2024, 11 24, 17:21:44

Szerző Téma: Wifi problémák  (Megtekintve 118894 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
Re: Wifi problémák
« Reply #25 Dátum: 2009, 04 06, 11:03:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Engedélyezd a dhcp-t a routeren.
Köszi, megpróbálom, csak most Bp-n vagyok ledöntött valami hülye kórság. Innen mobil internettel nyomom :D
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető distalis

• Navigáció / Navigation: Omnia
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: BSHI1
« Reply #26 Dátum: 2009, 04 06, 17:28:58 »
Még egyszer sem volt soft reset a samun, de a router reset-tel már próbálkoztam...de akkor se volt jó.
a soft resethez csak a reset gombot kell megnyomni és nem tűnik el semmi adat igaz?
Köszi!

Szoktál néha Soft resetet nyomni a Samin?
A routert és/vagy a modemet próbáltad már kikapcsolni?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #27 Dátum: 2009, 04 06, 17:41:26 »
Még egyszer sem volt soft reset a samun, de a router reset-tel már próbálkoztam...de akkor se volt jó.
a soft resethez csak a reset gombot kell megnyomni és nem tűnik el semmi adat igaz?
Köszi!
Igaz. Csak újraindul a windows. Mintha kivennéd és betennéd az akkut.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető moha53

• PDA: i900 OMNIA
  • PDA ROM: i900DXID1, WM6.5 shk.v.17
« Reply #28 Dátum: 2009, 04 06, 19:42:42 »
Sziasztok, talán nem kapcsolódik szorosan a fórum témájához, de szeretném az omniát hálózatba kapcsolni wifi hálózaton keresztül, és így szeretném böngészni a tartalmát, de valahogy nem jön össze :( Valakinek van tapasztalata (esetleg megoldása) ezt illetően?

Resco Explorerrel tudom mappelni a hálózatot. Én így hallhgatom a zenéimet a kertben.

Nem elérhető bangyan

• Navigáció / Navigation: Garmin Mobile XT
  • PDA: Samsung I900 Omnia
  • PDA ROM: DXIA5
« Reply #29 Dátum: 2009, 04 07, 13:14:48 »
Hello!
Nemrég vettem magamnak az Omniámat, és kihasználva, hogy van wifi rajta, é elég nagy kijelzője van, akartam netezni rajta, de nem engedte. Először a HÉV-en fogtam be a jelet, de nem tudtam csatlakozni. Betudtam annak, hogy tuti le van védve. De a KTC-ben is próbáltam, és maximális volt a jel, de valahogy mégsem engedte. Se az IE se az Opera. Olvastam, különféle megoldásokat, hogy hogy kell beállítani, de nekem mégsem jött össze. Valaki nem segítene?  :oops:
előre is köszi
üdv

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #30 Dátum: 2009, 04 07, 19:54:15 »
Resco Explorerrel tudom mappelni a hálózatot. Én így hallhgatom a zenéimet a kertben.
Ezt leírhatnád nekem/künk részletesen..olyan igazi szőkenősen. :D
Hmm?

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #31 Dátum: 2009, 04 07, 20:02:52 »
Ezt leírhatnád nekem/künk részletesen..olyan igazi szőkenősen. :D
Hmm?
ŐŐ Szerintem valahogy így lehet :D . A pc-n be ván állítva a megosztás a fájlokra. Aztán az omniával van wi-fi kapcsolat. A resco explorerben meg ha jól emléxem van olyan, hogy my network. Aztán ha ott rányomsz akkor látszanak a pc-n megosztott mappák és fájlok. Már csak rá kell kattintani a fájlra és megy a lejátszás a taccs playerrel, vagy amelyik lejátszót használja.
Eltaláltam moha53?  :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #32 Dátum: 2009, 04 07, 22:15:42 »
Hello!
Nemrég vettem magamnak az Omniámat, és kihasználva, hogy van wifi rajta, é elég nagy kijelzője van, akartam netezni rajta, de nem engedte. Először a HÉV-en fogtam be a jelet, de nem tudtam csatlakozni. Betudtam annak, hogy tuti le van védve. De a KTC-ben is próbáltam, és maximális volt a jel, de valahogy mégsem engedte. Se az IE se az Opera. Olvastam, különféle megoldásokat, hogy hogy kell beállítani, de nekem mégsem jött össze. Valaki nem segítene?  :oops:
előre is köszi
üdv
A Settings, Connections, Browser connection-ben van pipa?
A Wifi settingsben a network adapternél The internet van kiválasztva?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető bangyan

