2024, 11 29, 06:32:09
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok  (Megtekintve 132267 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető MaciLaci1970

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google_Maps
  • PDA: Samsung N2 GT-N7105 TAB:Archos 101 G9 Turbo 3G
  • PDA ROM: N7105XXUFND3/TMH 4.4.2. TAB_ROM:4.0.4.Stock
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #300 Dátum: 2013, 02 02, 19:46:09 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Ezzel a tartozékkal, vagy hasonlóval találkoztatok már?
Ezmiez???  :shock:
Nagyi telefont csinál a note-ból, már megbocsáss de ez elég fura "fejlesztési" irány lenne.  :-X

Kicsit félreérthetően fogalmaztam, természetesen nem csak Note2-höz használható.
Egy dokkolt, vagy táskában biztonságban lapuló Note2 mellett azonban jó szolgálatot tehet szerintem. A Samsung saját toll formájú megoldásánál jóval többet tud.
Ezt benéztem. Ja, hogy ezt nem rá kell tenni???
Hanem kommunikál vele ill. rajta keresztül.... :hmm: :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #301 Dátum: 2013, 02 02, 19:49:30 »
Keresd meg a PH-n fagyalllo kollégát... Korrekt szervizes, és olcsó. Az új egyébként 50k körül van, tehát mindenképpen bontottat kellene szerezned.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Van már bontott belőle? Hihetetlen.
Persze, mindenki tudja, hogy a bontott alkatrészek sajnos a lopottakból/számlanemfizetés miatt tiltottakból lesznek...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető P87

• Navigáció / Navigation: i9000
  • PDA: i9000 + Padfone 2
  • PDA ROM: Slim 4.2.2.build.8-OFFICIAL / gyári + root
« Reply #302 Dátum: 2013, 02 02, 19:59:26 »
Ezt benéztem. Ja, hogy ezt nem rá kell tenni???
Hanem kommunikál vele ill. rajta keresztül.... :hmm: :D
Igen, mint egy headset, csak van kijelzője, és elméletileg kezeli a párosított készülék telefonkönyvét is.
Csak én keresek iyen megoldást? Megyek orvoshoz... :(

Nem elérhető MaciLaci1970

• Navigáció / Navigation: Google_Maps
  • PDA: Samsung N2 GT-N7105 TAB:Archos 101 G9 Turbo 3G
  • PDA ROM: N7105XXUFND3/TMH 4.4.2. TAB_ROM:4.0.4.Stock
« Reply #303 Dátum: 2013, 02 02, 20:09:43 »
Igen, mint egy headset, csak van kijelzője, és elméletileg kezeli a párosított készülék telefonkönyvét is.
Ne tedd!!! Mármint ne menj orvoshoz. Mea culpa.  :taps:
Belegondolok, hogy emberünk elmegy pecázni és megúsztatja az N2-t vagy helyette egy ilyen kiegészítőt, máris látom értelmét. :ok:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #304 Dátum: 2013, 02 02, 20:22:34 »
Bár elakartam adni, de a javításig tudok kölcsönbe egy DHD-t  ;)

Köszönöm, van mit használni, na meg így is működik. Kíváncsiságból megkérdezem a Samsungot, hogy háznál vajon megcsinálja-e és mennyiért.

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #305 Dátum: 2013, 02 02, 20:23:19 »
Van már bontott belőle? Hihetetlen.
Persze, mindenki tudja, hogy a bontott alkatrészek sajnos a lopottakból/számlanemfizetés miatt tiltottakból lesznek...

PH-n valaki már talált bontottat 25k-ért. Persze közel sem biztos hogy most van, csak vázoltam a lehetőségeket. Úgy látszik ez a kijelző törés gyakran előforduló jelenség lesz. Nehéz a telefon, és nagy terjedelmű az üveg kijelző... Sajnos azonnal törik.

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #306 Dátum: 2013, 02 02, 20:23:42 »
Keresd meg a PH-n fagyalllo kollégát... Korrekt szervizes, és olcsó. Az új egyébként 50k körül van, tehát mindenképpen bontottat kellene szerezned.

Köszönöm. Létezik ebből bontott? Ha igen, akkor szóljatok. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #307 Dátum: 2013, 02 02, 20:24:23 »
PH-n valaki már talált bontottat 25k-ért. Persze közel sem biztos hogy most van, csak vázoltam a lehetőségeket. Úgy látszik ez a kijelző törés gyakran előforduló jelenség lesz. Nehéz a telefon, és nagy terjedelmű az üveg kijelző... Sajnos azonnal törik.

