0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Én is észrevettem már a 7.42-7.43-mal is, és a memória is rendesen meg tudott fogyatkozni.
7.44 verzióval mi a tapasztalat?
Eddig jó
Spitya az 1 hsz lévő 7.44 letöltő linket javítanád, mert nekem valami pókhálós kép jön be. Köszi
Klikk a Forrás-ra és ott a listából a JB Mali táblázatban a legfelső a 7.44-es a friss kernel. Én is csak így tudtam leszedni, mert a kernel nevében elhezlyezett [ ]-jelek miatt a fórum nem szúrja be a linket.
Javítottam és már megvan a change log is!
Egy Láma kérdés ha nekem a az új 7.44-es kernel van fent még a JB Leakkel, akkor fel tudom-e Mobile Odinnal pakolni az új LS8-as JB-t, vagy gyaluljak le mindent róla és PC-s Odinnal tegyem fel? Meg vissza zár-e az új JB, mint a Leak??
Ötlet, hogy ez a kernel nálam méirt laggol néha? Jeboo-nál semmi jele. script clean után felteszem Dori-t akkor néha laggol. Főképp a beállításoknál mikor legördítem meg-meg akad. Ötlet?
STweaks-ben állítottál valamit?
Most újra feltettem. Várok vele pár órát, hátha kell neki, hogy beálljon..
Melyik rom van fent? Az Omega laggolt elég szépen nekem is. A Neat rom facányos nyagyon.
Spitya egy kernel script cleaner apk linket tudsz adni?
még esetleg egy legujabb neat xls8 link?
You are not allowed to view links. Register or Login
Egyelőre Simplistic lite.. Bár lassan éri, hogy feltegyem a Disaster-t..
Akkor már miért nem valamelyik új cucc?
Még nem tudom. Stock rom nagyon sok felesleges sallangot tartalmaz.. Lehet kipróbálom az Omegát.. hétvégéig még meglátom. Hátha addigra lesz Disaster V8..
Felraktam én is 7.44 kernelt, minden szuper vele, videólejátszó és a fényképező is működik szépen.