2024, 11 24, 21:59:21
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok  (Megtekintve 146288 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok
« Reply #375 Dátum: 2012, 11 16, 14:59:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Azt jelenti, hogyha ez ON, akkor csak egy szolgáltató SIM-kártyájával lesz hajlandó működni.
Ha OFF, akkor kártyafüggetlen a telefon, bármelyik szolgáltató SIM-jével működik.
Tehát az S3-asod szolgáltató-függő.
Akkor már nem értem.
Akkor mi az a szolgáltatózár?
Mert az meg off mindkettőnél.

Nem elérhető k5.20

« Reply #376 Dátum: 2012, 11 16, 15:20:04 »
Akkor már nem értem.
Akkor mi az a szolgáltatózár?
Mert az meg off mindkettőnél.

Az meg az, ha a szolgáltató valamiért letiltja a telefonodat.
(lopás, tartozás stb.)
Nálad nem aktív.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #377 Dátum: 2012, 11 16, 15:39:17 »
Az meg az, ha a szolgáltató valamiért letiltja a telefonodat.
(lopás, tartozás stb.)
Nálad nem aktív.
Már értem, köszönöm!

Nem elérhető TJZ83

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S II GT-I9100; Samsung Galaxy Note II N7100
  • PDA ROM: 4.0.3 XWLP7; 4.1.1 XXALJ3
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok
« Reply #378 Dátum: 2012, 11 17, 17:11:03 »
Üdv!
Mostanra tudtam foglalkozni újra a témával, megnéztem a szolgáltató zárat és ON, és ki is próbáltam nem megy T-Mobilos kártyával. Unlock kódot kér hozzá.
Egyébként nagyon tetszik a masina, bár még tanulni kell a használatát, de arra már rájöttem, hogy a méret igenis számít, és nem értem eddig hogy éltem S-Pen nélkül :D

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #379 Dátum: 2012, 11 17, 18:02:56 »
Sziasztok! Az SGS 3 easy UMS alkalmazás csak rootolt készüléken működik? mert én feltettem de sehol nem találtam a telepített programok között, meg csatlakozáskor se ismeri fel a sz. gép pendrive-ként. köszönöm

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
« Reply #380 Dátum: 2012, 11 18, 08:02:54 »
2 problémám van. Az egyik, hogy ha keresek valamit googlel, nem jegyzi meg az előzményeket. Ez zavaró, hisz csomószor rákeresek valamire, az elején még vissza gombbal visszajutok a keresési felületre, de egy idő után már nem (pl pdf-et töltök le, megnyitja, de látom, hogy másik fájl kell nekem, ezért tovább keresek), így megint vihetem be az egész szöveget. Ez elég zavaró, nem lehet ezt átállítani?

A másik, hogy az origo.hu-t a chrome nem engedi megnyitni. Bármit csinálok, amikor beírom a címsorba és elkezdené tölteni, feldobja, hogy vagy felugró ablakban vagy a gyári böngészőben tudom megnyitni, semmi más lehetőség nincs. Ez mi miatt lehet? Csak ezzel az egy oldallal tapasztaltam...

Nem elérhető ferkoh

• PDA: OnePlus 5T
« Reply #381 Dátum: 2012, 11 18, 10:45:31 »
2 problémám van. Az egyik, hogy ha keresek valamit googlel, nem jegyzi meg az előzményeket. Ez zavaró, hisz csomószor rákeresek valamire, az elején még vissza gombbal visszajutok a keresési felületre, de egy idő után már nem (pl pdf-et töltök le, megnyitja, de látom, hogy másik fájl kell nekem, ezért tovább keresek), így megint vihetem be az egész szöveget. Ez elég zavaró, nem lehet ezt átállítani?

A másik, hogy az origo.hu-t a chrome nem engedi megnyitni. Bármit csinálok, amikor beírom a címsorba és elkezdené tölteni, feldobja, hogy vagy felugró ablakban vagy a gyári böngészőben tudom megnyitni, semmi más lehetőség nincs. Ez mi miatt lehet? Csak ezzel az egy oldallal tapasztaltam...

Az origo.hu nekem se nyílik meg a chrome böngészőben csak a gyáriban.
Florida Environmental Research Institute

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #382 Dátum: 2012, 11 18, 11:56:17 »

Az oldal megnyitása előtt a menüben be kell kapcsolni az "Asztali webhely kérése" - t, majd a címsorba be lehet írni az original hu -t és már meg is nyílik.

A keresési előzmények megjegyzését a google fiókban lehet beállítani, a webes felületen.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P6800-ről

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
« Reply #383 Dátum: 2012, 11 18, 21:03:20 »
Az oldal megnyitása előtt a menüben be kell kapcsolni az "Asztali webhely kérése" - t, majd a címsorba be lehet írni az original hu -t és már meg is nyílik.

A keresési előzmények megjegyzését a google fiókban lehet beállítani, a webes felületen.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P6800-ről

köszi, Sharp! De a keresés továbbra sem megy. Ha bekapcsolom, az csak arra jó, hogy ha a pc-n keresek valamit, akkor a mobilon a google nowban a keresésnél felkínálja azokat. Viszont azt, amire a telón keresek, továbbra sem jegyzi meg, pedig nekem az kéne. Korábbi androidoknál ez jó volt, azért nem értem..

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok
« Reply #384 Dátum: 2012, 11 18, 21:46:44 »
köszi, Sharp! De a keresés továbbra sem megy. Ha bekapcsolom, az csak arra jó, hogy ha a pc-n keresek valamit, akkor a mobilon a google nowban a keresésnél felkínálja azokat. Viszont azt, amire a telón keresek, továbbra sem jegyzi meg, pedig nekem az kéne. Korábbi androidoknál ez jó volt, azért nem értem..

