0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Hivatalos 4.1.2 You are not allowed to view links. Register or LoginA lengyel már tölthető
Akkor fel sem rakom. Sok változás úgy sincs....
Az új lengyel hivatalos 4.1.2 nem írja át a product kódot.....viszont a csc changer progi nem megy 4.1.2 alatt ha valaki ott akarná átállítani.
DLK7 touchwiz fekvő mód:You are not allowed to view links. Register or Loginvan odex és deodex isroot explorerrel felül kell írni
Persze az odex és a deodex pont fordítva van!!!Tehát a gyári samu romhoz a "deodexet" kell letölteni.../2.5M fájl/
Eddig úgy tudtam, hogy a gyári romok odex-ek....
jól tudod, szerintem csak véletlenül fordítva van feltöltve...kipróbáltam... az odexet letöltöttem, de az nem volt jó, a másikkal működik....azért mondtam hogy fordítva...
Omega v8.0 Jelly Bean 4.1.2Based on firmware XXDLK7 Android 4.1.2 (Date: 26/11/2012)You are not allowed to view links. Register or Login
Reggel óta működik nálam, eddig hiba nélkül. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Használod a Kalagas témát? Ha igen, a redőny ikonok is módosulnak? Ez nem működött a 7.4-ben.
Egy hibát találtam, bár nem nyomtam full wipe-ot. Nem azonosítja a hívószámokat... Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Sziasztok!2 napja van ilyen csodakütyüm.Addig már eljutottam,hogy rootoltam,recoveryt feltettem.Letöltöttem az Omega 8.0-át.Nyolcszáz valahány mega...Létezik ez?az lenne a kérdésem,hogy lehet feltenni?gyári 4.1.1 van fennt,független a teló.
Mentetted az EFS mappát?