0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Reset, on/off gomb, hangszóró, vibrálás nem működött. Leadtam márkaszervizbe West End-en keresztül. Ma értesítettek, hogy br. 94.000,-Ft-ért javítanák, felsorolni sem tudom, hogy miket kellene cserélni (előlap, hátlap, led(?), objektív plexi stb). Vigyem el máshová?Normális ez?Kellhet valakinek alkatrésznek?
A 10.ről dobtad le? Bocsánat! Próbát megér elvinni máshova viszont már bőven kapsz 40-50 000 használtan igen megkímélt állapotban.
Elviszem máshová.Nem esett le sehonnan.
Akkor csak nagyon dúrván nézhet ki, hogy ennyi pénzt elakarnak kérni. Ami szerintem abszolult irreális!
Nyomtál hard resetet rajta?
Persze.
Pati! Ezek nem hardveres hibák? Mármint én úgy értettem, hogy kedves fórumtárunk azt írta, hogy az On/Off gombot kell cserélni stb stb
Nem gyógyult meg.
Sokmindent olvastunk már hogy nem működött aztán egy romcsere vagy HR megoldotta.
Az tény, hogy csodák még vannak! És igen meglepő dolgokat tudnak produkálni...
Akkor itt jegyezném meg a legújabbat amit az egyetemen tanítanak:"A windows két dologtól képes kifagyni:-Magától-Vagy bármi mástól"Aranyos...
Poci! Nem azé de ezt én még az egyetem előtt hallotam!
Sziasztok,szerintetek főpanelt be lehet szerezni szervizen kívül is? Ötvenezer forintért cserélnék, ami elég..hm..borsos?
Igen be leht ha jol emlékszem E-bayről szokták rendelni 10000ft körül. Aztán meg video alapján szerelik be
Szia,egy kis segítséget kaphatnék az angol megnevezéssel kapcsolatban?Előre is köszönöm
Sziaztok A rezgést maszimálisra állitva is halk alig rezeg normális ez vagy nem? Más pdk majd leesnek az asztalról .
Bocsi de Omniám-ról beszélek irok
A pannon meddig adta a garanciát az omniára? 1 vagy 2 év ? (Voda 2 év )