0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Vissza zárt a telefonod, mivel nem gyárilag volt független. Ezt nem tudod a sim pinnel feloldani. Ehhez egy teljesen más kód kel, amit hasra ütve nem tudsz kitalálni.
Ez nem lehet(szerintem), mert gyári független a készülék.megpróbálok visszatenni 1 spitya romot.mehet rá simán?
nem. akkor hogyan tegyek fel mást? már régen csináltam pc-ről...
Odinnal tegyél fel egy gyári romot. Egyébként az enyém is függetlenítve volt, de vissza zárt telenorra.
ok. és ha fenn van a gyári, akkor már nem fogja kérni, vagy kell még v.mit csinálni vele?
Bezke&Laci64 rom. You are not allowed to view links. Register or Login
szép.én is megcsináltam de valami hiba van és nem jövök rá.mikor át akarom másolni a system uit akkor a root e törli és nem rakja be.már ötször raktam ujra a romot ez miatt.lefagy az egész gép.van valami ötleted?vagy fel tudnád rakni a system uit.megköszönném.
inditsd újra,persze hogy lefagy,
mert én fennhagynám ezt, ha meg lehet oldani....
Rosszul csinálod. Kijelölöd másolásra az apk-t, és belépkedsz a preload, symlink, system, app mappába. Ott törlöd az apk-t, és egyből bemásolod az újat. Megadod a jogosultságot, és reboot.
köszönöm megy.te egy isten vagy!!!a többit is igy kel phon.frameworks stb
Próbáld ki, veszteni nem vesztesz semmit.
B@sszus, igazad volt. A feleségemtől kaptam tavaly. a v-tel gsm-töl vette függetlenül 2 év garival. Akkor most nem független gyárilag, hanem átverték?Teszem vissza bezke romját....
Felraktam én is a romot Simplistic LITE-re, felraktam az átlátszó statusbart a center clockkal, majd színeztem a SystemUI és a framework-rest, na innentől nem volt hajlandó bebootolni.A régi romot se akarta visszarakni, már ott tartottam, hogy odin, de az S2 nem akarta és inkább bebootolta a régi romot, arra visszaraktam mentésemet, most oké. Mit rontottam el?
Ne aggódj, nem benned van a hiba. Nekem nem is megy az 50%-os al, én is csak a Bezke romban lévőt tudtam színezni, ezeket a mokoltakat nem. Hibásak, szerintem Bezke is ezért cserélte le azt, ami az 1.0-ban volt.
Most spitya rom-ja van fent, ha erre akarok átállni, akkor Odinnal fel a gyári 4.1.2 majd arra ezt, wipe data, cache, davlik cache kiséretében?
Nem kell odinis. Ezt installálod semmi mást nem csinálsz. Ujraindít és annyi.
Upsz már késő, most megy fel odinon keresztül a hivatalos JB. Most akkor hogyan tovább? Mi legyen?