2024, 11 29, 06:35:36
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok  (Megtekintve 132268 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #325 Dátum: 2013, 02 02, 22:54:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem továbbra is használhatónak tűnik a dolog BIZONYOS HELYZETEKBEN ez nem azt jelenti, hogy mindig használnám, mint ahogy a bluetooth fülest sem. De... itt az érvelések közben lefuttattam a helyzeteket magamban, és azt egy nagyon nagy negatívumnak találom, hogy így nem csak egy eszköz töltöttségi szintjére kell figyelni, hanem kettőre amiből a második nem is mindennapi folyamatos használatban van. Többször jártam már úgy, hogy mielőtt motorra ültem akkor vettem észre, hogy a két hete nem használt bluetooth eszköz amit már akkor is félig lemerülve tettem le, nem kapcsolható be  :hmm: Így még gondolkozom a dolgon én is  :)
Igen ez velem is előfordult már... marhára kitalálhatnák már a töltöttség kijelzést a bluetooth fülesekre is!... ;)

Nem elérhető P87

• Navigáció / Navigation: i9000
  • PDA: i9000 + Padfone 2
  • PDA ROM: Slim 4.2.2.build.8-OFFICIAL / gyári + root
« Reply #326 Dátum: 2013, 02 02, 23:09:48 »
Nekem továbbra is használhatónak tűnik a dolog BIZONYOS HELYZETEKBEN ez nem azt jelenti, hogy mindig használnám, mint ahogy a bluetooth fülest sem. De... itt az érvelések közben lefuttattam a helyzeteket magamban, és azt egy nagyon nagy negatívumnak találom, hogy így nem csak egy eszköz töltöttségi szintjére kell figyelni, hanem kettőre amiből a második nem is mindennapi folyamatos használatban van. Többször jártam már úgy, hogy mielőtt motorra ültem akkor vettem észre, hogy a két hete nem használt bluetooth eszköz amit már akkor is félig lemerülve tettem le, nem kapcsolható be  :hmm: Így még gondolkozom a dolgon én is  :)
Őszintén megmondom, azért dobtam be a témát, mert azt hittem, valakinek már van tapasztalata hasonló kiegészítővel, és beszámol pl. az üzemidőről is.
Nekem még bluetooth fülesem sem volt, soha, de ha egy napot kibír, akkor mindem rendben, mert minden este kényszeresen töltőre rakok mindent.  :D
Nekem azért tetszett meg, mert sok olyan helyen fordulok meg, ahol egy kis kézibeszélő praktikusabb, de a "LEHETŐSÉG2" ott lapul a táskában.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #327 Dátum: 2013, 02 02, 23:10:16 »
Szerintem ha ott van helyszíni gari akkor cserélik helyben, ha kiperkálod. Ez ügyben tényleg fel kell hívni őket.
De én először is megpróbálnék egy bontott kijelzőt szerezni, egy profival berakatni, és utána ha gond van vele gariztatni egy újra...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Keresek is bontottat, de eddig nem találtam...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #328 Dátum: 2013, 02 03, 11:22:45 »
Egy fotot nyomnál fel róla hogy mennyire tört??

Íme:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fzboxx

• PDA: Samsung Galaxy S 4 i9505 LTE
  • PDA ROM: Legfrisebb TMH
« Reply #329 Dátum: 2013, 02 03, 11:33:02 »
Íme:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
:'( :'( :'(

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #330 Dátum: 2013, 02 03, 13:03:03 »
 :'( :'(
Íme:

Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #331 Dátum: 2013, 02 03, 14:49:20 »
Íme:

Jajj, de rossz látni... :(

Ráadásul annak, ami drága benne, annak semmi baja. A viszonylag filléresnek mondható érintőpanel az, ami meghalt. Na persze, össze van sajtolva, tehát nincs külön csere.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #332 Dátum: 2013, 02 03, 15:02:31 »
Íme:

:( Nekem az S3 esett betonra ő is beteg lett, 60ezer lett volna a csere, így megváltunk egymástól.

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #333 Dátum: 2013, 02 03, 17:53:25 »
Íme:

Részvétem, ez szörnyű élmény, akkor is, ha csak egy eszköz.

Én (is) kötődöm minden kütyümhöz.

