Én ezen csak mosolyogtam volna, gondolom te is ezt tetted, sok szempont szerint lehet vásárolni manapság telefont/pda-t, neki az a szempont, hogy a strandon elférjen a zsebében.
Szerintem a válasz kérdésedre az információ. Ez a világ egyébként is erre épűl meg a multimédiára. Minél nagyobb egy kijelző, annál több információt adhat egy adott pillanatban.
Nyilván és nem is ez a baj, olyanokkal van ez, akár sértő ez, akár nem, aki agyilag gyenge, csak a hülye kötözködik ilyenen. Az ilyen szól be olyat, hogy leseggel az ember, süt az irigység és a rosszindulat belőle.
Sajnos, arra ilyenkor általában nincs idő, hogy elmagyarázzon az ember neki dolgokat, ami segítene, mert annyira "elölről" kellene kezdeni tanítani... Tehát, nem látja, amit lát és nem tudja maga kideríteni, mi a jó benne. Mondhatnám neki, hogy nekem evvel a kütyüvel nyílt meg végre az igazi élmény, lassan bánom, hogy nem az első Note-tal léptem meg, amit kellett. Mindig is hiányzott az Uni mérete és a cerka, sokszor mondtam, hogy azok még mindig meglennének, ha elég erejük lenne a mai követelményekhez.
Én nem állok neki az ő szánalmas dolgait firtatni, de az ostoba mindig érzi az erőt magában a kritizáláshoz....