2024, 11 24, 17:34:57

Szerző Téma: Wifi problémák  (Megtekintve 118895 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
Re: Wifi problémák
« Reply #50 Dátum: 2009, 04 22, 15:13:01 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy ha ki megyek a kertbe akkor a wifi jele vagy nagyon gyenge vagy már nem is tud kapcsolodni ( más készülékekkel hibátlanul és teljes jelerőséggel megy ott is pl.:htc, nokia)Az én készülékemben van a hiba vagy ez az omniáknál sajnos igy van? Van valami megoldás vagy forduljak bizalommal a szervizhez?
A kérdés jó. Leginkább valamely Omniás haver "gépével" lehetne nyilatkozni...

A leírtak alapján bármi lehet, akár szerviz, akár Omnia antennavétel, akár minden rendben...
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gugucsa

• PDA: SGS4
  • PDA ROM: XXUGNF1
« Reply #51 Dátum: 2009, 04 22, 16:45:38 »
A kérdés jó. Leginkább valamely Omniás haver "gépével" lehetne nyilatkozni...

A leírtak alapján bármi lehet, akár szerviz, akár Omnia antennavétel, akár minden rendben...
Köszönöm
Akkor majd próbálok szerezni egy Omniást tesztalanyt és összehasonlítani az eredményeket.
asszem jól vagyok a testem virul a lelkem kicsit halott

Nem elérhető deka

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: Samsung I900 Omnia
  • PDA ROM: DXID1/23088 Clean
« Reply #52 Dátum: 2009, 05 12, 12:53:48 »
Hali,

"ügyes" voltam és valahogy letiltottam a netet, odáig eljutottam, hogy a WLAN beállításoknál kiírja létrejött a kapcsolat, megnyitom a böngészőt de a következő üzenetet kapom:

"Csatlakozási hiba. Ellenőrízze a hálózati beállításokat és próbálkozzon tovább."

Már mindent végigzongoráztam, vajon mi a bibi?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #53 Dátum: 2009, 05 12, 13:37:55 »
Hali,

"ügyes" voltam és valahogy letiltottam a netet, odáig eljutottam, hogy a WLAN beállításoknál kiírja létrejött a kapcsolat, megnyitom a böngészőt de a következő üzenetet kapom:

"Csatlakozási hiba. Ellenőrízze a hálózati beállításokat és próbálkozzon tovább."

Már mindent végigzongoráztam, vajon mi a bibi?
Settings, Connections, Browser connection-nál van pipa az Automatically detect settings előtt?
A Wifi beállításoknál a Network adaptersnél is és a saját hálódnál is The internet van kiválasztva?
Operában Automatikus kiválasztásnál van a pipa?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető deka

« Reply #54 Dátum: 2009, 05 12, 14:21:28 »
Settings, Connections, Browser connection-nál van pipa az Automatically detect settings előtt?
A Wifi beállításoknál a Network adaptersnél is és a saját hálódnál is The internet van kiválasztva?
Operában Automatikus kiválasztásnál van a pipa?

Szia,

a saját hálót hol is érem el? A többi rendben van..

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #55 Dátum: 2009, 05 12, 14:34:12 »
Szia,

a saját hálót hol is érem el? A többi rendben van..
Settings, Connections, Wifi. A Connected hálóra kattintasz, köv. ablak: Connects to: The internet. Next, Next, Finish.
Első ablak, alul Network Adapters fül. Felül The internet legyen kiválasztva.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető deka

« Reply #56 Dátum: 2009, 05 12, 14:54:58 »
Settings, Connections, Wifi. A Connected hálóra kattintasz, köv. ablak: Connects to: The internet. Next, Next, Finish.
Első ablak, alul Network Adapters fül. Felül The internet legyen kiválasztva.

Ki-be kapcsolgattam a beállításokat és megjavult.. :) azért furcsa..

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #57 Dátum: 2009, 05 12, 14:58:24 »

Ki-be kapcsolgattam a beállításokat és megjavult.. :) azért furcsa..

Nem furcsa. Windows Mobile  ;)

Nem elérhető atish1970

• PDA: omnia
  • PDA ROM: bshi1
« Reply #58 Dátum: 2009, 05 12, 17:56:26 »
Sziasztok! tud nekem valaki segíteni?
a wifim teljesen eltűnt. A rom verzió DXIA5 a kapcsolat kezelőbe nem jelenik meg, a wifi csak a telefon és a bluetooth, rom csere történt de ugyan az a helyzet hr is volt. valami ötlet?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #59 Dátum: 2009, 05 12, 17:56:57 »
Sziasztok! tud nekem valaki segíteni?
a wifim teljesen eltűnt. A rom verzió DXIA5 a kapcsolat kezelőbe nem jelenik meg, a wifi csak a telefon és a bluetooth, rom csere történt de ugyan az a helyzet hr is volt. valami ötlet?
Ugye nem lóg usb kábelen a pc-n?

