,,Gyerekek"...most mit csináljak???
Nagyon elvagyok keseredve,de annyira,hogy már írni sem tudok és gondolataimat sem tudom összeszedni:(((
Ma hoztam el a Telemax szervizből a Samukámat,2 nap alatt megcsinálták (fújjj!!!)
..dehogy csinálták,volt a képükön bőr és ráírták a gari papírra,hogy főpanel csere,pedig az IMEI szám NEM változott meg(!!!!) ez furcsa nekem,de nagyon...ezek azt hiszik,hogy ennyire sápadtarcúval van dolguk???Nem baj majd a Fogyasztóvédelem TESZ róla,feljelentem őket,de annyira,hogy megemlegetik ezt az 5 utamat hozzájuk nem kevés kilométerrel!!!
Le is ragasztották az egyik csavart egy matricával és felhozták a figyelmemet,hogy nehogy megsérüljön,mert t veszitek,ha-ha-ha...mintha kezdő lennék,de lehet,hogy ŐK igen is nagyon naiv kezdők!!!
A blue továbbra sem müxik,pedig elöttük kipróbáltam 10 progival és ment a blue,tudtam fájlokat fogadni,amint hazajöttem már ,,meggondolta magát" ma samukámat és ,,álljt" mondott a blue fogadásra...most mit csináljak mondjátok meg???
Leírják megint nekem 2 oldal A4 -ben,hogy hogyan lehet az akksi erejével spórolni,már unom nagyon,ezzel megy el 2 nap nekik!!!!
Mit csináljak?Felnyomjam őket,mint a ,,kúpot"
?Már nem bírom idegekkel!!:(((