0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Én most töltöm épp... rápróbálok a Rado témával asszem... Milyennek érzed a 7.3-ast?
Azért kíváncsi lennék azokra az "apróságokra" amik nem tetszettek. Persze csak személyeskedés nélkül, ha kérhetem
Egyet már írtam annak idején... mikor a bluetooth fülest bekapcsolom nem ugrik föl az a kis ablak, ahol élesíthetem a kapcsolatot ha esetleg nem menne magától, illetve párosíthatok is ha még nem tettem volna meg... az omegánál ilyenkor mindig el kellett menni a beállítások/bluetooth menübe (mint ezelőtt mindig).... a többi nem volt ilyen fontos, de nem tetszett pár nagyon apróság... Remélem most sem fog eszembe jutni miután feltolom a 7.3-at!...
Akkor ahhoz a felugró ablak hiányhoz egy kis segítség: ezután húzd le a redőnyt és tartsd az ujjad a BT ikonon. Meglepő helyre fogsz jutni így...
Tudod te hogy miről beszélek!... Ez olyan apró kényelmi funkció, mint a tollnál az, hogy amikor kihúzod a helyéről, akkor előugrik egy jegyzetlap... megvoltunk nélküle eddig is, de milyen jó, hogy most így van!!
A 7.3-as Omegában azt vettem észre, hogy elég volt bekapcsolni a BT-t és a korábban párosított eszközhöz automatikusan kapcsolódott. Az előzőekkel ezt nem mindig tette meg, na ilyenkor jó a felugró BT ablak, vagy az ebben a romban is használható ujj rajtatartásra előugró BT beállítás. Viszont ha először bekapcsoltam be a BT-t, majd utána indítottam az autót, akkor mindig automatikusan kapcsolódott a fejegységhez.
Már megy a telepítés... Leginkább azért futok neki megint, mert az előzőnél a Rado téma nem jól működött, most meg azt írja, hogy erre a rom variációra optimalizálta... Hamár a fekete korszakomat élem...
Csak nem gyászolod a Note 1-et...
Még itt van az asztalomon... azon tegnap frissítettem az SVA-t... Biztosan nem fogom elkótyavetyélni! Tudom, mennyit ér... ha jön rá vevő eladom, ha nem, elajándékozom olyan barátomnak, aki értékeli biztosan!
Az omegához nem tudtok módosított touchwiz-t? Minél több ikonnal.
You are not allowed to view links. Register or Login Az 1-es pont kell neked.
Jó, mint az előzőek. A RedPill v0.9 kernellel használom, minden rendben.
Miért pont a RedPill?... Mondjuk a Note2Core-hoz képest jobb valamiben?
Tudod, nekem a 64 GB-os kártyám exFat-re van formázva, amit jelenleg a RedPill és a Perseus támogat a gyári kernelen kívül.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P6800-ről
Ja igen, emléxem... mondtad már...
Itt viszont azt látom, hogy az újabb verziók egyre kevesebbet hoznak a szintetikus mérésekben, bár ebből semmit nem érezni használat közben.
Nálam a 7.3-as is ugyanúgy teljesít a sebességmérőkben a Note2Core-al mint az előzőek...
Az AnTuTu kb nálam is ott van, de a Qudrant nagyon. 7000 eleje, és volt már 8000 fölött is masszívan. De mondom, használat közben semmi nem érződik ebből...
Nekem soha nem volt 7100 fölött... És most is annyi.
Tegnap eszembe jutott, hogy mi a másik bosszantó az Omegában... Nem fordul el a képernyő!! Legalábbis nálam nem hajlandó és így elég xar navigációt használni!!Szóval ment is vissza a Crash!!
Mikor nem fordul el? Mert nálam mindenhol forog sőt túl érzékeny is szerintem.