2024, 11 29, 03:54:12
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 347072 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Zack

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #625 Dátum: 2012, 12 31, 04:01:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hogy is sikerült?

Letöltöd az ADB plugint, majd kattints a letöltött adb.zip-re, és fel fogja kínálni, hogy installáld. Felteszed, majd letöltöd a Play-ről az ingyenes WiFi ADB progit. Ha megvan, megnyitod, és "turn on" fogsz látni egy IP-t ami mindjárt kelleni is fog. Bemész a PC-n a TC-be, utolsó ikon..hálózat. Megnyitod, és lesz benne egy ADB mappa.
Azon belül pedig egy "connect to device" lehetőség. Nyisd meg és írd be az IP-t... Enjoy! :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Zack

« Reply #626 Dátum: 2012, 12 31, 05:05:14 »
Én a Nova launcher-t használom már régen... minden olyan funkciót, amit elég gyakran használok kézmozdulatokhoz rendeltem benne...
ezért a főképernyőm elég egyszerű, csak a naptár widgetem, meg az időjárás van az elsőn... a másik kettőn pedig gyorstárcsázó fénykép widgetek azokkal, akiket sűrűn hívok...
Már jó ideje nem használok hátteret sem(ill. feketét)... mivel így a legegyszerűbb. :)
Amiket ehhez használok: Palmary Weather pro, Simple Calendar Widget, ActivePhoto widget, TEAM Battery Bar(Töltés Jelző, ennek a zöld csíkját láthatod a képek alján), Lock Screen...
A többi aránylag fontos alkalmazásomat berendeztem a dokk-ba (amit dupla érintéssel hívok be), illetve a multiwindow fülbe... :)

Én is Nova Prime-ot használok...Ezeket a gyorstárcsázó ikonokat hogy hívod elő különböző méretben?
You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető matis12

• PDA: Samsung Galaxy S6 Edge/Samsung Note 10.1
« Reply #627 Dátum: 2012, 12 31, 07:54:53 »
Én kicsit kényszeres vagyok csak a párhuzamos és elválólagos dolgokat részesítem előnyben,minden más zavar és idegesít.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Helo. Van ez a játék,te döntesz....

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #628 Dátum: 2012, 12 31, 08:01:44 »
Én is Nova Prime-ot használok...Ezeket a gyorstárcsázó ikonokat hogy hívod elő különböző méretben?
Ha letöltöd az ActivePhoto widget-et akkor látod, hogy ott is különböző méretű fotó-csempéket tudsz használni, de a Novában is lehet engedélyezni a widgetek átméretezését...

Nem elérhető Zack

« Reply #629 Dátum: 2012, 12 31, 09:32:00 »
Ha letöltöd az ActivePhoto widget-et akkor látod, hogy ott is különböző méretű fotó-csempéket tudsz használni, de a Novában is lehet engedélyezni a widgetek átméretezését...

Megvettem. Ki tudok tenni képet, méretezni is tudom, de hogy teszem a csempén szereplő személyt hívhatóvá? :D
Nem találtam rá opciót. :oops:

Nem elérhető atikanj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG V10 H960A
« Reply #630 Dátum: 2012, 12 31, 10:47:49 »
lasse001írta a rom topikban ....
"Szia.Sajnos azt kell hogy mondjam hogy az tök mindegy hogy be tudtad-e regisztrálni a samsung honlapján.Mert ha gond van az lesz az első kérdés még a telefonban hogy hol vetted.Én anno az az S 1-emel jártam így.Mikor beregiztem örültem,aztán mikor hívtam őket hogy gond van mondták hogy vigyem oda ahol vettem.De mondom ne legyen rá szükség. B.U.É.K"
ide válaszoltam az off miatt

nem szeretem mikor fotókkal kell bizonygatnom valamit . Csak azért töltöttem le a fotókat a Telemax oldaláról (amit csak úgy lehet ,hogy beírom az IMEI számot és a munkalap számát )

hogy bárki aki külföldön vásárol ,vásárolt Samsung terméket (mert minden termékre igaz nem csak a notra)
az tudja , hogy javítják itthon is a ha megvan a garanciajegy és a számla .... biztos volt akit egy rosszul ébredt ügyfeles a samsungnál elküldött azzal,hogy javíttassa ott ahol vette .... de ekkor az ügyfeles hibázott , a beszélgetést felveszik , lényeg újabb telefonálás másik ügyfeles és KELL , hogy javítsák , ahogyan velem tették idén áprilisban . A fotókon nagyítva látszik a kinti számla  a gyári garijegy a note javítás előtt ...
nem kérnék kommentet , hogy ez nem így van vagy volt .... mert ez félrevezető azok számára akik külföldi vásárláson gondolkodnak ....
Moderator Comment Kértelek benneteket, hogy a képeket méretezzétek kisebbre, nagyon széthúzza a fórumot, köszönöm.

Nem elérhető atikanj

« Reply #631 Dátum: 2012, 12 31, 10:52:14 »
Én kicsit kényszeres vagyok csak a párhuzamos és elválólagos dolgokat részesítem előnyben,minden más zavar és idegesít.

nagyon szép ... gratula

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
« Reply #632 Dátum: 2012, 12 31, 11:06:43 »
lasse001írta a rom topikban ....
"Szia.Sajnos azt kell hogy mondjam hogy az tök mindegy hogy be tudtad-e regisztrálni a samsung honlapján.Mert ha gond van az lesz az első kérdés még a telefonban hogy hol vetted.Én anno az az S 1-emel jártam így.Mikor beregiztem örültem,aztán mikor hívtam őket hogy gond van mondták hogy vigyem oda ahol vettem.De mondom ne legyen rá szükség. B.U.É.K"
ide válaszoltam az off miatt

nem szeretem mikor fotókkal kell bizonygatnom valamit . Csak azért töltöttem le a fotókat a Telemax oldaláról (amit csak úgy lehet ,hogy beírom az IMEI számot és a munkalap számát )

hogy bárki aki külföldön vásárol ,vásárolt Samsung terméket (mert minden termékre igaz nem csak a notra)
az tudja , hogy javítják itthon is a ha megvan a garanciajegy és a számla .... biztos volt akit egy rosszul ébredt ügyfeles a samsungnál elküldött azzal,hogy javíttassa ott ahol vette .... de ekkor az ügyfeles hibázott , a beszélgetést felveszik , lényeg újabb telefonálás másik ügyfeles és KELL , hogy javítsák , ahogyan velem tették idén áprilisban . A fotókon nagyítva látszik a kinti számla  a gyári garijegy a note javítás előtt ...
nem kérnék kommentet , hogy ez nem így van vagy volt .... mert ez félrevezető azok számára akik külföldi vásárláson gondolkodnak ....
Szia.Nem akarok veled vitázni.De ,Mi nem egy dologról beszélünk.Te külföldön vásároltról én Magyarországon vásárolt külföldi telórol. Sok zug mobil GSM kint megveszi olcsóbban a telót itthon pedig magyarországiként olcsón eladja.De legyen neked igazad.Az én részemről itt befejeztem.

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #633 Dátum: 2012, 12 31, 11:29:58 »
Egy kicsit megnyegtetik a vasat.... :shock:

Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető fzboxx

• PDA: Samsung Galaxy S 4 i9505 LTE
  • PDA ROM: Legfrisebb TMH
« Reply #634 Dátum: 2012, 12 31, 11:40:30 »

Ezt én sosem fogom megérteni, hogy miért csinálják. Mire számítanak? Nem értem!

Nem elérhető k5.20

« Reply #635 Dátum: 2012, 12 31, 11:50:54 »

Ugyanitt: gyári állapotú, megkímélt, csak 1 napot használt, kijelzőcserés készülék eladó. :D
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető stirlitz

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note2 N7100
  • PDA ROM: Stock
« Reply #636 Dátum: 2012, 12 31, 12:24:40 »
Az enyém ilyen egyszerű, a háttér gyári élő háttérkép:
Moderator Comment A kép méretére figyelj légyszives, köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!

Nem elérhető atikanj

« Reply #637 Dátum: 2012, 12 31, 12:34:39 »
Szia.Nem akarok veled vitázni.De ,Mi nem egy dologról beszélünk.Te külföldön vásároltról én Magyarországon vásárolt külföldi telórol. Sok zug mobil GSM kint megveszi olcsóbban a telót itthon pedig magyarországiként olcsón eladja.De legyen neked igazad.Az én részemről itt befejeztem.
szia :) nem számít honnan van .... itthonról , kintről.... zugmobil vagy sem . a szervizt az a gyári garancia érdekelte csak , amit a mellékelt fotón látni,hozzátűzve a számlához,utána a számla . csak számlával nem javítanak. a zugmobiltól lehet vásárolni ha van a mellékelt garanciajegy . ha nincs akkor van bolti garancia. ezt inkább hagyjuk. lényeg a garanciajegy ,,, tehát mindkettőnknek igaza van .

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #638 Dátum: 2012, 12 31, 13:01:20 »
szia :) nem számít honnan van .... itthonról , kintről.... zugmobil vagy sem . a szervizt az a gyári garancia érdekelte csak , amit a mellékelt fotón látni,hozzátűzve a számlához,utána a számla . csak számlával nem javítanak. a zugmobiltól lehet vásárolni ha van a mellékelt garanciajegy . ha nincs akkor van bolti garancia. ezt inkább hagyjuk. lényeg a garanciajegy ,,, tehát mindkettőnknek igaza van .

Én nem akarok bele keveredni ebbe a "vitába" de most újra felhívtam a Samsungot, ott bizony azt mondta a srác, a kintről behozott, itthon eladott garázs gsm-es telókra csak akkor lesz MO.-n érvényesíthető garancia, ha a gsm bolt mellékeli az Uniós számlát is, tehát azt a számlát, akitől Ő maga vette, minden egyéb esetben, hiába van hozzá eredeti samsungos gari, nem lesz érvényesíthető itthon a garancia.....csak a gsm boti gari, az meg nem ér semmit, és akkor innentől kezdve srácok tessék az off topikban tovább vinni a dolgot. Köszi.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lasse001

« Reply #639 Dátum: 2012, 12 31, 13:37:11 »
Én nem akarok bele keveredni ebbe a "vitába" de most újra felhívtam a Samsungot, ott bizony azt mondta a srác, a kintről behozott, itthon eladott garázs gsm-es telókra csak akkor lesz MO.-n érvényesíthető garancia, ha a gsm bolt mellékeli az Uniós számlát is, tehát azt a számlát, akitől Ő maga vette, minden egyéb esetben, hiába van hozzá eredeti samsungos gari, nem lesz érvényesíthető itthon a garancia.....csak a gsm boti gari, az meg nem ér semmit, és akkor innentől kezdve srácok tessék az off topikban tovább vinni a dolgot. Köszi.
Köszönöm szépen.Én is így tudtam.Sajnos a magam kárán tanultam meg.Csak tanulság kedvéért írtam le és keveredtem "vitába."De mint írtam a magam résztéröl tényleg lezártam. :)

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #640 Dátum: 2012, 12 31, 15:45:00 »

Ma egy kicsit átalakultam elkezdtem használni a Nextlaunchert!

egyelőre ilyen de még alakitgatom..
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető lasse001

« Reply #641 Dátum: 2012, 12 31, 16:02:10 »
Ma egy kicsit átalakultam elkezdtem használni a Nextlaunchert!

egyelőre ilyen de még alakitgatom..
Nagyon ott van.Gratulálok. :ok:

Nem elérhető Petaj

• PDA: SM-P900 / SM-N910F / SM-N960F/DS 512 gb
  • PDA ROM: 6.01 / 6.0.1 / 8.1
« Reply #642 Dátum: 2012, 12 31, 17:12:19 »
Oda sehogy hacsak nem vagy rootolva ;) Ha igen akkor multiwindow control es te magad választhatod ki melyik appok legyenek benne.
Honnan tudom letölteni ezt a progit mert a marketben nem találom.

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk 2

Nem elérhető siskaze

• Navigáció / Navigation: Noname
  • PDA: Nexus 4 white
« Reply #643 Dátum: 2012, 12 31, 17:15:44 »
Tinta mivel jön le a hátlapról? egyelőre a tiszta alkohol nem hozza. :'(

Nem elérhető Petaj

• PDA: SM-P900 / SM-N910F / SM-N960F/DS 512 gb
  • PDA ROM: 6.01 / 6.0.1 / 8.1
« Reply #644 Dátum: 2012, 12 31, 18:51:20 »
Honnan tudom letölteni ezt a progit mert a marketben nem találom.

Időközben megtaláltam, hogy honnan. 2 fájlt találtam odexed-et és deodexed-et. Melyiket válasszam?

Nem elérhető mviktor

« Reply #645 Dátum: 2012, 12 31, 18:53:44 »
Időközben megtaláltam, hogy honnan. 2 fájlt találtam odexed-et és deodexed-et. Melyiket válasszam?

Ha full gyári romod van akkor az odexet.

Nem elérhető Fapuma77

• Navigáció / Navigation: NavigoN
  • PDA: Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: Gyári egyenlőre
« Reply #646 Dátum: 2012, 12 31, 18:53:59 »
Ide jobban illik.
Azért az remélem működik az otthoni samsung szervizben h beviszem az akárhol vásárolt Note 2-et és megcsinaljak ha még fizetni is kell érte.Sajnos én abba a sim mizériába estem bele h nano simem volt az iphone 5 miatt és adapterrel tettem bele és amikor kivettem elég nehezen tudtam csak kivenni és emiatt az egyik kicsi érzékelő eltört és nem látja onnantol a Simkartyakat  Na ezért bizom abban h ha hazaérek akkor betudom vinni vhova ahol megtudják csinálni. Nem tud vki egy jo szervizt ahol biztosan megcsinálják?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7105-ről

Nem elérhető mviktor

« Reply #647 Dátum: 2012, 12 31, 18:58:20 »
Ide jobban illik.
Azért az remélem működik az otthoni samsung szervizben h beviszem az akárhol vásárolt Note 2-et és megcsinaljak ha még fizetni is kell érte.Sajnos én abba a sim mizériába estem bele h nano simem volt az iphone 5 miatt és adapterrel tettem bele és amikor kivettem elég nehezen tudtam csak kivenni és emiatt az egyik kicsi érzékelő eltört és nem látja onnantol a Simkartyakat  Na ezért bizom abban h ha hazaérek akkor betudom vinni vhova ahol megtudják csinálni. Nem tud vki egy jo szervizt ahol biztosan megcsinálják?

Fizetősben biztos megcsinálják.

Nem elérhető Fapuma77

• Navigáció / Navigation: NavigoN
  • PDA: Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: Gyári egyenlőre
« Reply #648 Dátum: 2012, 12 31, 19:06:14 »
Nagyon bízom benne mert itt nincs időm már megvárni ugyanis megyek haza.

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #649 Dátum: 2012, 12 31, 19:21:58 »
Nagyon bízom benne mert itt nincs időm már megvárni ugyanis megyek haza.

Anno az S1 m Németből volt és itt cseréltek benne kijelzőt." volt számla meg garjegy is "" de nem emlékszem hogy a garjegyen kivül kérték volna a számlát is
Szerintem megjavitják azt itt gariban, de azért ne nagyon emlitsd hogy mi történt vele tegyél bele egy normális sim et és csináld  az értetlent ..
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!