Szerző Téma: [KERNEL]Dorimanx Kernel for I9100 v8.43 - v9.43 - Jelly Bean  (Megtekintve 85111 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S5 [SM-G900FD]
  • PDA ROM: ALEXANDR deodexed BOF1
Re: Re: [KERNEL]Dorimanx Kernel for I9100 v8.43 - v9.43 - Jelly Bean
« Reply #1100 Dátum: 2014, 02 09, 19:27:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi a részletes leírást,de vajon gyári 4.1.2-vel is menne?
Azóta volt valami gondod?

Gyári 4.1.2-vel lehet, hogy gondok lesznek, mivel a kernel CM alapú. Bár én futtattam CM-et Dorimanx 8.xx kernellel, de az 10.2 volt.

Viszont nekem a fentebb leírt dual boot után oda lett a root és sehogyan sem tudtam visszaállítani. Még úgy sem, hogy full wipe után nandroid backup visszaállítás. Bár lehet, hogy én néztem el valamit. Minden esetre felrakható újra ugyanaz a ROM, rá a mentés, és minden visszaáll. Továbbá a Titanium backup is segít.

Üdv

G.
Amikor Bell feltalálta a telefont, Chuck Norrisnak már volt két nem fogadott hívása.

Nem elérhető tuning76

• Navigáció / Navigation: google nav / Waze
  • PDA: Huawei P10 plus
Re: [KERNEL]Dorimanx Kernel for I9100 v8.43 - v9.43 - Jelly Bean
« Reply #1101 Dátum: 2014, 02 09, 19:58:02 »
a mobil odin vajon miért nem látja az sd kártyát és miért áll le hibával amint kiválasztom a telepíteni kívánt romot?visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #1102 Dátum: 2014, 02 09, 23:56:14 »
a mobil odin vajon miért nem látja az sd kártyát és miért áll le hibával amint kiválasztom a telepíteni kívánt romot?
Nem maradt benne előző romból mentés? És tutira megy 4.4-es rommal már?
Kb mindent azzal frissítenek mostanában h added 4.4 compatibility...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tuning76

« Reply #1103 Dátum: 2014, 02 10, 02:10:05 »
nos sajna nem jön össze a dual boot
elsődleges rom 4.4.2 slimkat/ dorimanx 10.43 v64
másodlagos rom 4.1.2 gyári JB dorimanx 8.43 v64

addig jut a másodlagos rom bootja míg egy nagy kaszás csontváz jelenik meg és ezt a szöveget írja ki

you again
welcome to my nightmare!
do not ever install
9.x kernel on
sammy stock jb/ics! yh 15 sec

Nem elérhető tuning76

« Reply #1104 Dátum: 2014, 02 10, 02:12:24 »
Nem maradt benne előző romból mentés? És tutira megy 4.4-es rommal már?
Kb mindent azzal frissítenek mostanában h added 4.4 compatibility...

sajnos nem megy a 4.4-el
milyen mentésre gondolsz?
odinnal nem lehet menteni

Nem elérhető tuning76

« Reply #1105 Dátum: 2014, 02 10, 16:26:09 »
érdekes jelenség van amióta rajta van a dori,magától bekapcsolódik a wifi,és a kamerában nem lehet bekapcsolni a vakut és a fényerőt se lehet állítani

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S5 [SM-G900FD]
  • PDA ROM: ALEXANDR deodexed BOF1
« Reply #1106 Dátum: 2014, 02 10, 19:10:30 »

addig jut a másodlagos rom bootja míg egy nagy kaszás csontváz jelenik meg és ezt a szöveget írja ki

you again
welcome to my nightmare!
do not ever install
9.x kernel on

Szerintem az elsődleges ROM recovery-je működteti a másodlagos ROM-ot is. Így reklamálhat a JB rossz kernel miatt. Érdemes lenne egy próbált tenned 8.xx kernellel az elsődleges ROM-on. Biztos sok funkció vesztéssel jár, de elindulhat. Nekem régebben működött 10.2 8.xx kernellel, talán 11 is fog.

Üdv

G.
Amikor Bell feltalálta a telefont, Chuck Norrisnak már volt két nem fogadott hívása.

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Galaxy S4 mini i9195
  • PDA ROM: I9195XXUBNB3 R2 by lackogyerek
« Reply #1107 Dátum: 2014, 02 10, 22:03:05 »

you again
welcome to my nightmare!
do not ever install
9.x kernel on
:D :D :D
Hát persze hogy így nem megy, és soha nem is ment, és nem is fog! A dual boot ugyanis a dori kernel miatt lehetséges, hogy abban benne van a lehetőség rá. Tehát egy adott dori kernelt feltéve lehetőséged van egy másodlagos rom használatára, DE mindkét rom kernele KÖZÖS!!! Vagyis a második rom mellé nehogymár megpróbálj feltenni másik kernelt mert nem fog menni.
Ez az egyik, a másik meg az, hogy a második rom csak olyan lehet ami az első rom kernelével is működik! Tehát az általad próbált kombó eleve kizárt mivel a gyári romok csak a 8.X.X-es dori kernelekkel működnek a 9.X.X és annak továbbfejlesztett változatával 10:X.X-el NEM!!!

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #1108 Dátum: 2014, 02 10, 23:07:36 »

you again
welcome to my nightmare!
do not ever install
9.x kernel on

Ez adja :D Valahol vajon van róla kép is? :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tuning76

« Reply #1109 Dátum: 2014, 02 11, 07:41:35 »
Georgie9117 úgy van ahogy mondod ,az elsődleges rom kernele müködtet mindent ,ahogy hitman is megírta nem fog menni a keverés :/

Hitman: köszi az infókat.

bence.bence2: gondolom a csontvázról szerettél volna képet,sajna nem volt mivel fényképeznem,és a képernyő mentés nem aktív :)

Nem elérhető Lajovial

• Navigáció / Navigation: CNS Globe HD - Primo 2 Truck
  • PDA: SGS2 / ST15i Xperia Mini / Imito MX1 / Measy U2C
  • PDA ROM: Wanam 14.1-Dori 8.43 / CM9 / gyári 4.1.1 / Finless 1.7c
« Reply #1110 Dátum: 2014, 02 12, 11:59:54 »
:D :D :D
Hát persze hogy így nem megy, és soha nem is ment, és nem is fog! A dual boot ugyanis a dori kernel miatt lehetséges, hogy abban benne van a lehetőség rá. Tehát egy adott dori kernelt feltéve lehetőséged van egy másodlagos rom használatára, DE mindkét rom kernele KÖZÖS!!! Vagyis a második rom mellé nehogymár megpróbálj feltenni másik kernelt mert nem fog menni.
Ez az egyik, a másik meg az, hogy a második rom csak olyan lehet ami az első rom kernelével is működik! Tehát az általad próbált kombó eleve kizárt mivel a gyári romok csak a 8.X.X-es dori kernelekkel működnek a 9.X.X és annak továbbfejlesztett változatával 10:X.X-el NEM!!!
Szerintem azt nem jelentheted ki, hogy soha nem is fog, bár egy ilyen koros teló esetében már nagyon valószínű. SGS2 -re eddig nem készítettek ilyen rendszerű dualbootot, de az elvi lehetőség megvan rá. Nem törvényszerű, hogy két romnak ugyanaz legyen a kernele.

GT-I9100 (Wanam 14.1 - Dori 8.43), MK802IV (Neomode 1.9a), Measy U2C (Finless 1.7)

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #1111 Dátum: 2014, 02 12, 20:07:15 »
Szerintem azt nem jelentheted ki, hogy soha nem is fog, bár egy ilyen koros teló esetében már nagyon valószínű. SGS2 -re eddig nem készítettek ilyen rendszerű dualbootot, de az elvi lehetőség megvan rá. Nem törvényszerű, hogy két romnak ugyanaz legyen a kernele.

