0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Az a baj hogy kellene.....Nálam sokszor előfordul ,hogy szarul másol.Pl a mappa ott van de a benne lévő fájlok nincsenek.
Szeretném megkérdezni,hogy hol találok leírást a szerkeszthető multiwindowhoz felrakásához?
Nálam ilyen még nem volt, pedig jópár fájlt másoltam már rá....
Ezt használtam még a Note-on és működött!!... ÉS MŰKÖDIK A NOTE2-N IS!! You are not allowed to view links. Register or LoginRecovery-ből kell feltenni...Köszönet érte "rstwingo"-nak!
Elindítom recoveryből a telepítést de néhány pillanat múlva kiírja ,hogy "signature verification failed"Mi lehet a gond?
You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Milyen romod van fönt?
Ez tényleg jó.
4.1.2 Open Europe
Igen, tegnap letöltöttem én is... de sajnos nem tudom cserélni benne az ikonokat, ezért tértem vissza a fent említetthez...
Én a You are not allowed to view links. Register or Login-t használom, erre telepítettem az átlátszót és ugyanúgy működik, csak most már átlátszó is.
Semmi gond,én köszönöm,hogy próbáltál segíteni.
Akkor itt a megoldás "matis12" kollégának!!... s mellesleg én is rámegyek, mert nekem is bejött az átlátszó cucc!... Ezeket az "okosságokat" is gyűjteni kéne egy helyen!
Igen, más is írta már. Neki kellene ülni a gyiknek...
Ha letöltöd a Sharp-féle megoldást, figyelj rá, hogy odex, vagy nem... én mindkettőt letöltöm... mikor mire lehet szükség...
Én igazából azt nem hiányolom... a Samsung alfórum végén a "NAGY SAMSUNG GYIK" tökéletes gyűjtemény szerintem!! Én egy valódi OKOSSÁGOK topikra gondoltam, ahova az ilyen arra érdemes leleteket gyűjtjük, rövid leírással és linkkel... később talán témakörökbe csoportosítva...
Itt két fájl van.....mind kettő kell?
Ja, olyan már van. Root, cwm és egyéb hasznos cuccok a neve.
A revert nyilván visszarakja a gyári külalakot.
Majdnem...