0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Köszi az új romot! Csak annyit kérdeznék, hogy gyári 4.0.4-re is fel lehet tenni vagy előbb érdemes telepíteni a gyári 4.1.2-őt?
Status bar-ok:Áttetsző középen óra: You are not allowed to view links. Register or Login50% áttetsző középen óra : You are not allowed to view links. Register or LoginFekete középen óra: You are not allowed to view links. Register or LoginNa most lépek, este jövök. Hy
Valaki leírná nekem, hogy pontosan mire megy fel?Nekem bootloop-om lett.Erre próbáltam:A gyári odinosra próbáltam, + PhilZ-cwm6-XXLSJ-OXX-3.1-signed.zip
full wipe kell!!!
nekem ugyanezen a 3.1 es root on van egy omega rom.kérdésem.full wipe mellé telepités előtt kell sd mount clear data.cache.system ?
most raktam fel így:wipe data/cache/dalvik cacheformat cache/data/systemés megy
A rom alapból full wipe!
Akkor előtte nem is kell nyomni?
ok.te mire raktad?
előző bezke rom, de mindegy, mert mert csináltam full wipe-t és full formatot előtte
De az uj rom törölt mindent nem?
ti melyik statusbart ajánljátok? a fekete/50%/átlátszó?
Ha live wallpapert használsz full, ha nem 50%. De probáld ki neked melyik tetszik.
Nálam nem volt jó, feltettem az 50%-ost, és eltűnt a statusbar. Vissza tettem azt ami a romban van, és azzal semmi gond.
nem live wallpaper, de eddig jó ami gyárilag a romban vanamúgy ez melyik? a fekete? mert nekem fekete a képernyő teteje csak azért kérdem
Most gyári jellegű van benne jobbra van az óra. De én magamnak a full átlátszót tettem fel.