4.2.2-t rebesgetik tavaszra. Remélem az már korrektebben összeállított rom lesz mint ez a 4.1.2... Nem is a rommal van a baj, inkább alatta a Linux-al. Azért illett volna egy normális motor. Más modelleknél nézd meg, nem azért cserélik a kerneleket mert a gyári egy nagy ...., hanem mert vagy tuningolni vagy mókolni akarnak. Nálunk 10-ből 9-en kényszerből cserélték. Egy kicsit vicces...
Talán ez másnak is feltűnt a Samuéknál, 4.2.2-vel talán egy használható telefont kapunk. Ha így lesz, hidd el senkinek nem fog hiányozni a 4.3  ;)

Ez szerintem nem döntő érv. Az összes gyári S2-es tudomásom szerint 4.0.3-as ICS-et szaggatott, kb.egy hónapja kapták meg az officional 4.1.2-es JB-t. Az SGSA mikor?  ;) :D
Telefon kiadása számít, persze az alap követelmények felett. Minél későbbi kiadású egy kütyü, annál nagyobb a szoftveres támogatottsága. De ez csak az én véleményem.
Köszi, teljesen igazad van  :ok:

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #1549 Dátum: 2013, 08 16, 15:06:11 »

Ha a kiadás ideje számítana, akkor a Mini2 is kapna, később jelent meg, mint az Advance.
A érv MINDIG az, hogy nem bírja futtatni a TW x.x verziót, ezért a felhasználó élmény blablabla miatt sajnos nem lesz x.x verziójú droid az adott készülékre.
Ezért nem kapta meg már az ICS-t sem az SGS, vagy ezért nem kapja meg a Mini2, és még sorolhatnám.
A prémiumot tessék-lássék tolják 2 évig, hogy ne reklamáljon a user, de a középtől kezdve örülhetsz ha valamit is frissítenek. Sajnos.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"