Szerintem rosszat nyomtam..... elégé new nekem még ez a fórum.... de majd belejövök..
Az a bajom hogy akad néha ,(videó, fényképező) és nem olyan pörgös mint pl elötte. Lehet hogy sokat vártam az új jb től.....
Majd belejössz.
Hozzászólásod javítva. Mikor valamelyik témához hozzászólsz, van egy kis időd utána is átnézni ha esetleg javítanod, törölnöd kell. Ha ki futottál az időből, szólj nyugodtan, küldj PÜ-t javítjuk. Ha van időd ezt is elolvashatod,
Ismo leírja lényeges dolgokat, ami kellhetnek. :
You are not allowed to view links.
Register or
LoginNem foglak rábeszélni semmire, a döntés a Tied mint ahogy a telefonod is!
Sokaknak a kernel csere oldotta meg a gyári JB-re való váltáskor jelentkező akadás, fagyás gondot. Sajnos a Samsung erre a részére nem gyúrt rá rendesen, nem éppen jól sikerült az officional rom kernele amit kiadtak. Van egy topikunk erre a cserére, részletes, szerintem eléggé szájbarágós leírással. Hogy én mit tennék (meg is tettem) a Te telefonoddal a Te helyedben:
1. Root = root topik, vagy áltanános FAQ,
2. EFS mappa mentése = áltanános FAQ,
3. Kernel csere a kernel topik leírása szerint! Szó szerint!
Mégegyszer elmondom, nem rábeszélni akarlak, foglak, hanem megosztom a nagy többség által használt megoldást! Arra kérlek, mindent részletesen olvass el a saját érdekedben, ne az én kedvemért. Ha vmi nem tiszta, megakadsz, nem egyértelmű, állj meg segítünk. De szerintem elsőre sikerülni fog minden...