A keresőt megnyitva, a Beállítások ban van az Internetes előzmények kezelése. Nálam ott van minden. Az is, amit a Tab 7.7-en kerestem nemrég.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető lasvegas

• PDA: Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100
  • PDA ROM: 4.1.1 XXALJ3
« Reply #385 Dátum: 2012, 11 19, 09:53:16 »
Facebookon le akartam játszani egy ismerős videóját és ezt írta ki A Flash Playert frissíteni kell
A tartalom megtekintéséhez szükség van az Adobe Flash Player legújabb verziójának letöltésére és telepítésére. mit tudok ilyenkor csinálni van e működő Adobe Flash Player vagy mivel tudom kiváltani próbáltam màs Flash lejátszót de ezt kéri.Elötte egy P6800 tabom volt ott nem volt ilyen gondom  :'(

Nem elérhető lasvegas

« Reply #386 Dátum: 2012, 11 19, 10:22:14 »
Facebookon le akartam játszani egy ismerős videóját és ezt írta ki A Flash Playert frissíteni kell
A tartalom megtekintéséhez szükség van az Adobe Flash Player legújabb verziójának letöltésére és telepítésére. mit tudok ilyenkor csinálni van e működő Adobe Flash Player vagy mivel tudom kiváltani próbáltam màs Flash lejátszót de ezt kéri.Elötte egy P6800 tabom volt ott nem volt ilyen gondom  :'(
na közben megvan a megoldás is de opra chrome most sem jó dolphin és gyári böngészövel működik miután feltettem az utolsó Flasht.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #387 Dátum: 2012, 11 19, 10:27:11 »
na közben megvan a megoldás is de opra chrome most sem jó dolphin és gyári böngészövel működik miután feltettem az utolsó Flasht.
Bocs, nem nyelvészkedni akarok, de így tagolatlanul nem tudom értelmezni a fenti mondatodat...  :hmm:
A flash probléma engem is érdekel és kíváncsi lennék a megoldásra...

Nem elérhető lasvegas

« Reply #388 Dátum: 2012, 11 19, 10:41:31 »
Bocs, nem nyelvészkedni akarok, de így tagolatlanul nem tudom értelmezni a fenti mondatodat...  :hmm:
A flash probléma engem is érdekel és kíváncsi lennék a megoldásra...
Bocsi csak dolgozom és gyors voltam.Szóval ha ezt letöltöd és felteszed a gépre,akkor lejátsza a flash tartalmú videókat,de csak a dolphin és a gyári böngésző!

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #389 Dátum: 2012, 11 19, 11:14:39 »
Bocsi csak dolgozom és gyors voltam.Szóval ha ezt letöltöd és felteszed a gépre,akkor lejátsza a flash tartalmú videókat,de csak a dolphin és a gyári böngésző!
Köszönöm... :ok:

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #390 Dátum: 2012, 11 20, 08:55:30 »
Nekem lenne egy olyan észrevételem, hogy nem mindig kapok értesítést a gmail levelekrőr, tehát csak manuális frissítéssel kapom meg az emileket...ez miért lehet?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető k5.20

« Reply #391 Dátum: 2012, 11 20, 09:20:05 »
Nekem lenne egy olyan észrevételem, hogy nem mindig kapok értesítést a gmail levelekrőr, tehát csak manuális frissítéssel kapom meg az emileket...ez miért lehet?

Redőny, ikonsor jobb széle: szinkron. Be van kapcsolva?

• TOPIKGAZDA
« Reply #392 Dátum: 2012, 11 20, 09:24:26 »
Redőny, ikonsor jobb széle: szinkron. Be van kapcsolva?

Van amikor megjön az üzenet automatikusan, de van amikor nem és amikor manuálba ráfrissítek akkor látom, hogy új emilek vannak.
Egyébként mi az a redőny
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

• TOPIKGAZDA
« Reply #393 Dátum: 2012, 11 20, 09:46:15 »
Közben vágom már mi nálad a redőny, persze hogy be van kapcsolva, hiszen amint írtam van amikor kapok értesítést, de van amikor meg nem....lehet át kell néznem a gmail fiókomat, bár a htc-n ilyen gondom nem volt....

• TOPIKGAZDA
« Reply #394 Dátum: 2012, 11 21, 06:56:03 »
A trèmobilos vásàrlóktol kérdezném nálatok működik a műsorújság? hiába frissítek nálam nem megy.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #395 Dátum: 2012, 11 21, 08:54:46 »
A trèmobilos vásàrlóktol kérdezném nálatok működik a műsorújság? hiába frissítek nálam nem megy.
Már tegnap is megfigyeltem, nekem sem megy.

• TOPIKGAZDA
« Reply #396 Dátum: 2012, 11 21, 09:02:11 »
Már tegnap is megfigyeltem, nekem sem megy.

Köszönöm, fene vigye, pedig tudtam volna használni....

Nem elérhető k5.20

« Reply #397 Dátum: 2012, 11 21, 09:10:10 »

Nekem független a készülékem, de T-s vagyok és így megy. Tehát nem az app hibája.

• TOPIKGAZDA
« Reply #398 Dátum: 2012, 11 21, 09:13:09 »
Nekem független a készülékem, de T-s vagyok és így megy. Tehát nem az app hibája.

Ennek nincs köze hozzá szerintem, nem hiba miatt áll le, hanem mindig azt írja, hogy van frissebb verza belőle és utána kilép.....

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #399 Dátum: 2012, 11 21, 09:57:51 »
Ennek nincs köze hozzá szerintem, nem hiba miatt áll le, hanem mindig azt írja, hogy van frissebb verza belőle és utána kilép.....
Ez a hiba... :hmm: