Nekem továbbra is használhatónak tűnik a dolog BIZONYOS HELYZETEKBEN ez nem azt jelenti, hogy mindig használnám, mint ahogy a bluetooth fülest sem. De... itt az érvelések közben lefuttattam a helyzeteket magamban, és azt egy nagyon nagy negatívumnak találom, hogy így nem csak egy eszköz töltöttségi szintjére kell figyelni, hanem kettőre amiből a második nem is mindennapi folyamatos használatban van. Többször jártam már úgy, hogy mielőtt motorra ültem akkor vettem észre, hogy a két hete nem használt bluetooth eszköz amit már akkor is félig lemerülve tettem le, nem kapcsolható be Így még gondolkozom a dolgon én is
Őszintén megmondom, azért dobtam be a témát, mert azt hittem, valakinek már van tapasztalata hasonló kiegészítővel, és beszámol pl. az üzemidőről is.
Nekem még bluetooth fülesem sem volt, soha, de ha egy napot kibír, akkor mindem rendben, mert minden este kényszeresen töltőre rakok mindent.
Nekem azért tetszett meg, mert sok olyan helyen fordulok meg, ahol egy kis kézibeszélő praktikusabb, de a "LEHETŐSÉG2" ott lapul a táskában.