2024, 11 28, 05:27:31
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik  (Megtekintve 169920 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #175 Dátum: 2012, 11 28, 21:55:10 »
You are not allowed to view links. Register or Login
  :hmm: Még kernelt se cseréltem, és a rom is gyári.. Most vagy igénytelen vagyok, vagy tényleg ilyen jó ez a készülék... ?
Érdekes, hogy ezt mondod... épp pár perce gondoltam rá, hogy visszateszem a gyári DLJ2-t, mert az Omega szerintem ugyanaz csak témák vannak hozzá... de nem igazán jött be egyik sem... :hmm:
Úgyhogy azt hiszem, visszamászom a gyárira, mert már van rendesen szerkeszthető multiwindow is... és a Note2Core kernel is remek... :D

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #176 Dátum: 2012, 12 01, 14:06:45 »
No a múltkor vissza is tettem a gyári DJL2-t, de ma mégis lecseréltem, mert képtelen voltam rákényszeríteni a képernyő elfordítására... :hmm:... nem tudom mi lehetett az oka, mert kétszer is feltelepítettem wpieok után és mégsem volt hajlandó elfordulni képernyőileg...
Aztán ma feladtam...
Feltettem a legújabb Crash romot és ez megy tökéletesen... :ok:... jó szívvel ajánlom is kipróbálásra... :)

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #177 Dátum: 2012, 12 01, 14:54:48 »
No a múltkor vissza is tettem a gyári DJL2-t, de ma mégis lecseréltem, mert képtelen voltam rákényszeríteni a képernyő elfordítására... :hmm:... nem tudom mi lehetett az oka, mert kétszer is feltelepítettem wpieok után és mégsem volt hajlandó elfordulni képernyőileg...
Aztán ma feladtam...
Feltettem a legújabb Crash romot és ez megy tökéletesen... :ok:... jó szívvel ajánlom is kipróbálásra... :)

Ez mivel tud többet az Omegánál? Azt látom, hogy más design, de tudás sebesség, egyéb pluszok stb...Kipróbálnám ha meggyőznél de a semmi különbség nem túl csábító  :hmm: :oops:
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #178 Dátum: 2012, 12 01, 15:08:25 »
Ez mivel tud többet az Omegánál? Kipróbálnám ha meggyőznél de a semmi különbség nem túl csábító  :hmm: :oops:
Nem kapok százalékot a meggyőzésért, úgyhogy nem foglak győzködni... :D
Az omegát már próbáltam és volt egy-két apróság, ami nem tatszett... pl. amikor a bluetooth fülest bekapcsoltam nem jelent meg az a kis plusz ablak a párosításhoz, hanem a beállításokba kellett menni a párosítani...
Volt még pár apróság, ami a gyáriban ment, az omegában meg nem... de ezek tényleg apróságok...
A témái meg nem győztek meg... De nincs vele semmi bajom
A Crash-t meg már az omegával egy időben ki akartam próbálni, aztán az omega, meg a témái próbálgatása maradt...
Most meg miután nem tudtam a végére járni sehogy se, hogy mi a véreres-től nem hajlandó elfordulni a gyárin a kijelző, úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Crash-t... Egyébként meg ez a legújabb főzelék is, mert 30.-án jelent meg...  ennyi.. :)
Most meg próbálgatom és meg vagyok elégedve... ahogy és amire én használom a telefonomat, azt tökéletesen szolgálja ki... egyelőre ezt tapasztalom... :)
Most rátoltam még a not2core v1.06-ot és most ezzel fogom tesztelgetni a sebességmérőkben...
Apropó sebesség... az új Crash az AnTuTu-ban 17928-at produkált elsőre... :D

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #179 Dátum: 2012, 12 01, 15:31:09 »
Note2Core-al csinált az AnTuTu-ban elsőre 18001-et... :D

Nem elérhető uby40

« Reply #180 Dátum: 2012, 12 01, 15:38:41 »
Nem kapok százalékot a meggyőzésért, úgyhogy nem foglak győzködni... :D
Az omegát már próbáltam és volt egy-két apróság, ami nem tatszett... pl. amikor a bluetooth fülest bekapcsoltam nem jelent meg az a kis plusz ablak a párosításhoz, hanem a beállításokba kellett menni a párosítani...
Volt még pár apróság, ami a gyáriban ment, az omegában meg nem... de ezek tényleg apróságok...
A témái meg nem győztek meg... De nincs vele semmi bajom
A Crash-t meg már az omegával egy időben ki akartam próbálni, aztán az omega, meg a témái próbálgatása maradt...
Most meg miután nem tudtam a végére járni sehogy se, hogy mi a véreres-től nem hajlandó elfordulni a gyárin a kijelző, úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Crash-t... Egyébként meg ez a legújabb főzelék is, mert 30.-án jelent meg...  ennyi.. :)
Most meg próbálgatom és meg vagyok elégedve... ahogy és amire én használom a telefonomat, azt tökéletesen szolgálja ki... egyelőre ezt tapasztalom... :)
Most rátoltam még a not2core v1.06-ot és most ezzel fogom tesztelgetni a sebességmérőkben...
Apropó sebesség... az új Crash az AnTuTu-ban 17928-at produkált elsőre... :D

Köszi a választ  :ok: Egyébként teljesen igazad van, ezekben a romokban már szarvas hibák nincsenek, esetleg a már megszokott működési minták másképp vannak. Az apró kis változások meg kinek tetszenek, kinek nem. Lehet, hogy majd rápróbálok, de az ajánlásban full wipe van ahhoz meg most nincs kedvem :oops:
A régebbi AnTuTu nekem 18000 fölött volt. Most, hogy frissült hajszál pontosan annyit mért mint nálad :D Nem gyanús ez? :hmm:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #181 Dátum: 2012, 12 01, 18:01:51 »

A régebbi AnTuTu nekem 18000 fölött volt. Most, hogy frissült hajszál pontosan annyit mért mint nálad :D Nem gyanús ez? :hmm:
Szerintem a DLJ2 már lapból tudja ezt a sebességet kb.... esetleg egy gyengébb kernel miatt lehet kevesebb....
Az az érzésem, hogy a gyári JB romokon már nem nagyon lehet majd gyorsítani... a fejlesztések inkább a témák és hasznosnak vélt programok hozzáadása felé fog eltolódni... :hmm:

Nem elérhető uby40

« Reply #182 Dátum: 2012, 12 01, 21:53:30 »
Szerintem a DLJ2 már lapból tudja ezt a sebességet kb.... esetleg egy gyengébb kernel miatt lehet kevesebb....
Az az érzésem, hogy a gyári JB romokon már nem nagyon lehet majd gyorsítani... a fejlesztések inkább a témák és hasznosnak vélt programok hozzáadása felé fog eltolódni... :hmm:

Aki semmivel soha nem elégedett: Kösz Samsung, így lehet egy topicot halálra ítélni  :'( :D Nincs hova fejleszteni a romokat, és a kütyüt sem tudom a tudomány mai állása szerint lehet-e.(biztosan lehet  :D ) Ha így elhal az érdeklődés akkor az újak sem kapnak majd választ semmire, mert nem olvassa senki. A kiút ebből csak egy újabb Android verzió? Szerintem fel kellene dobni a vírusirtókhoz hasonló témákat, arra azért elég sokan reagáltak. Vagy mittomén, de azért ahhoz képest, hogy MO.-on nem régóta forgalmazzák eléggé leültünk. Érdemes megnézni a HTC ONE X kezdeti időszakát  ;)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #183 Dátum: 2012, 12 01, 22:24:17 »
Aki semmivel soha nem elégedett: Kösz Samsung, így lehet egy topicot halálra ítélni  :'( :D Nincs hova fejleszteni a romokat, és a kütyüt sem tudom a tudomány mai állása szerint lehet-e.(biztosan lehet  :D ) Ha így elhal az érdeklődés akkor az újak sem kapnak majd választ semmire, mert nem olvassa senki. A kiút ebből csak egy újabb Android verzió? Szerintem fel kellene dobni a vírusirtókhoz hasonló témákat, arra azért elég sokan reagáltak. Vagy mittomén, de azért ahhoz képest, hogy MO.-on nem régóta forgalmazzák eléggé leültünk. Érdemes megnézni a HTC ONE X kezdeti időszakát  ;)
Azt hiszem, hogy kézben tartható gépeknél is vannak ésszerű határok... egy ilyen masinában szerintem az 1.6-os négymagos proci és a 2GB ram, valamint a kb. 5"-os kijelző ez a határ... :hmm:
Egyszerűen nincs értelme tovább hizlalni a hardvert... a telefon, az Internet, a navi, a zene, a fotó, a videó, az adattárolás és kezelés ezen a vason már olyan jó, hogy nem kíván sem procit, sem ramot... a zseb és kéz méretem meg nem kíván nagyobb telefon méretet! :D :D
Szóval a dolog izgalmasabb részén kb. 2 és fél év alatt átevickéltünk a Samuval és az Androiddal... most majd hátradőlünk és élvezzük a kütyüt és az egyre finomabb romokat... :D
Nekem ez is tetszik majd...