O->-
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #334 Dátum: 2013, 02 03, 18:05:06 »
Köszönöm mindenkinek a részvétnyilvánítást, de azért az élet megy tovább... :)

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #335 Dátum: 2013, 02 03, 18:39:54 »
Pl. ez egy sima töltő: You are not allowed to view links. Register or Login
És itt egy komolyabb ami meg éri az árát: You are not allowed to view links. Register or Login
Bővebb infót itt találsz róla: You are not allowed to view links. Register or Login

Igen, ezeket láttam. Az első hiánycikk, meg nem is túl..., a másodikhoz van szerencsém, az is elég gagyi, a harmadik érdekelne, hogy milyen, van-e tapasztalat, stb. :-)

Nem elérhető matis12

• PDA: Samsung Galaxy S6 Edge/Samsung Note 10.1
« Reply #336 Dátum: 2013, 02 03, 22:30:51 »
A második és a harmadik ugyan az. ;) Viszont valóban létezik egy dokkoló ami külsőre hasonlóan néz ki de azzal csak tölteni lehet. Amit itt látsz az teljesen más ezzel nem csak tölteni lehet a Note-t hanem tv-hez,monitorhoz lehet csatlakoztatni és a készülék kijelzőén lévő dolgokat meg lehet jeleníttetni rajtuk. Az usb portokon keresztül vezeték nélküli billentyűzetet és egeret csatlakoztathatsz melyek segítségével szinte egy androidos pc-ét varázsolhatsz a készülékedből. Én pl. szoktam azt csinálni,hogy ennek a dokkolónak a segítségével felcsatlakozok egy 107 cm led tv-re elindítom a Gta Vice City-t majd csatlakoztatok egy vezeték nélküli Playstation kontrollert a Note-hoz és így játszok vele. Garantáltan konzol közeli élmény nyújt. De ezen a tv-én szoktam még használni böngészésre videózásra is. Egyszóval jó kis kütyü szerintem megérte az árát.
Helo. Van ez a játék,te döntesz....

Nem elérhető vertex

« Reply #337 Dátum: 2013, 02 04, 08:41:07 »
A második és a harmadik ugyan az. ;) Viszont valóban létezik egy dokkoló ami külsőre hasonlóan néz ki de azzal csak tölteni lehet. Amit itt látsz az teljesen más ezzel nem csak tölteni lehet a Note-t hanem tv-hez,monitorhoz lehet csatlakoztatni és a készülék kijelzőén lévő dolgokat meg lehet jeleníttetni rajtuk. Az usb portokon keresztül vezeték nélküli billentyűzetet és egeret csatlakoztathatsz melyek segítségével szinte egy androidos pc-ét varázsolhatsz a készülékedből. Én pl. szoktam azt csinálni,hogy ennek a dokkolónak a segítségével felcsatlakozok egy 107 cm led tv-re elindítom a Gta Vice City-t majd csatlakoztatok egy vezeték nélküli Playstation kontrollert a Note-hoz és így játszok vele. Garantáltan konzol közeli élmény nyújt. De ezen a tv-én szoktam még használni böngészésre videózásra is. Egyszóval jó kis kütyü szerintem megérte az árát.

OK! Ez volt az első, ami komolyabbnak nézett ki, bár én (egyelőre) nem kívánom TV-hez csatlakoztatni. 19-20 000 körül van az ára, ezek szerint megéri.  :)

Nem elérhető matis12

• PDA: Samsung Galaxy S6 Edge/Samsung Note 10.1
« Reply #338 Dátum: 2013, 02 04, 09:04:29 »
A link szerint pontosan 14.620 forint körül van az ára.  :)
Helo. Van ez a játék,te döntesz....

Nem elérhető vertex

« Reply #339 Dátum: 2013, 02 04, 09:18:01 »
A link szerint pontosan 14.620 forint körül van az ára.  :)

Csak a 100 dolláros árat láttam, egyébként az "átlagára" nagyjából annyi, mint ahogy írtam. (Persze kinek kell drágábban?  :) )

Nem elérhető memberjoe

• PDA: Samsung Galaxy Note II
  • PDA ROM: N7100XXDMB6
« Reply #340 Dátum: 2013, 02 04, 13:36:10 »
Valaki készített már házilag (DIY) állványt a Note 2-es készülékéhez?

Ha van olyan ember, tudna képeket közzétenni róla?  :ok:

Nem elérhető penell

• Navigáció / Navigation: IGO 8.3
  • PDA: HTC one
« Reply #341 Dátum: 2013, 02 04, 17:49:08 »
Navigációhoz tud valaki valamilyen stabil tartót és amivel tölteni lehet frankon értem ezalatt hogy jobban tölt mint ahogy merülne.

