0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy az eredeti időjárás vidgetet vissza lehet-e valahogy varázsolni? Mert most, hogy teljesen átlátszó, szerintem nem az igazi... Esetleg, ha csak félig lenne átlátszó úgy jól nézne ki.
Bezke!felraktam a romot,szuper,grat hozzá!!kérdésem az hogy lehet e szinezni,van már készen egy, csak azért megkérdem mielött felraknám.
Bezke ,nem tudnád tömöritve feltenni a romod,mert mobilnetről szedném le és elég sok az 506mb!
Bizony lehet. Full deodexelt. Ha vannak szép sima elképzelések várom a képeket ötleteket.
a multkor asszem a gyari jbt rakta fel valaki torrent faljban.
de akkor is le kell töltened az 500MB-ot nem? amúgy ha elmondod, hogy tömörítsem be, én feltöltöm neked
asszem akkor nem a teljes méretet kellett leszedni! én annyira nem értek hozzá,hogyan lehet vagy lehet e egyáltalán tömöriteni,csak biztam benne,h kevesebb mb fogy el a mobilnetből!
keress wifit sok mindenröl hallotam már,de tömöritett rom rol még nem.
ok csak érdeklődtem,hátha lehet!
bemész a legközelebbi mecibe ott ingyenes a vifi és letöltöd addig meg iszol egy kávét
Ibi,a litere felment simán?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Sziasztok!Feltettem az 1.1-t. Egy gondom van. nincs hálózat. Amikor bekapcsolom, kéri a PIN kódot, aztán feljön egy másik ablak, ami a PIN feloldó kódot kéri, és a SIM kódját nam fogadja el. Mi lehet a gond?
függetlenitett? pin be volt kapcsolva? ha igen nem tom minek.ha 1 ik se rakd újra.
független. a pin be volt kapcsolva, mert még soha nem kapcsoltam ki, és nem tudom hol kell. Megnézem, de előtte újra rakom.
Volt már ilyen párszor. Volt imeid? Ujrarakás megoldja ha nem odinos tuti.
imei megvan. most teszem fel. írok. ettől függetlenül állat lett nagyon.
Pedig mind a 3-at teszteltem... megvártad mig feláll a rendszer? Probáld meg most, mennie kell.
kiszedtem a SIM kártya PIN kód kérését.kipróbáltam másik(hagyományos) telefeonon.visszatettem a kártyát, és azt írja bekapcsolásnál:SIM hálozatfeloldó PIN kódjaalatta felold, azalatt elutasításbármit írok nem nyeli be. de a SIM PIN kódot max. 3x lehet próbálni. ez tuti v.mi más.