GT-I9100 (Wanam 14.1 - Dori 8.43), MK802IV (Neomode 1.9a), Measy U2C (Finless 1.7)
Háááááátttt samsung csinált dualbootos win tabletet, de ahogy halottam ott is csak egy jól működő virtual pc lett a megoldás a win kernel fölött... De ott mintha inteles proci lenne am is :D

Nem elérhető Lajovial

Re: Re: Re: [KERNEL]Dorimanx Kernel for I9100 v8.43 - v9.43 - Jelly Bean
« Reply #1112 Dátum: 2014, 02 12, 22:13:21 »
Háááááátttt samsung csinált dualbootos win tabletet, de ahogy halottam ott is csak egy jól működő virtual pc lett a megoldás a win kernel fölött... De ott mintha inteles proci lenne am is :D
Mini PC -knél ez úgy működött, hogy a Linux kernelt a recovrey -be kellett flashelni, magát a képfájlt pedig a külső SD -re. Elindult az Android, majd a reboot recovery -vel indult a Linux. Azóta már van egy Grub -szerű rendszerbetöltő, így mindkét rendszer lehet a belső tárhelyen, mert a rendszerbetöltő menüjéből lehet indítani a kívánt rendszert. Az pedig kizárt, hogy a két rendszer egy kernelt használna. Szóval a két rendszer - két kernel megoldás létezik és biztos, hogy natívan futott, nem virtuálban.

GT-I9100 (Wanam14.1-Dori8.43), Concorde 401BT (AP6210, Neomode1.9a)

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #1113 Dátum: 2014, 02 12, 22:41:51 »
Mini PC -knél ez úgy működött, hogy a Linux kernelt a recovrey -be kellett flashelni, magát a képfájlt pedig a külső SD -re. Elindult az Android, majd a reboot recovery -vel indult a Linux. Azóta már van egy Grub -szerű rendszerbetöltő, így mindkét rendszer lehet a belső tárhelyen, mert a rendszerbetöltő menüjéből lehet indítani a kívánt rendszert. Az pedig kizárt, hogy a két rendszer egy kernelt használna. Szóval a két rendszer - két kernel megoldás létezik és biztos, hogy natívan futott, nem virtuálban.

miért is kizárt a két kernel? :D

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #1114 Dátum: 2014, 02 13, 01:13:18 »

Amíg magát a dualbootot a kernel teszi lehetővé, addig a másodiknak sem lehet külön kernele.

Nem elérhető Lajovial

« Reply #1115 Dátum: 2014, 02 13, 07:13:43 »
Amíg magát a dualbootot a kernel teszi lehetővé, addig a másodiknak sem lehet külön kernele.
Nem értelek. Épp azt írtam le, hogy ennek nem feltétlenül kell így lennie. Ez nem fikció, vagy "láttam valahol", hanem én telepítettem a saját droidomra és használtam. Gondolj bele! Telepíted a gyári recovery helyére a CWM -et. Tulajdonképpen a kernel végzi a CWM indítását, de azt nem "tudja", hogy az egy CWM. Csak indítja a recovery partíción levő bármit, ami betöltődik. Miért ne lehetne az a bármi egy másik kernel?

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #1116 Dátum: 2014, 02 13, 12:28:40 »
Nem értelek. Épp azt írtam le, hogy ennek nem feltétlenül kell így lennie. Ez nem fikció, vagy "láttam valahol", hanem én telepítettem a saját droidomra és használtam. Gondolj bele! Telepíted a gyári recovery helyére a CWM -et. Tulajdonképpen a kernel végzi a CWM indítását, de azt nem "tudja", hogy az egy CWM. Csak indítja a recovery partíción levő bármit, ami betöltődik. Miért ne lehetne az a bármi egy másik kernel?

