0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
itt a topic: You are not allowed to view links. Register or LoginItt meg a kernel (ta és zip is van belőle):You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Loginmielőtt felteszed a doriban stweaksben az others alatt kell egy restore home button, aztán wipe cache és wipe dalvik után mehet fel
Valaki meg tudná magyarázni, h az stweaks default miszerint van beáállítva?Amikor felteszem a kernelt akármelyik romra, elkezd laggolni mint állat.Beléptem stweaks-be, és a beállítások nagyon nem defaulton vannak, miután direkt nyomtam is egy reset to defaultot is...Kézzel kb 5 perc állítgatás után amikor mindent viszzateszek tényleg defaultba, már sokkal jobb a performance
Mihez képest defaultba?? Vagy mi neked a default? Performance sztem felejtős, mert nem azt használja a dori már régen
szia egy linket tudnál adni az általad használt kernelrõl? Wipe dalvikkal mehet fel dorimanx után?
Hajnal óta tölthető a v7.47
A gyári videolejátszó vajon működik vele, mert a korábbiakkal nem ment.
Működik
Na, akkor felteszem.
philz 4.01 re ha fel ajarom rakni kell előtte wipe cache dalvik?
Az sosem árt.
neken a 7.46 laggolt kicsit .ez mostmàr jobb?
Nem laggol, de volt egy leállásom eddig.
ujraindult vagy leàllt.?
Leállt
felrakàs utàn mennyi idővel? És kikapcsolt teljesen?
Mittudomén mennyi idő volt, pár óra. A leállt az leállt. Nem tud félig kikapcsolni.
bocs hülye kérdés volt.olyan volt mintha félig tele öntöttem volna egy poharat.érted félig tele.
Nekem is volt többször is leállás. :-Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Ha nekem 1x leáll, megy vissza a 7.46-os!
le állás vagy fagyás mindig van az elején amig be nem áll.nekem fagyás volt azota semmi.
tegnap tettem fel.még egy picit méha lassu s billintyüzet panel .Gold te tapasztaltàl ilyet?