0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
mielőtt felrakom kell Wipe vagy valami?? vagy mehet fel Philz-re egyből?
Mehet fel, elvileg töröl minden előző kernel beállítást. Ha recoweryvel teszed. Ha odinnal, akkor nem biztos.
Nekem a 7.45 nem jött be, úgy befagyott, hogy semmire nem reagált csak az aksi ki-be segített és a telefon a hívó félnél csörög, de nálam nem. Olyan mintha nem venném fel a telefont. Maradok a 7.44-nél, nálam az tökéletes, majd meglátjuk a 7.46 verziót.
Véletlen telefosos vagy? Mert pl a nyugatinál a metróban levő torony fél éve szarakodik nálam bármelyik modemmel/rommal... Elvileg csak a telefos tornyai és főleg s2-vel inkompatibilisek időnként...
Érdekes, nálam eddig nagyon jó!
Egy omega 19.2 egyrészt melyikkel menne jól? Másrészt meg mivel lenne jobb a dori, mint az alap philz?
Sokkal
De úgy értem h gyorsabb lenne? meg tovább menne egy aksival?Meg akkor miért nem eleve dori-t tesz bele az omega csapat?
Kérdezd meg tőlük, te meg próbáld ki, és kukkants bele az Stweaks-be. Rá fogsz jönni te magad is.
Az Omega 19.1 + Dori 7.44 ma reggel cserben hagyott, lefagyott és nem ébresztett. Arra ébredtem, hogy tűzforró a telefon és boot közben megállt. Ennyit az stweaks memóriaállításokról (agressive mód, zram 300). Lógnak nekem egy taxi árával a fejlesztők, azzal kellett munkába mennem. Kipróbálom a 19.2+7.45-öt, ha ezzel is vacakol, full gyárit teszek fel mindenből.
Nem működik a dori letöltő oldala Elköltözött volna?
Pont most akartam írni én is. . . Esetleg nem tudja nekem valaki feltölteni az utolsót, ha szépen kérem? SGS II + Tapatalk
Üdv!Vajon mi lehet az oka, hogy az alap ROM+philz kernel felrakása után, már nem tudok se ROM-ot, se kernelt feltenni? MobileOdinnal még a Dori 7.45 felmegy, de utána semmi... Aborted vagy E:signatured..fail.. mindig...
You are not allowed to view links. Register or LoginTöltsètek bátran feltettem a dropboxomra.diri 7.45
azèrt egy köszönöm jol esett volna
köszi, még ha nem is szedtem ne legyél ennyire komoly már:)