Én nem a cwm-ről beszéltem. Hanem arról, hogy jelen esetben a dori kernel teszi lehetővé a dualboot-ot, mivel ő látja és főként kezeli a másik rom számára létrehozott system partíciót. Nem tudsz másik kernelt rátenni mert itt nem oprendszerrel egybeépített a kernel mint pölö winfos. Tehát itt a már elindult kernel dobja fel neked a két rom közötti választási lehetőséget. Ezért nem működik androidon két kernellel dualboot.
Egyébként nem a kernel indítja a cwm-et. Ha így lenne akkor hogy tudnál alóla kernelt cserélni? A kernel az oprendszer és hardver közti összeköttetésért felelős, cwm alatt még nincs betöltve oprendszer. Olyan ez mint winfosnál a bios, ott sem fut kernel mellé.

Nem elérhető Lajovial

Én nem a cwm-ről beszéltem. Hanem arról, hogy jelen esetben a dori kernel teszi lehetővé a dualboot-ot, mivel ő látja és főként kezeli a másik rom számára létrehozott system partíciót. Nem tudsz másik kernelt rátenni mert itt nem oprendszerrel egybeépített a kernel mint pölö winfos. Tehát itt a már elindult kernel dobja fel neked a két rom közötti választási lehetőséget. Ezért nem működik androidon két kernellel dualboot.
Egyébként nem a kernel indítja a cwm-et. Ha így lenne akkor hogy tudnál alóla kernelt cserélni? A kernel az oprendszer és hardver közti összeköttetésért felelős, cwm alatt még nincs betöltve oprendszer. Olyan ez mint winfosnál a bios, ott sem fut kernel mellé.
Lehet így, de nem kell, hogy így legyen. Ha csak egy kernel lehetne, akkor az azt jelenti, hogy hazudok. Keress rá a neten, az Android, Picuntu dualboot -ra, Vagy az MK808 dualboot -ra. Tengernyi leírás és Youtube videó van róla. Sőt, van aki Tabon is megcsinálta. Márpedig az Androidnak és a Linuxnak nem lehet ugyanaz a kernele. Konkrétan RK flashtool -ban kell az Android recovery -jébe flashelni a Linux kernelt. Nem azt írtam, hogy recoveryben fut a kernel, hanem azt, hogy annak adod az utasítást a recovery betöltésére. Ha futó Android alatt nyitsz egy Terminált, akkor szerinted mi hajtja végre a:
su
reboot recovery
parancsot? Ilyenkor pontosan az történik, amit írtál. Betöltődik a recovery tartalma. Ha abba egy másik kernel van flashelve, akkor az fog betöltődni.

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
Lehet így, de nem kell, hogy így legyen. Ha csak egy kernel lehetne, akkor az azt jelenti, hogy hazudok. Keress rá a neten, az Android, Picuntu dualboot -ra, Vagy az MK808 dualboot -ra. Tengernyi leírás és Youtube videó van róla. Sőt, van aki Tabon is megcsinálta. Márpedig az Androidnak és a Linuxnak nem lehet ugyanaz a kernele. Konkrétan RK flashtool -ban kell az Android recovery -jébe flashelni a Linux kernelt. Nem azt írtam, hogy recoveryben fut a kernel, hanem azt, hogy annak adod az utasítást a recovery betöltésére. Ha futó Android alatt nyitsz egy Terminált, akkor szerinted mi hajtja végre a:
su
reboot recovery
parancsot? Ilyenkor pontosan az történik, amit írtál. Betöltődik a recovery tartalma. Ha abba egy másik kernel van flashelve, akkor az fog betöltődni.

Te teljesen másról beszélsz folyamatosan. Én annyit mondtam, hogy a dori kernellel elérhető dualboot nem működik két különböző kernellel. xda dori kernel topikot elolvasod, és láthatod hogy bizony ez így is van. Ennyi.

Nem elérhető Lajovial

Te teljesen másról beszélsz folyamatosan. Én annyit mondtam, hogy a dori kernellel elérhető dualboot nem működik két különböző kernellel. xda dori kernel topikot elolvasod, és láthatod hogy bizony ez így is van. Ennyi.
Ezt egy percig sem vitattam. De legalább már érted, hogy én meg arról beszéltem, hogy a dual boot nem kell függjön a Dori kerneltől. Csak az számít, hogy a recovery -be flashelt kernel megfelelően kezelje a másik rendszer partícióit. Akkor lehet két kernel úgy is, hogy az egyik Dori. Ennyi.

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
Ezt egy percig sem vitattam. De legalább már érted, hogy én meg arról beszéltem, hogy a dual boot nem kell függjön a Dori kerneltől. Csak az számít, hogy a recovery -be flashelt kernel megfelelően kezelje a másik rendszer partícióit. Akkor lehet két kernel úgy is, hogy az egyik Dori. Ennyi.

Én sosem állítottam, hogy csak dorival létezik dualboot. Egy felvetett kérdésre válaszoltam, ami ezzel a kernellel kapcsolatosan felmerült. Az, hogy létezik megoldás (egy egyébként teljesen felesleges) két kerneles megoldásra, nem tartozik a dori kernel topikjába, és a kérdező szempontjából teljesen érdektelen ráadásul.

A jövőben próbáljunk meg a topiknak megfelelő témában válaszolni/irkálni okosságokat, mert annak van értelme. Az ilyen és ehhez hasonló meddő vitáknak meg nincs. A fórum nem vitákra lett kitalálva hanem arra, hogy segítsük egymást! Köszönöm!

Nem elérhető Lajovial

A jövőben próbáljunk meg a topiknak megfelelő témában válaszolni/irkálni okosságokat, mert annak van értelme. Az ilyen és ehhez hasonló meddő vitáknak meg nincs. A fórum nem vitákra lett kitalálva hanem arra, hogy segítsük egymást! Köszönöm!
Engedjetek meg ehhez egy véleményt! Nyugodtan lehet törölni is, nem vagyok sértődős és nem az örökkévalóságnak szántam. Szerintem ennél kicsit rugalmasabban kéne kezelni az ilyesmit. Ami a témát illeti, ha nem is közvetlenül, de kapcsolódott Dorihoz és a duál boothoz. A vita sem egymás szapulása volt, hanem a vélemények ütköztetése egy technikai megoldás lehetőségeivel kapcsolatban. Ami a topikot illeti, az SGS2 már messze nem a zászlóshajó, kevesen maradtunk, akik még ezzel nyomjuk. Még kevesebben Dorival, aminek az utolsó, hivatalos verziója tavaly októberi (szerencsére ez nagyon jóra sikerült). Ennek megfelelően, a topik fínoman fogalmazva nem túl pörgős. Nehéz lenne szétoffolni és nem hiszem, hogy bárki lemaradt volna e vita miatt bármilyen segítségről. A magam részéről, ha kívülállóként egy ilyen, egyébként "csendes" topikban látok egy technikai megoldásokkal kapcsolatos vitát, én azt is szívesen olvasom. De ez csak egy vélemény!

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
Engedjetek meg ehhez egy véleményt! Nyugodtan lehet törölni is, nem vagyok sértődős és nem az örökkévalóságnak szántam. Szerintem ennél kicsit rugalmasabban kéne kezelni az ilyesmit. Ami a témát illeti, ha nem is közvetlenül, de kapcsolódott Dorihoz és a duál boothoz. A vita sem egymás szapulása volt, hanem a vélemények ütköztetése egy technikai megoldás lehetőségeivel kapcsolatban. Ami a topikot illeti, az SGS2 már messze nem a zászlóshajó, kevesen maradtunk, akik még ezzel nyomjuk. Még kevesebben Dorival, aminek az utolsó, hivatalos verziója tavaly októberi (szerencsére ez nagyon jóra sikerült). Ennek megfelelően, a topik fínoman fogalmazva nem túl pörgős. Nehéz lenne szétoffolni és nem hiszem, hogy bárki lemaradt volna e vita miatt bármilyen segítségről. A magam részéről, ha kívülállóként egy ilyen, egyébként "csendes" topikban látok egy technikai megoldásokkal kapcsolatos vitát, én azt is szívesen olvasom. De ez csak egy vélemény!