Ha úgy esik...

Nem elérhető Zack

« Reply #308 Dátum: 2013, 02 02, 20:26:00 »
Köszönöm, van mit használni, na meg így is működik. Kíváncsiságból megkérdezem a Samsungot, hogy háznál vajon megcsinálja-e és mennyiért.

Már leírtam, de ha nekem nem hiszel,  hívd fel őket.  50-60k között lesz a vége...

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #309 Dátum: 2013, 02 02, 20:28:08 »
Már leírtam, de ha nekem nem hiszel,  hívd fel őket.  50-60k között lesz a vége...

Azt elhiszem, hogy annyiba kerül, miért ne hinném. Viszont ezt háznál is megcsinálják, vagy el kell vinni a szervizbe? Mert én Szeged közelében vagyok.

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #310 Dátum: 2013, 02 02, 21:09:06 »

Ez nekem is tetszik  :ok: Már a Note 3-al szemezek annál meg még nagyobb értelme lenne, mert elvileg nagyobb lesz. Ha nem lesz nagyobb akkor nem is kell! :p Egy csomó ki-be pakolástól megvédi a készüléket, ha éppen nem headset van használatban. A véletlen leejtések számát is erősen csökkentené, na meg ha itthon éppen okos dokkolón van arról sem kell letépni minden hívásnál. Én erősen elgondolkodtam egy ilyen beszerzésén  :) Az meg ha tényleg kezeli a telefonkönyvet is, csak hab a tortán. Köszi a tippet  :ok:
Ha orvoshoz mész szóljál nekem is, veled megyek ;)
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető k5.20

« Reply #311 Dátum: 2013, 02 02, 21:16:48 »
Ez nekem is tetszik  :ok: Már a Note 3-al szemezek annál meg még nagyobb értelme lenne, mert elvileg nagyobb lesz. Ha nem lesz nagyobb akkor nem is kell! :p Egy csomó ki-be pakolástól megvédi a készüléket, ha éppen nem headset van használatban. A véletlen leejtések számát is erősen csökkentené, na meg ha itthon éppen okos dokkolón van arról sem kell letépni minden hívásnál. Én erősen elgondolkodtam egy ilyen beszerzésén  :) Az meg ha tényleg kezeli a telefonkönyvet is, csak hab a tortán. Köszi a tippet  :ok:
Ha orvoshoz mész szóljál nekem is, veled megyek ;)

...olyan érvelésnek tűnik ez nekem, mint amikor valaki vesz egy szép ülőgarnitúrát, aztán letakarja egy kopott takaróval, hogy ne koszolódjon... :D :D :D
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető uby40

« Reply #312 Dátum: 2013, 02 02, 21:27:27 »
...olyan érvelésnek tűnik ez nekem, mint amikor valaki vesz egy szép ülőgarnitúrát, aztán letakarja egy kopott takaróval, hogy ne koszolódjon... :D :D :D

Az nekem sem tetszik  :ok: De nálam a netezés, a jegyzetelés,-rajzolás alkalmából sokkal többet van a kezemben a készülék mint telefonálás miatt. Mert sokszor használom bluetooth-al. Van több olyan élethelyzet, hogy a telefon funkcióra sokkal kényelmesebb lenne ez a megoldás. A dokkoló meg itt van az asztalon, a laptop mellett, és választhatok ha hívnak: vagy kihangosítva beszélek, vagy letépem a a dokkról. Értelem szerűen a bluetooth füles nincs mindig bekapcsolva. Ezért a hasonlatod, bár nagyon poénos, de erre nem igazán passzol.  ...szerintem  :hmm:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #313 Dátum: 2013, 02 02, 21:35:51 »

Na ezért kötöttem én erre a telefonra is biztosítást... az első évben mindenképp megéri... :)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #314 Dátum: 2013, 02 02, 21:41:50 »
Az nekem sem tetszik  :ok: De nálam a netezés, a jegyzetelés,-rajzolás alkalmából sokkal többet van a kezemben a készülék mint telefonálás miatt. Mert sokszor használom bluetooth-al. Van több olyan élethelyzet, hogy a telefon funkcióra sokkal kényelmesebb lenne ez a megoldás. A dokkoló meg itt van az asztalon, a laptop mellett, és választhatok ha hívnak: vagy kihangosítva beszélek, vagy letépem a a dokkról. Értelem szerűen a bluetooth füles nincs mindig bekapcsolva. Ezért a hasonlatod, bár nagyon poénos, de erre nem igazán passzol.  ...szerintem  :hmm:
Ki mit szeret... én azért szeretem ezeket a telefonokat, mert gyakorlatilag minden számomra fontos funkciót egy, aránylag vékony, de viszonylag nagy és jól látható kijelzővel szerelt készülék ellát...  :ok:
Évekig vártam ezt az időszakot.... Dehogy akarom most ezeket a funkciókat több kisebb készülékre szétbontani!! ;)