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #184 Dátum: 2012, 12 01, 22:27:17 »
Azt hiszem, hogy kézben tartható gépeknél is vannak ésszerű határok... egy ilyen masinában szerintem az 1.6-os négymagos proci és a 2GB ram, valamint a kb. 5"-os kijelző ez a határ... :hmm:
Egyszerűen nincs értelme tovább hizlalni a hardvert... a telefon, az Internet, a navi, a zene, a fotó, a videó, az adattárolás és kezelés ezen a vason már olyan jó, hogy nem kíván sem procit, sem ramot... a zseb és kéz méretem meg nem kíván nagyobb telefon méretet! :D :D
Szóval a dolog izgalmasabb részén kb. 2 és fél év alatt átevickéltünk a Samuval és az Androiddal... most majd hátradőlünk és élvezzük a kütyüt és az egyre finomabb romokat... :D
Nekem ez is tetszik majd...

Azért én arra még kiváncsi lennék, hogy mit hoz ki a samu a hajlékony kijelzőkből, mondjuk ekkora méretben és teljesítményben.....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #185 Dátum: 2012, 12 01, 22:33:54 »
Azért én arra még kiváncsi lennék, hogy mit hoz ki a samu a hajlékony kijelzőkből, mondjuk ekkora méretben és teljesítményben.....
Nem nagyon látom értelmét a dolognak... az újságot is mindig kiegyenesítjük, mert utáljuk ha nem sima felületet kell olvasnunk...  :hmm:
Technikailag érdekes lehet, de egyébként engem nem érdekel... ellenben a holografikus három dimenzió!... na az megérne egy misét, amikor maga a kütyü egy nagyon kicsi valami, mert kijelzője egyáltalán nincs és amikor beélesíted, akkor előtted 3 dimenzióban jelenik meg a levegőben a szerkezet fölött... :D :D

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #186 Dátum: 2012, 12 02, 12:09:40 »
Jó ez a Crash Rom!... eddig nekem ez tetszik a legjobban... már mindent használtam, amiket szoktam és rendben van... azt most vettem észre, hogy a multiwindow olyan, hogy alapból beletesz minden alkalmazást és nekem kell kiszórni belőle azokat, amik nem kellenek... :)

Nem elérhető uby40

« Reply #187 Dátum: 2012, 12 02, 12:19:55 »
Jó ez a Crash Rom!... eddig nekem ez tetszik a legjobban... már mindent használtam, amiket szoktam és rendben van... azt most vettem észre, hogy a multiwindow olyan, hogy alapból beletesz minden alkalmazást és nekem kell kiszórni belőle azokat, amik nem kellenek... :)

Szerinted nagyon megkutyulná a dolgokat ha fullwipe nélkül rátolnám az Omegára?

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #188 Dátum: 2012, 12 02, 12:42:00 »
Szerinted nagyon megkutyulná a dolgokat ha fullwipe nélkül rátolnám az Omegára?
Én úgy szoktam feltenni, ahogy a készítő ajánlja... és ezt wipe-al javasolja...
egyébként nálam jól működik a titanium és a hiányzó alkalmazásokat és rendszeradatokat simán visszateszi...
Úgyhogy én azt javaslom, hogy csinálj egy teljes mentést titaniummmal és úgy romolj...

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #189 Dátum: 2012, 12 02, 13:05:54 »
Ez egy mai cucc... :)

Mindjárt kiolvasom... aztán lehet, hogy ki is próbálom... használt már valaki valamit ettől a sráctól?

Nem elérhető MaciLaci1970

• Navigáció / Navigation: Google_Maps
  • PDA: Samsung N2 GT-N7105 TAB:Archos 101 G9 Turbo 3G
  • PDA ROM: N7105XXUFND3/TMH 4.4.2. TAB_ROM:4.0.4.Stock
« Reply #190 Dátum: 2012, 12 02, 13:55:48 »
Ez egy mai cucc... :)

Mindjárt kiolvasom... aztán lehet, hogy ki is próbálom... használt már valaki valamit ettől a sráctól?
Szia!

