Megértem uby40 érvelését, de osztom a véleményedet: nekem is fontos az "ól-in-van" élmény .
A laptopot ugyan nem ütötte ki az asztalomról (dell n7110), de minden egyebet igen.
Persze... van pár dolog, amit nyilván az asztali gépen lehet a legjobban csinálni... én ezen vágok filmet, vagy keverek zenét... ezekhez kell is a több monitor...
De a netezés nagy részét már most is "mobil" módon végzem... akár szórakozásból, akár egy gyors információ keresésről van szó... nem beszélve az eleve mobil funkciókról, mint pl. navigáció, zene, vagy utazások közben film nézés, vagy játék... de ha még megveszem majd az allshare dongle kütyüt, akkor meg már végképp csak akkor kapcsolom be a asztali PC-t, ha tényleg dolgozom...
12-14 évvel ezelőtt imádtam, hogy megjelentek a PDA-k és a telefonom mellett már lehetett mobil irodám is.... aztán volt a "destinator" nevezetű egyik első navigáció és azt hittem, hogy ez már a hiperűrkorszak...
Aztán kezdtem azt kívánni, hogy lehessen már beletenni a PDA-ba a SIM-et... és egyszercsak ezt is lehetett!
Aztán gördülékenyebb op rendszert, aztán erősebb vasat szerettem volna... és lett!
S végül mindehhez szerettem volna egy méretben még kezelhető és a kezemben és a zsebemben is elférő optimálisan nagy kijelzőt... És íme itt a Note 2...
Számomra ez tényleg egy több mint tíz éves kívánságsor beteljesülése.... Egyszerűen föl sem merül bennem, hogy felbontsam a funkciókat...
Persze ez csak az én hozzáállásom a dologhoz... nyilván másnak, meg máshogyan a legpraktikusabb.