Nem elérhető k5.20

« Reply #315 Dátum: 2013, 02 02, 21:57:05 »
Ki mit szeret... én azért szeretem ezeket a telefonokat, mert gyakorlatilag minden számomra fontos funkciót egy, aránylag vékony, de viszonylag nagy és jól látható kijelzővel szerelt készülék ellát...  :ok:
Évekig vártam ezt az időszakot.... Dehogy akarom most ezeket a funkciókat több kisebb készülékre szétbontani!! ;)

Megértem uby40 érvelését, de osztom a véleményedet: nekem is fontos az "ól-in-van" élmény :ok:.
A laptopot ugyan nem ütötte ki az asztalomról (dell n7110), de minden egyebet igen.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #316 Dátum: 2013, 02 02, 22:14:17 »
Megértem uby40 érvelését, de osztom a véleményedet: nekem is fontos az "ól-in-van" élmény :ok:.
A laptopot ugyan nem ütötte ki az asztalomról (dell n7110), de minden egyebet igen.
Persze... van pár dolog, amit nyilván az asztali gépen lehet a legjobban csinálni... én ezen vágok filmet, vagy keverek zenét... ezekhez kell is a több monitor... :)
De a netezés nagy részét már most is "mobil" módon végzem... akár szórakozásból, akár egy gyors információ keresésről van szó... nem beszélve az eleve mobil funkciókról, mint pl. navigáció, zene, vagy utazások közben film nézés, vagy játék... de ha még megveszem majd az allshare dongle kütyüt, akkor meg már végképp csak akkor kapcsolom be a asztali PC-t, ha tényleg dolgozom...  :)
12-14 évvel ezelőtt imádtam, hogy megjelentek a PDA-k és a telefonom mellett már lehetett mobil irodám is.... aztán volt a "destinator" nevezetű egyik első navigáció és azt hittem, hogy ez már a hiperűrkorszak... :)
Aztán kezdtem azt kívánni, hogy lehessen már beletenni a PDA-ba a SIM-et... és egyszercsak ezt is lehetett!
Aztán gördülékenyebb op rendszert, aztán erősebb vasat szerettem volna... és lett!
S végül mindehhez szerettem volna egy méretben még kezelhető és a kezemben és a zsebemben is elférő optimálisan nagy kijelzőt... És íme itt a Note 2...  :taps:
Számomra ez tényleg egy több mint tíz éves kívánságsor beteljesülése.... Egyszerűen föl sem merül bennem, hogy felbontsam a funkciókat... :D
Persze ez csak az én hozzáállásom a dologhoz... nyilván másnak, meg máshogyan a legpraktikusabb. :)

Nem elérhető P87

« Reply #317 Dátum: 2013, 02 02, 22:19:38 »
A HTC is úgy gondolja, hogy van létjogosúltsága az ötletnek. Hetek óta gondolkozok, hogy megvegyem-e, mert nem nagyon találtam alternatívát helyette, erre ezt olvasom:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #318 Dátum: 2013, 02 02, 22:23:21 »
A HTC is úgy gondolja, hogy van létjogosúltsága az ötletnek. Hetek óta gondolkozok, hogy megvegyem-e, mert nem nagyon találtam alternatívát helyette, erre ezt olvasom:
És egy idő után ez a második kütyü is egyre okosabb lesz... és az első meg egyre nagyobb... és akkor majd az első kütyüt elkezdik "tablet"-nek hívni.... és a másodikat meg "okostelefonnak"....
És lőn újra világosság a fejekben!...
Ámen... :D :D :D :D

Nem elérhető Zack

« Reply #319 Dátum: 2013, 02 02, 22:23:37 »
Azt elhiszem, hogy annyiba kerül, miért ne hinném. Viszont ezt háznál is megcsinálják, vagy el kell vinni a szervizbe? Mert én Szeged közelében vagyok.

Szerintem ha ott van helyszíni gari akkor cserélik helyben, ha kiperkálod. Ez ügyben tényleg fel kell hívni őket.
De én először is megpróbálnék egy bontott kijelzőt szerezni, egy profival berakatni, és utána ha gond van vele gariztatni egy újra...

