KÖSZÖNÖM, ez nagyon járt nekem a sok igazságtalanság után!
Jajj, te szegény, ártatlan bárány...
Javaslom, mielőtt igazságtalanságról beszélsz, olvasd el, amit ír az ember!
Senki nem mondta azokat, amiket állítasz, ott van a hozzászólásom, tessék lassabban olvasni, nem egyből taknyos módjára sikítozni, mert 'bántanak'!
Én elhiszem, hogy vörös posztó vagyok a szemedben, nagyon helyes, hiszen pár baromságodra felhívtam a figyelmet, de a saját érdekedben kellene ám lehiggadnod és elfogadnod, hogy ezen a fiún nem kerestél egy petákot sem, megoldotta nélküled!
Azzal, hogy engem lehülyézel, te semmivel nem leszel kevésbé szánalmas, ezt el kell fogadnod.
Nem írtam, hogy box nélkül megoldható, éppen azt írtam, hogy az xda-s topik alapján megoldott problémáját a box-szal történt kezelés után szerezte.
De az, amit az xda-s topik tárgyal, nem sadbas problémájára született, de szerencsére neki segített.
Az xda-s topikban a boxról egy kukk sincs, illetve éppen ellenkezőleg:
"
yes it helpeed me ................... spt box simple just flash his modem patch on almost any rom......"
De ezt már idéztem, lefordítsam neked?
"
ıf the ımeı changed of machıne even return orıgınal ımeı you can see problem.because of the machıne sn number had been broken."
Ezt lefordítsam? Megteszem, hátha rövidebbre sikeredik ez a szánalmas hadakozás:
Még ha megváltozott IMEI után a PDA vissza is áll az eredeti IMEI-re előfordulhat egy hiba, mégpedig a készülék SN számának hibája.
Na, erről szól az a topik. Előfordulhat, mint sadbas esetén is, hogy addigra valóban 'box'-olták, de mint látod, van olyan, akinek nem kellett box, arra a hibára, amit az a topik ír.
Na, ha lassan olvastad volna, fogtad volna, hogy én csakis ezt állítom és csakis annyit kérek, állítsd már le a rosszindulatú kekeckedésedet.
Nulla segítő szándék - gondolom, azt a nálad 'kicsi' összeggel megjelenőknek tartogatod, amivel persze semmi bajom, csak ne ilyen stílussal próbálj innen 'áldozatokat' keríteni - a részedről, csakis okoskodás és kötözködés.
Szépen kontrasztba kerültél movie-val, aki példát mutatott avval, hogy a szabad idejét valóban feláldozta INGYEN segítségnyújtásra...
Újra mondom, nem akarom én a te üzletedet rontani, ha van olyan, aki olyannal akar javíttatni, aki elemi tévedéseivel rí ki itt jó néhányszor, hát hajrá, de te korrekt ember nem lehetsz, míg a valóban segítő szándékú ellen firkálsz és semmi segítség nem jön tőled, csak a nagyképű leszólás, kötözködés.
Itt üzenem azoknak, akik téged pártolva (gondolkozzanak el, mennyire minősítik magukat evvel...) engem ban-olni szeretnének, hogy gyerünk, tegyék, én semmivel nem leszek kevesebb, vagy hátrányos helyzetű tőle, ellenben az oldalról nyújtanak szép képet, ha ilyen alak miatt, aki ovis módra állandóan árulkodik, holott a kritikára rendesen rászolgált, kitesznek valakit.
Mindenki tévedhet, én is, igen. De akkora ordas f...ságokat, amiket te már itt leírtál és alig lehetett megértetni veled, vagy talán nem is lehetett, hiszen soha nem vetemednél arra, hogy beismerd, nem tud értelmes ember összehordani.
El kéne gondolkodni, kit is kéne leállítani... Azt, aki rászól (valóban, berágva már durvábban) a hülyére, vagy a hülyét. Ja, hogy neki itt múltja van? Érdekes, így működik nálunk a politika is, miért várnék mást...
Ja, lemaradt:
""Sajnos efs-t box nélkül nem lehet visszaállítani..." - sadbas
Megint jobb lett volna talán, ha csendben maradtál volna..." Macika
Okoska, rá hivatkozol? Ahelyett, hogy korrigálnád?
"EFS-t vissza lehet allitani box nelkul,imei-t nem (egyelőre)" movie
De erre már azt hiszed, téged igazol? Megalol............
Ok, én csendben maradok, mi lesz veled?