Nem elérhető atish1970

• PDA: omnia
  • PDA ROM: bshi1
« Reply #60 Dátum: 2009, 05 12, 18:05:49 »
Nem nem.

Nem elérhető tomi91

• PDA: Samsung i900
  • PDA ROM: i900DXID1
« Reply #61 Dátum: 2009, 05 17, 18:36:23 »
Hello!
Olyan problémám van a wifivel, hogy nem tudok vele netezni. Amikor ki kéne választani a wifi kapcsolatnál, hogy hova csatlakozik, a legördülő menüben nekem nincs semmi. A hálózati kártyáknál sincs semmi a legördülő menüben. Hogyan lehetne ezt megoldani, rom frissítés esetleg?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #62 Dátum: 2009, 05 17, 18:39:41 »
Hello!
Olyan problémám van a wifivel, hogy nem tudok vele netezni. Amikor ki kéne választani a wifi kapcsolatnál, hogy hova csatlakozik, a legördülő menüben nekem nincs semmi. A hálózati kártyáknál sincs semmi a legördülő menüben. Hogyan lehetne ezt megoldani, rom frissítés esetleg?
Utólag állítottad az Operator settingset?
Lehet, h egy HR, majd utána a GPRS beállításoknál a yes-re nyomás megoldaná.
Esetleg olvasd el ezt: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tomi91

« Reply #63 Dátum: 2009, 05 18, 13:16:55 »
Utólag állítottad az Operator settingset?
Lehet, h egy HR, majd utána a GPRS beállításoknál a yes-re nyomás megoldaná.
Esetleg olvasd el ezt: You are not allowed to view links. Register or Login
Kössz, jó lett. Operator settingsbe, két vodafone közül lehetett választani. Ott a másikat választottam és jó is lett. Természetesen, hogy ne legyen minden jó, most az MS3 egyszerűen kiüti a wireless managert, nem engedi megnyitni.  :) Jó kis időtöltés ez, hogy stabil legyen.

Nem elérhető dornai

• Navigáció / Navigation: igo 8
  • PDA: i900
  • PDA ROM: i900cgjk1/cgjhb2
« Reply #64 Dátum: 2009, 05 24, 10:54:21 »
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, ami nem is igazán a wifivel kapcsolatos, hanem a böngészővel: Ez már a 3-dik omniám, és be akartam az otthoni wifire csatlakozni, ami sikerült is, kapcsolat van, igen-ám, de az opera böngésző semmit nem akar behozni, csak hibát ir ki. Ráadásul angol rajta az opera, de olyan üzenetet ir ki, mintha nem lenne kapcsolat, vagyis nem találja a címet. Most vagy valami beállítási probléma lehet, vagy nem tudom, de mintha úgy emlékeznék, lenne külön beállítás, hogy hova csatlakozzon, de nem találom benne sehol. Tippen az, hogy talán wapra van beállítva. Én meg azt nem állítottam be rajta, mivel nem találom. Nagyon megköszönném, ha tudna valaki segíteni!  :ima: Köszi előre is.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Légy szíves emberi módon írj, mert úgy 15 vesszőt és 4-5 pontot ill. felkiáltójelet kellett a mondandódba raknom, hogy értelmezhető legyen! Ha véletlenül használtál írásjelet, akkor pedig nem tettél utána szóközt. Nem kekeckedésből írom, hanem a te érdekedben, mert tényleg veszettül nehéz volt értelmezve olvasni.
Az olvasók nevében előre is köszönöm:

erdoke

Nem elérhető Bladestorm

• PDA: Samsung SGH i900 Omnia
  • PDA ROM: i900XDHK1/XDHK2
« Reply #65 Dátum: 2009, 06 05, 20:03:27 »
sziasztok!
lenne egy kis problémám a wifivel... megtalálja a hálózatot, teljes jelerősség, kapcsolatot is létesít vele, de mind az opera mind az explorer nem tud megnyitni egy oldalt sem, állandóan hibaüzit kapok! Már végigrágtam a fórum ezen részét, minden variációt kipróbáltam, de sehogy sem akar működni. Annyi furcsaság van, hogy amikor a wifi jel adatait állítom be, még a legelején, a hálózat neve, meg hogy rejtett-e a hálózat avagy sem, ott a hálózat neve alatti rész (nálam csatlakozás) ott lennie kellene két lehetőségnek: internet és munkahely... na nálam egyik sincs! Várom az ötleteket hogy mit lehetne csinálni. Remélem csak szoftveres a baj!
A válaszokat előre is köszönöm!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #66 Dátum: 2009, 06 05, 20:42:35 »
sziasztok!
lenne egy kis problémám a wifivel... megtalálja a hálózatot, teljes jelerősség, kapcsolatot is létesít vele, de mind az opera mind az explorer nem tud megnyitni egy oldalt sem, állandóan hibaüzit kapok! Már végigrágtam a fórum ezen részét, minden variációt kipróbáltam, de sehogy sem akar működni. Annyi furcsaság van, hogy amikor a wifi jel adatait állítom be, még a legelején, a hálózat neve, meg hogy rejtett-e a hálózat avagy sem, ott a hálózat neve alatti rész (nálam csatlakozás) ott lennie kellene két lehetőségnek: internet és munkahely... na nálam egyik sincs! Várom az ötleteket hogy mit lehetne csinálni. Remélem csak szoftveres a baj!
Ebben a topikban találtam, ezt olvastad? You are not allowed to view links. Register or Login

Abban az esetben szokott ez jelentkezni, ha az Operator settings-ben választod ki a szolgáltatót.

Nem elérhető Pix

• DOUBLE CLUB
  • §
  • PDA: LG G4
« Reply #67 Dátum: 2009, 06 05, 20:45:46 »
sziasztok!
Függetlenítetted a telcsidet?

Nem elérhető Bladestorm

• PDA: Samsung SGH i900 Omnia
  • PDA ROM: i900XDHK1/XDHK2
« Reply #68 Dátum: 2009, 06 06, 06:58:15 »
Ebben a topikban találtam, ezt olvastad? You are not allowed to view links. Register or Login

Abban az esetben szokott ez jelentkezni, ha az Operator settings-ben választod ki a szolgáltatót.

Átraktam pannonra és mostmár tökéletesen működik!!! Ezer köszönet és hála!  :D :D

Nem elérhető progeda

• Navigáció / Navigation: Nav N Go Igo 8
  • PDA: Samsung SGH-i900V
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1
« Reply #69 Dátum: 2009, 06 17, 19:36:21 »
Nekem Fibernetes kábelnetem van az lenne a kérdésem hogy lehet-e rá csatlakozni omniával. Vagy kell hozzá wifi router?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #70 Dátum: 2009, 06 17, 19:52:12 »
Nekem Fibernetes kábelnetem van az lenne a kérdésem hogy lehet-e rá csatlakozni omniával. Vagy kell hozzá wifi router?
Gondolj csak bele, hogy mit kérdeztél.  ;)
Ha kábelen jön az internet akkor a kábelt nem tudod bele tuszkolni az omniába.  :oops:
Nyílván kell egy eszköz ami a jelet olyanná alakítja amit az omnia fogni tud tehát vagy WiFi vagy pedig BT ill. USB kábel de az utóbbi két esetben futni kell az AS-nek a gépen amivel megosztod az internetedet.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #71 Dátum: 2009, 06 17, 21:24:23 »
kábellel összekötöd a PC-t az Omniával, beállítod, hogy az inernetre kapcsolódjon és kész.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tomi91

« Reply #72 Dátum: 2009, 06 17, 23:04:49 »
Hello!
Már elég sok helyen utána néztem, és annál is több módszerrel próbálkoztam, de valami baj lehet a wifivel. Néha napokig működik, aztán egyszer csak nem látja a hálózatokat. Esetenként, még a wifi is eltűnik a wireless managerből. A router jó, rom frissítés is volt. De továbbra se lát hálózatokat, még keresni se kezd, egyből kiírja h unavailable. Máskor viszont, simán  felcsatlakozik ugyanarra a hálózatra. Mi lehet a baj?  :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #73 Dátum: 2009, 06 17, 23:29:14 »
Hello!
Már elég sok helyen utána néztem, és annál is több módszerrel próbálkoztam, de valami baj lehet a wifivel. Néha napokig működik, aztán egyszer csak nem látja a hálózatokat. Esetenként, még a wifi is eltűnik a wireless managerből. A router jó, rom frissítés is volt. De továbbra se lát hálózatokat, még keresni se kezd, egyből kiírja h unavailable. Máskor viszont, simán  felcsatlakozik ugyanarra a hálózatra. Mi lehet a baj?  :)
A wifi mikor tűnik el a Wireless managerből? Nem akkor amikor csatlakoztatva van a pc-hez?

Nem elérhető tomi91

« Reply #74 Dátum: 2009, 06 18, 09:20:28 »
A wifi mikor tűnik el a Wireless managerből? Nem akkor amikor csatlakoztatva van a pc-hez?

Nem, amikor kiírja h unavailable, akkor szoktam sr-t nyomni. Néha ez után tűnik el.