Sziasztok!
Tegnap óta van note2-m. Előtte xperia arc s tulaj voltam. Szeretném rootolni a telót. Olvastam az eljárásról meg arról is, hogyan lehet eltüntetni a nyomait. Eddig csak z arc-ot meg egy galaxy 3-at rootoltam szóval fogjuk rá, hogy nem vagyok teljesen kezdő. :-D Inkább csak picit.
De lenne 1-2 kérdésem a root eltávolításával kapcsolatban.
"Ahhoz, hogy a készülékbe ne tudjanak belekötni a szervizben, a következőket javaslom:
1, Törölni a teljes belső tár tartalmát
2, Triangle Away programmal (root jog kell neki) nullázni a számlálót
3, A Mobile Odin-nal egy gyári romot telepíteni az összes wipe bekapcsolásával természetesen a root ne legyen bekapcsolva.
PC-s Odinnal is fel lehet rakni a gyári romot, de utána mindenképpen be kell lépni a gyári recoverybe és az összes wipe-ot végre kell hajtani."
Az 1-es pont az arra vonatkozik, hogy mindent törölni a memóriából és nyomni egy teljes wipe-ot?
Második kérdésem, hogy ha ezzel a mobil odinnal felteszek egy gyári romot és lenyomom a wipeot akkor a root is törlődik? Bocsi h itt teszem a hülyét, de inkább szeretek mindent ultraszájbarágósan kikérdezgetni, mint utólag sírni, hogy elrontottam.
4.1.2 van a telón, nem tudom van-e újabb mert nem néztem utána. Nekem igazából megfelel ez a gyári rom is.
Esetleg ha van újabb érdemes frissíteni?