• Navigáció / Navigation: Garmin Mobile XT
  • PDA: Samsung I900 Omnia
  • PDA ROM: DXIA5
« Reply #33 Dátum: 2009, 04 07, 23:19:33 »
A Settings, Connections, Browser connection-ben van pipa?
A Wifi settingsben a network adapternél The internet van kiválasztva?

Szia!

Mind a kettőnél az van, amit leírtál. A böngésző Kapcsolatánál van pipa, és a wifi-nél a háló kártyáknál az Internet van kiválasztva
üdv

Nem elérhető distalis

• Navigáció / Navigation: Omnia
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: BSHI1
« Reply #34 Dátum: 2009, 04 09, 20:42:24 »
Köszönöm megpróbálom! ;)

Igaz. Csak újraindul a windows. Mintha kivennéd és betennéd az akkut.

Nem elérhető osvathpeter

• Navigáció / Navigation: iGo8
  • PDA: i900 omnia
  • PDA ROM: i900XDHK1/XDHK2
« Reply #35 Dátum: 2009, 04 09, 21:12:00 »
No, nem új a problémám, de már mindent kipróbáltam amit írtatok!
Mindenhol ott van a pipa...,a WiFi kapcsolat meg van! (Kapcs. felépítve), DE: se az Opera, se az IE nem látja, és azt mondja, hogy hálózati probléma! (otthoni hálózat, ismert kulcs!)
Megkérdeztem a Samsungot! Válasz rakjak pipát a böngésző beállításban... és a telefonmódot kapcsoljam ki! meg volt..., így sem,... akkor pedig Hard Reset! Az is megvolt! Semmi! Akkor vigyem vissza.... (interneten rendeltem, garancia van rá, de hátha van megoldás...)
Előre is Köszönöm!

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #36 Dátum: 2009, 04 09, 21:16:14 »
No, nem új a problémám, de már mindent kipróbáltam amit írtatok!
Mindenhol ott van a pipa...,a WiFi kapcsolat meg van! (Kapcs. felépítve), DE: se az Opera, se az IE nem látja, és azt mondja, hogy hálózati probléma! (otthoni hálózat, ismert kulcs!)
Megkérdeztem a Samsungot! Válasz rakjak pipát a böngésző beállításban... és a telefonmódot kapcsoljam ki! meg volt..., így sem,... akkor pedig Hard Reset! Az is megvolt! Semmi! Akkor vigyem vissza.... (interneten rendeltem, garancia van rá, de hátha van megoldás...)
Előre is Köszönöm!
Tedd már meg hogy újraindítod a routert.
Tápkábel ki--10 mp--majd táp vissza.
Csak kíváncsiságból. :hmm:

Nem elérhető osvathpeter

« Reply #37 Dátum: 2009, 04 09, 22:01:18 »
Köszi,de már az is meg volt! Most a kedvedért megint, de ugyanúgy semmi! (vagyis a WiFi max jelerősségen, de  a böngésző nem látja!)

Más ötlet?

Köszi

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #38 Dátum: 2009, 04 09, 22:04:13 »
Köszi,de már az is meg volt! Most a kedvedért megint, de ugyanúgy semmi! (vagyis a WiFi max jelerősségen, de  a böngésző nem látja!)

Más ötlet?