Nem elérhető Zack

Re: Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #320 Dátum: 2013, 02 02, 22:25:58 »
Na ezért kötöttem én erre a telefonra is biztosítást... az első évben mindenképp megéri... :)

Melyik szolgáltatónál és mennyibe kerül?
Telenoros vagyok, de a készülék az gyári független magyar garis,  és nem tőlük van. Így is lehet rá biztosítást kötni?

Nem elérhető P87

« Reply #321 Dátum: 2013, 02 02, 22:28:57 »
És egy idő után ez a második kütyü is egyre okosabb lesz... és az első meg egyre nagyobb... és akkor majd az első kütyüt elkezdik "tablet"-nek hívni.... és a másodikat meg "okostelefonnak"....
És lőn újra világosság a fejekben!...
Ámen... :D :D :D :D
Hát ha a Nexus7-nek lenne S-pen... :taps:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
Re: Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #322 Dátum: 2013, 02 02, 22:30:51 »
Melyik szolgáltatónál és mennyibe kerül?
Telenoros vagyok, de a készülék az gyári független magyar garis,  és nem tőlük van. Így is lehet rá biztosítást kötni?

Ezt sajnos nem tudom... én a T-nél vettem... azt tudom, hogy a Vodánál is van biztosítás...
De ezeket csak a náluk vásárolt telefonokra kötik szerintem...
Most fejből nem vágom, de talán évi 22-24 ezer lehet... viszont egyszer már szó nélkül cserélték még az S2-met, miután átment rajta egy teherautó... 20 ezer önrésszel... óriási segítség volt az akkor!! :)

Most megnéztem... az enyém évi 40... ez a fullextrás... gyakorlatilag minden esetre érvényes.... az első évben megtartom... :)

Nem elérhető k5.20

« Reply #323 Dátum: 2013, 02 02, 22:34:25 »

No erre mondok én egy határozott nem-et. Egy 10.1 tábla mellé igen, de nem egy Note méret mellé.

Nem elérhető uby40

« Reply #324 Dátum: 2013, 02 02, 22:51:14 »
Persze... van pár dolog, amit nyilván az asztali gépen lehet a legjobban csinálni... én ezen vágok filmet, vagy keverek zenét... ezekhez kell is a több monitor... :)
De a netezés nagy részét már most is "mobil" módon végzem... akár szórakozásból, akár egy gyors információ keresésről van szó... nem beszélve az eleve mobil funkciókról, mint pl. navigáció, zene, vagy utazások közben film nézés, vagy játék... de ha még megveszem majd az allshare dongle kütyüt, akkor meg már végképp csak akkor kapcsolom be a asztali PC-t, ha tényleg dolgozom...  :)
12-14 évvel ezelőtt imádtam, hogy megjelentek a PDA-k és a telefonom mellett már lehetett mobil irodám is.... aztán volt a "destinator" nevezetű egyik első navigáció és azt hittem, hogy ez már a hiperűrkorszak... :)
Aztán kezdtem azt kívánni, hogy lehessen már beletenni a PDA-ba a SIM-et... és egyszercsak ezt is lehetett!
Aztán gördülékenyebb op rendszert, aztán erősebb vasat szerettem volna... és lett!
S végül mindehhez szerettem volna egy méretben még kezelhető és a kezemben és a zsebemben is elférő optimálisan nagy kijelzőt... És íme itt a Note 2...  :taps:
Számomra ez tényleg egy több mint tíz éves kívánságsor beteljesülése.... Egyszerűen föl sem merül bennem, hogy felbontsam a funkciókat... :D
Persze ez csak az én hozzáállásom a dologhoz... nyilván másnak, meg máshogyan a legpraktikusabb. :)

Nekem továbbra is használhatónak tűnik a dolog BIZONYOS HELYZETEKBEN ez nem azt jelenti, hogy mindig használnám, mint ahogy a bluetooth fülest sem. De... itt az érvelések közben lefuttattam a helyzeteket magamban, és azt egy nagyon nagy negatívumnak találom, hogy így nem csak egy eszköz töltöttségi szintjére kell figyelni, hanem kettőre amiből a második nem is mindennapi folyamatos használatban van. Többször jártam már úgy, hogy mielőtt motorra ültem akkor vettem észre, hogy a két hete nem használt bluetooth eszköz amit már akkor is félig lemerülve tettem le, nem kapcsolható be  :hmm: Így még gondolkozom a dolgon én is  :)