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #342 Dátum: 2013, 02 05, 07:26:40 »

Nagyon kellene a segítséged ezzel a dokkolóval kapcsolatban. Kérhetnék egy tel számot pü-ben? Megrendeltem én is tegnap este de sürgősen kellene beszélnünk, mert neked van gyakorlati tapasztalatod is...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Lacsu

• Navigáció / Navigation: Waze, iGo Primo
  • PDA: Oneplus 7 Pro
« Reply #343 Dátum: 2013, 02 05, 08:33:21 »
Navigációhoz tud valaki valamilyen stabil tartót és amivel tölteni lehet frankon értem ezalatt hogy jobban tölt mint ahogy merülne.
Én is meglepődve láttam, hogy 2A az igénye, ennyit ad le a gyári töltő! Még nem találtam autós töltőben 2A-est! Talán csak a gyári!
" Ó, nem bánom én, ha az emberek a szájukra vesznek! Csak kezdjék a fenekemmel! "

Nem elérhető lezly01

• Navigáció / Navigation: , sygic aura
  • PDA: galaxy note 10.1; lg g2;ipad air
« Reply #344 Dátum: 2013, 02 05, 10:16:45 »
Én is meglepődve láttam, hogy 2A az igénye, ennyit ad le a gyári töltő! Még nem találtam autós töltőben 2A-est! Talán csak a gyári!

én most vettem egy noname töltőt 2.1a leadott tölti a kocsiban a note 10.1+ note 2 egyszerre. 4990 forint volt egyszerüen szuper

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #345 Dátum: 2013, 02 05, 22:41:55 »
Volt róla szó, ezért írok le egy véleményt az Allshare Cast Dongle-al kapcsolatban...
Egy ismerősöm vett egyet múlt héten és ma találkoztam vele... ő azt meséli, hogy egyszerűen qrva jó!... :)
Simán lehet vele netezni, filmet nézni.. akadás nélkül és gyönyörű felbontásban működik a cucc...
Úgyhogy részemről eldőlt, hogy veszek egyet...  :)

Nem elérhető k5.20

« Reply #346 Dátum: 2013, 02 06, 13:38:15 »
Volt róla szó, ezért írok le egy véleményt az Allshare Cast Dongle-al kapcsolatban...
Egy ismerősöm vett egyet múlt héten és ma találkoztam vele... ő azt meséli, hogy egyszerűen qrva jó!... :)
Simán lehet vele netezni, filmet nézni.. akadás nélkül és gyönyörű felbontásban működik a cucc...
Úgyhogy részemről eldőlt, hogy veszek egyet...  :)

Magam is rágódon ezen, de ez a cikk kicsit megingatott:
...ez egy más eszköz ugyan, de lehet hasznosabb...
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #347 Dátum: 2013, 02 06, 14:27:16 »
Magam is rágódon ezen, de ez a cikk kicsit megingatott:
...ez egy más eszköz ugyan, de lehet hasznosabb...
Ez egy nagyon jó kis cuccnak látszik... de... nekem már van a zsebemben egy komplett számítógép...  :D
Máshol már említettem, hogy egy ilyen szintű cuccra vártam már tíz éve... benne van minden, amit használok és most már remek a hardvere és a szoftvere is! :)
Nekem pont jó és elég is, hogy vezeték nélkül megjelentethetem egy tv-n is a Samsung kütyüjével...  :)

Nem elérhető k5.20

« Reply #348 Dátum: 2013, 02 06, 15:17:26 »
Ez egy nagyon jó kis cuccnak látszik... de... nekem már van a zsebemben egy komplett számítógép...  :D
Máshol már említettem, hogy egy ilyen szintű cuccra vártam már tíz éve... benne van minden, amit használok és most már remek a hardvere és a szoftvere is! :)
Nekem pont jó és elég is, hogy vezeték nélkül megjelentethetem egy tv-n is a Samsung kütyüjével...  :)

Tökéletesen egyetértek...viszont az az aggályom az Allshare kütyüvel, hogy csupán két eszközt támogat...S3, Note2. Mivel néhány pda - amit egyébként nagyon tartósnak gondoltam az elején - elhagyta már a háztartásomat, kicsit attól félek, hogy végül a Note2-vel majd egyszer(?) ez is el kell menjen...
A lényeg: ha tudnám, hogy más készülék is támogatott, nem gondolkodnék rajta.

LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #349 Dátum: 2013, 02 06, 15:31:29 »
Tökéletesen egyetértek...viszont az az aggályom az Allshare kütyüvel, hogy csupán két eszközt támogat...S3, Note2. Mivel néhány pda - amit egyébként nagyon tartósnak gondoltam az elején - elhagyta már a háztartásomat, kicsit attól félek, hogy végül a Note2-vel majd egyszer(?) ez is el kell menjen...
A lényeg: ha tudnám, hogy más készülék is támogatott, nem gondolkodnék rajta.
Én már a Note2-t is csak a 2 giga RAM-ért vettem meg... nekem már a Note is hozta azt, amit én várok egy ilyen PDA-tól...
Szóval nem nagyon hoz most lázba a 8 mag meg az Isten tudja mekkora RAM ígérete... nem nagyon fogom én ezt a kütyüt most leváltani ezekért... úgyhogy én megveszem azt az allshare cuccot...  :)