Köszi
Más eszköz látja a routert rendesen?
MAC szűrés nincs véletlenül bekapcsolva?
Kifogytam....talán még egy HR a routeren.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #39 Dátum: 2009, 04 09, 22:10:01 »

Más ötlet?

Köszi

Elmesélem, hogy egyszer volt nekem olyan, hogy szépen kapcsolódtam a hálóhoz, max jelerősség, és nem ment a net. Ki-bekapcsoltam a chello modemet, utána már a net is ment   :ok: :taps: Nagyon büszke voltam magamra, hogy rájöttem, hogy a modemmel van a baj  :D

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #40 Dátum: 2009, 04 09, 22:12:12 »
Elmesélem, hogy egyszer volt nekem olyan, hogy szépen kapcsolódtam a hálóhoz, max jelerősség, és nem ment a net. Ki-bekapcsoltam a chello modemet, utána már a net is ment   :ok: :taps: Nagyon büszke voltam magamra, hogy rájöttem, hogy a modemmel van a baj  :D
No igen..még ez volt...a modem restart.  :p :p :p

Nem elérhető osvathpeter

« Reply #41 Dátum: 2009, 04 09, 22:17:45 »
Akkor ennyi? ??????????????????????
Már nagyon kivagyok a PDA visszaküldözgetésektől! (Mio -LCP szerviz, 4x u.az a probléma, fél évig no telefon, mármint az!)

Köszi

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #42 Dátum: 2009, 04 09, 22:42:26 »
Akkor ennyi? ??????????????????????
Már nagyon kivagyok a PDA visszaküldözgetésektől! (Mio -LCP szerviz, 4x u.az a probléma, fél évig no telefon, mármint az!)

Köszi
Más, pl. ingyenes wifin keresztül működik?
AS-en keresztül megy?
A networks adaptersnél is The internet van beállítva?
Ha kiveszed a titkosítást a routerből akkor se megy? Nekem csak hexa kódot fogad el az Asusom minden pda-mról, a pc-ről megy rendesen is.

Nem elérhető Attila

• PDA: Samsung I900
  • PDA ROM: i900dxia5/omnia
« Reply #43 Dátum: 2009, 04 20, 18:53:16 »
Sziasztok!
A problémám a következő lenne. Fringen keresztül szeretném használni a Voipcheap-et. Mar a Fring is nagyon lassan jön be, (ha van türelmem kivárni), de néha sikerül. Azonban a hívás max. a kicsengésig jut el. Ha a hívott fél felveszi, akkor Ő sem és én sem hallunk semmit. A routerre gyanakodtam, de Nokia E51 ugyanezekkel a beállításokkal csont nélkül működik. Ráádásul az Opera és egyéb Wifi-s alkalmazásokkal nincs gond. Tűzfal nincs beállítva a routeren, nincs titkosítás, csak MAC szűrés.
Esetleg tud erre valaki megoldást?

Előre is köszönöm!

Nem elérhető osvathpeter

« Reply #44 Dátum: 2009, 04 20, 20:01:24 »
 :ima:
Köszönöm a segíségeket, de megoldódott! Visszaküldtem az eladónak, ő elvitte a Samsung szervizbe, és a WiFi anntennával volt valami baj, kicserélték... Úgy tűnik most jó! Még nem kaptam meg, de majd meglátjuk!
 :taps:

Köszi még egyszer!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #45 Dátum: 2009, 04 20, 20:12:56 »
:ima:
Köszönöm a segíségeket, de megoldódott! Visszaküldtem az eladónak, ő elvitte a Samsung szervizbe, és a WiFi anntennával volt valami baj, kicserélték... Úgy tűnik most jó! Még nem kaptam meg, de majd meglátjuk!
 :taps:

Köszi még egyszer!
Örülök, hogy nem veszítetted el a bizalmadat az Omniában, és a továbbiakban elégedett felhasználó leszel  :taps:

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #46 Dátum: 2009, 04 20, 21:09:16 »
Sziasztok!
A problémám a következő lenne. Fringen keresztül szeretném használni a Voipcheap-et. Mar a Fring is nagyon lassan jön be, (ha van türelmem kivárni), de néha sikerül. Azonban a hívás max. a kicsengésig jut el. Ha a hívott fél felveszi, akkor Ő sem és én sem hallunk semmit. A routerre gyanakodtam, de Nokia E51 ugyanezekkel a beállításokkal csont nélkül működik. Ráádásul az Opera és egyéb Wifi-s alkalmazásokkal nincs gond. Tűzfal nincs beállítva a routeren, nincs titkosítás, csak MAC szűrés.
Esetleg tud erre valaki megoldást?

Előre is köszönöm!
1. Próba erejéig vedd ki a MAC szűrést hátha...ne felejtsd el visszakapcsolni.

2. Telepítsd újra a szoftvert, nekem az a leggyanúsabb a leírtak alapján. Esetleg mivel akadhat össze? Elméletileg elfogadható időn belül kellene csatlakoznia.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Attila

• PDA: Samsung I900
  • PDA ROM: i900dxia5/omnia
« Reply #47 Dátum: 2009, 04 21, 07:32:01 »
1. Próba erejéig vedd ki a MAC szűrést hátha...ne felejtsd el visszakapcsolni.

2. Telepítsd újra a szoftvert, nekem az a leggyanúsabb a leírtak alapján. Esetleg mivel akadhat össze? Elméletileg elfogadható időn belül kellene csatlakoznia.

A MAC szűrés kikapcsot megpróbálom (bár ha mondjuk a böngésző működik, akkor nem igazán értem, mit javíthat, de próba szerencse). Újratelepítés megvolt párszor, de semmi javulás. Össze nem akad, hanem szepen próbál loginolni, es kb 10 perc alatt megunom. :-) Volt mar rá példa, hogy sikerült belépni, próbáltam a hívást, ki is csöngött, de aztán már csak a néma csend.
Hasonlót produkál a Skyfire is. Tölt tölt, aztán elunom. :-) Lehet, bennem van a hiba???
Nekem a router gyanús. Egy ASUS WL-530G-m van. Talán túl gyenge? Igaz, ha mellé ülök, akkor sem megy. :-( Esetleg ki kellene próbálnom valami free hotspottal?

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #48 Dátum: 2009, 04 21, 09:44:29 »
A MAC szűrés kikapcsot megpróbálom (bár ha mondjuk a böngésző működik, akkor nem igazán értem, mit javíthat, de próba szerencse). Újratelepítés megvolt párszor, de semmi javulás. Össze nem akad, hanem szepen próbál loginolni, es kb 10 perc alatt megunom. :-) Volt mar rá példa, hogy sikerült belépni, próbáltam a hívást, ki is csöngött, de aztán már csak a néma csend.
Hasonlót produkál a Skyfire is. Tölt tölt, aztán elunom. :-) Lehet, bennem van a hiba???
Nekem a router gyanús. Egy ASUS WL-530G-m van. Talán túl gyenge? Igaz, ha mellé ülök, akkor sem megy. :-( Esetleg ki kellene próbálnom valami free hotspottal?
A free hotspot jó ötletnek tűnik.

Nekem ugyan más routerem van, de sokat szokott segíteni, ha kihúzom a zsizséből, majd félpercmúlva vissza a 230-ba.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gugucsa

• PDA: SGS4
  • PDA ROM: XXUGNF1
« Reply #49 Dátum: 2009, 04 22, 10:35:01 »
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy ha ki megyek a kertbe akkor a wifi jele vagy nagyon gyenge vagy már nem is tud kapcsolodni ( más készülékekkel hibátlanul és teljes jelerőséggel megy ott is pl.:htc, nokia)Az én készülékemben van a hiba vagy ez az omniáknál sajnos igy van? Van valami megoldás vagy forduljak bizalommal a szervizhez?
asszem jól vagyok a testem virul a lelkem kicsit halott