A jobboldali kép olyan mintha egy HTC-s Sense 4 skin lenne rárakva.  ;)

Üdv:MaciLaci1970

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #191 Dátum: 2012, 12 02, 13:59:19 »
Szia!

A jobboldali kép olyan mintha egy HTC-s Sense 4 skin lenne rárakva.  ;)

Üdv:MaciLaci1970
Igen... a fórumban írják is, hogy szeretik ezt a témát a romjában... :)

• TOPIKGAZDA
« Reply #192 Dátum: 2012, 12 02, 14:02:14 »
Valóban, sok ákom-bákomot lehet mondani a HTC-re, de hogy a Sense a világ legjobban kitalált és megalkotott felülete az biztos, a TW-nek szerintem van még hova fejlődnie.....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

« Reply #193 Dátum: 2012, 12 02, 14:07:01 »
Valóban, sok ákom-bákomot lehet mondani a HTC-re, de hogy a Sense a világ legjobban kitalált és megalkotott felülete az biztos, a TW-nek szerintem van még hova fejlődnie.....
Pont 2 hete váltottam TW kinézetre a DHD-m.  :D
Azonban igen van ami hiányzik a sense-ből.
Ebből is látszik, nekem mindig az kell ami a másiknak van.... :oops:

• TOPIKGAZDA
« Reply #194 Dátum: 2012, 12 02, 14:13:58 »
Pont 2 hete váltottam TW kinézetre a DHD-m.  :D
Azonban igen van ami hiányzik a sense-ből.
Ebből is látszik, nekem mindig az kell ami a másiknak van.... :oops:

Igen :D
Én a HTC Touch Pro óta használom a sense felületet, nagy döntés volt részemről váltani samura és TW-re, de a potenciál, ami a Note 2-ben van, továbbá az S Pen meg győzőtt, úgy vagyok vele, hogy majd megszokom. A céges kártyámat használom a N2-ben, a privátot meg a Sensation-ben, így néha néha még rápillantok a HTC-re :D

« Reply #195 Dátum: 2012, 12 02, 14:19:12 »
Igen :D
Én a HTC Touch Pro óta használom a sense felületet, nagy döntés volt részemről váltani samura és TW-re, de a potenciál, ami a Note 2-ben van, továbbá az S Pen meg győzőtt, úgy vagyok vele, hogy majd megszokom. A céges kártyámat használom a N2-ben, a privátot meg a Sensation-ben, így néha néha még rápillantok a HTC-re :D
Abszolút megértelek, én is épp ezek miatt tervezem a váltást. :ok:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #196 Dátum: 2012, 12 02, 14:33:18 »
Abszolút megértelek, én is épp ezek miatt tervezem a váltást. :ok:
Nekem azért mindegy, hogy mi az eredeti, mert már a Note óta a Novát használom és mindent amit gyakran használok kézmozdulatokra programoztam... így a kezdő képernyőim nagyon egyszerűek lettek...

« Reply #197 Dátum: 2012, 12 02, 14:38:40 »
Nekem azért mindegy, hogy mi az eredeti, mert már a Note óta a Novát használom és mindent amit gyakran használok kézmozdulatokra programoztam... így a kezdő képernyőim nagyon egyszerűek lettek...
Na majd jól megsasolom Novával, Apexel ha meglesz, egyelőre azt várom hátha bekerül a T-nél az adventi kalendáriumba az NII. :ima:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #198 Dátum: 2012, 12 02, 14:51:20 »
Na majd jól megsasolom Novával, Apexel ha meglesz, egyelőre azt várom hátha bekerül a T-nél az adventi kalendáriumba az NII. :ima:
Gondolod, hogy vadi új cucc is bekerül az akcióba?  :hmm:

« Reply #199 Dátum: 2012, 12 02, 14:58:20 »
Gondolod, hogy vadi új cucc is bekerül az akcióba?  :hmm:
Ha megveszem, akkor másnaptól igen!!! :shock:
Amúgy tényleg nem sok rá a remény, de azt a 3 hetet még kihúzom valahogy az öreg DHD-al.
Annak idején a HOX is volt a bevezetés alatt egy ideig -20%-al a szokásos -10% helyett, ezért hátha..... :ima: