Megvettem. Ki tudok tenni képet, méretezni is tudom, de hogy teszem a csempén szereplő személyt hívhatóvá?
Nem találtam rá opciót.
Ez egy widget... a képernyőn tartod az ujjad, megjelenik a "hozzáadás a főoldalhoz" panel, kiválasztod a "modulok"-at, aztán az "activephoto"-t, azon belül a megfelelő képarányt...
A következő felület szól az adott kép paramétereiről...
Style...lenyíló ablak...itt állíthatod be, hogy egy vagy két parancsot akarsz a kép érintéséhez rendelni... egy érintés, ... jobb oldal ill. bal oldal érintése.... a kép tetejének, ill. aljának érintése.... vagy esetleg ne csináljon semmit
Action.... amikor erre ráböksz, előjön a következő ablak ahol ott kell lennie a névjegy listádnak és a tetején megint egy lenyíló ablaknak...itt ki tudod választani, hogy mit csináljon, amikor a képre böksz... ha az elsőt választod, akkor hívja azonnal a számot... nekem az ötödik van beállítva, ahol előugró ablak lesz és aztán döntöm el, hogy hívom, vagy üzenetet küldök... régebben az volt beállítva, hogy azonnal hívja, de néha véletlenül hozzáértem a képhez és már ment is a hívás...
Photos... itt tudod hozzárendelni a megfelelő fotót...