Először is: miért törölné bárki is a hozzászólásodat?
Másodszor: senki sem állította, hogy bárki szapult volna bárkit is. Te nem tetted, és azt hiszem én sem.
Harmadszor: nemigazán értem hogy jön ide az, hogy az S2 már nem a legújabb telefon???  :shock: Az meg, hogy kevesen maradtunk, már ne is haragudj de marhaság. Ha olvasod/nád az xda-t akkor látod/nád, hogy bizony elég sok embernek van még ilyen "elavult" telefonja, és bizony még mindig az egyik legnépszerűbb. (halkan jegyzem meg, hogy elég sokan jöttek vissza erre az elavult cuccra S3-ról, sőz S4-ről is  ;)  )
Itt is és xda-n is olvastam olyant, hogy újabb teló mégsem gyerebe, elő az "elavult" S2-t.
Negyedszer: hidd el nekem, hogy elég sokan használunk dori kernelt, ami talán az egyetlen megmaradt, használható alternatívája a tuningnak. Megjegyzem a béta verzió is hivatalos, ráadásul teljesen jól működik is. Neked is ajánlom a kipróbálását, a kitkat alfórum dori szekciójában találsz is hozzá linket. 2014.01.20 a legfrissebb. Nekem az elég friss.  ;)
Végül de nem utolsó sorban: szóval sem mondtam, hogy ne offold szét a topikot, hanem csak annyit hogy lényegi, használható, és főként dori kernellel kapcsolatos dolgokat írjunk a dori kernel topikban. Az hogy létezik akármilyen kernel amivel megoldható egyéb linux futtatása is meg akármi más, annak semmi köze a dorihoz, és a kérdező akinek én reagáltam a kérdésére, szerintem semmiféle segítséget nem talált a problémájára az általad leírtakban. Ha számodra már ócskaság az S2 akkor vásárolhatsz újabb telefont, és bizonyára találsz majd magadnak marhára pörgős fórumokat is. S4, Note2 és hasonló, kiváló vágódeszkák garmadája áll rendelkezésedre.  :D

Nem vitázni szeretnék, sem azt bizonygatni, hogy márpedig nekem van igazam mert én vagyok a moderátor! Megbántani sem szerettelek volna, ha mégis sikerült akkor bocsáss meg, nem állt szándékomban!
Pusztán annyit kérek, hogy témába illő okosságokkal járuljunk hozzá valamennyien a pdafanclub méltán meglévő jó híréhez. Segítsük azokat akik még kezdők/bizonytalanok az S2 romolásában.

Nem elérhető Lajovial

« Reply #1123 Dátum: 2014, 03 06, 12:55:39 »
Van valakinek tapasztalata a governorok alkalmazás használat függvényében történő, automatizált állítgatásában? Működik egyáltalán? Esetleg valami jó beállítás -tipp?
Tegnap megkínoztam a telót egy izmos böngészőhasználattal és háromszor produkált rebootot. Aztán beállítottam az automatizálóban, hogy böngészőhasználatnál váltson HYPER -re. Azóta még nem volt reboot, de nem tudom, hogyan lehetne jól tesztelni. Most úgy érzem, hogy böngészőhasználatnál meredekebben zuhan az akkutöltöttség, mint eddig, de lehet, hogy ezt csak "bemagyarázom" magamnak.

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #1124 Dátum: 2014, 03 06, 16:38:51 »
Van valakinek tapasztalata a governorok alkalmazás használat függvényében történő, automatizált állítgatásában? Működik egyáltalán? Esetleg valami jó beállítás -tipp?
Tegnap megkínoztam a telót egy izmos böngészőhasználattal és háromszor produkált rebootot. Aztán beállítottam az automatizálóban, hogy böngészőhasználatnál váltson HYPER -re. Azóta még nem volt reboot, de nem tudom, hogyan lehetne jól tesztelni. Most úgy érzem, hogy böngészőhasználatnál meredekebben zuhan az akkutöltöttség, mint eddig, de lehet, hogy ezt csak "bemagyarázom" magamnak.

Már kezdtem örülni hogy valaki végre talált egy működő dorit, aztán rájöttem hogy ez a jb topic :(