Engedjetek meg ehhez egy véleményt! Nyugodtan lehet törölni is, nem vagyok sértődős és nem az örökkévalóságnak szántam. Szerintem ennél kicsit rugalmasabban kéne kezelni az ilyesmit. Ami a témát illeti, ha nem is közvetlenül, de kapcsolódott Dorihoz és a duál boothoz. A vita sem egymás szapulása volt, hanem a vélemények ütköztetése egy technikai megoldás lehetőségeivel kapcsolatban. Ami a topikot illeti, az SGS2 már messze nem a zászlóshajó, kevesen maradtunk, akik még ezzel nyomjuk. Még kevesebben Dorival, aminek az utolsó, hivatalos verziója tavaly októberi (szerencsére ez nagyon jóra sikerült). Ennek megfelelően, a topik fínoman fogalmazva nem túl pörgős. Nehéz lenne szétoffolni és nem hiszem, hogy bárki lemaradt volna e vita miatt bármilyen segítségről. A magam részéről, ha kívülállóként egy ilyen, egyébként "csendes" topikban látok egy technikai megoldásokkal kapcsolatos vitát, én azt is szívesen olvasom. De ez csak egy vélemény!
GT-I9100 (Wanam 14.1 - Dori 8.43), MK802IV (Neomode 1.9a), Measy U2C (Finless 1.7)
Először is: miért törölné bárki is a hozzászólásodat?
Másodszor: senki sem állította, hogy bárki szapult volna bárkit is. Te nem tetted, és azt hiszem én sem.
Harmadszor: nemigazán értem hogy jön ide az, hogy az S2 már nem a legújabb telefon???

Az meg, hogy kevesen maradtunk, már ne is haragudj de marhaság. Ha olvasod/nád az xda-t akkor látod/nád, hogy bizony elég sok embernek van még ilyen "elavult" telefonja, és bizony még mindig az egyik legnépszerűbb. (halkan jegyzem meg, hogy elég sokan jöttek vissza erre az elavult cuccra S3-ról, sőz S4-ről is

)
Itt is és xda-n is olvastam olyant, hogy újabb teló mégsem gyerebe, elő az "elavult" S2-t.
Negyedszer: hidd el nekem, hogy elég sokan használunk dori kernelt, ami talán az egyetlen megmaradt, használható alternatívája a tuningnak. Megjegyzem a béta verzió is hivatalos, ráadásul teljesen jól működik is. Neked is ajánlom a kipróbálását, a kitkat alfórum dori szekciójában találsz is hozzá linket. 2014.01.20 a legfrissebb. Nekem az elég friss.

Végül de nem utolsó sorban: szóval sem mondtam, hogy ne offold szét a topikot, hanem csak annyit hogy lényegi, használható, és főként dori kernellel kapcsolatos dolgokat írjunk a dori kernel topikban. Az hogy létezik akármilyen kernel amivel megoldható egyéb linux futtatása is meg akármi más, annak semmi köze a dorihoz, és a kérdező akinek én reagáltam a kérdésére, szerintem semmiféle segítséget nem talált a problémájára az általad leírtakban. Ha számodra már ócskaság az S2 akkor vásárolhatsz újabb telefont, és bizonyára találsz majd magadnak marhára pörgős fórumokat is. S4, Note2 és hasonló, kiváló vágódeszkák garmadája áll rendelkezésedre.

Nem vitázni szeretnék, sem azt bizonygatni, hogy márpedig nekem van igazam mert én vagyok a moderátor! Megbántani sem szerettelek volna, ha mégis sikerült akkor bocsáss meg, nem állt szándékomban!
Pusztán annyit kérek, hogy témába illő okosságokkal járuljunk hozzá valamennyien a pdafanclub méltán meglévő jó híréhez. Segítsük azokat akik még kezdők/bizonytalanok az S2 romolásában.