2024, 11 28, 19:32:05
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 347019 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető BenTam

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy Note 2
  • PDA ROM: PhoeniX ROM V16.7
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #3375 Dátum: 2013, 12 19, 08:53:50 »
Sziasztok!
Felraktam a gyári 4.3-ast a telefonomra mobile odinnal, viszont mivel függetlenített a telefonom, ezért kivettem a modem frissítését, mert nem akartam, hogy visszazárjon!
Most viszont se wifim nincs, se hálózatom (modem) és root-olni sem tudom a telefont, hogy rátegyem a mobile odint!
Hogyan tudnék most rávarázsolni egy modemet?

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #3376 Dátum: 2013, 12 19, 10:45:53 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Felraktam a gyári 4.3-ast a telefonomra mobile odinnal, viszont mivel függetlenített a telefonom, ezért kivettem a modem frissítését, mert nem akartam, hogy visszazárjon!
Most viszont se wifim nincs, se hálózatom (modem) és root-olni sem tudom a telefont, hogy rátegyem a mobile odint!
Hogyan tudnék most rávarázsolni egy modemet?
de akkor hogyan gondoltad a frissitest modem nelkül????  :shock: Pont a telefon reszet vetted ki belöle..Mit gondoltal, hogy magatol megmarad a regi modem resz?
Sajnos modemröl külön nem tudok, igy probald ujrarakni az egeszet pc-es Odinnal. A függetleniteset meg utolag ujra megoldod vhogy. Sajna ez van.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #3377 Dátum: 2013, 12 19, 10:49:50 »
Azt nem tudom latod,nem tettem fel. Mivel az ha jol tudom modositott bootloader,es az enyemhez meg tuti nem csinaltak meg, igy valoszinusitem hogy az mar hazavagna az egeszet. Azzal varok meg egy kicsit
Recovery nelkül a root nagyon fel labu.  :( Igaz több a semminel.  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető BenTam

« Reply #3378 Dátum: 2013, 12 19, 11:16:41 »
de akkor hogyan gondoltad a frissitest modem nelkül????  :shock: Pont a telefon reszet vetted ki belöle..Mit gondoltal, hogy magatol megmarad a regi modem resz?
Sajnos modemröl külön nem tudok, igy probald ujrarakni az egeszet pc-es Odinnal. A függetleniteset meg utolag ujra megoldod vhogy. Sajna ez van.
Sharp írta nekem az előző oldalon, hogy mobile odinnal ki tudom venni a modemet! Hát én kivettem!

Nem elérhető BenTam

« Reply #3379 Dátum: 2013, 12 19, 11:24:39 »
Pc-s odinnal hogyan tudom felrakni ezt az új romot? (4.3) A sammobile-ról szedtem le, de ez csak egyfájlos!

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #3380 Dátum: 2013, 12 19, 11:38:10 »
Sharp írta nekem az előző oldalon, hogy mobile odinnal ki tudom venni a modemet! Hát én kivettem!
Igen de vmi regi modem akkor is kellett volna. Mivel azert kell hozza. Anelkül nem megy.
Pc-s odinnal hogyan tudom felrakni ezt az új romot? (4.3) A sammobile-ról szedtem le, de ez csak egyfájlos!
PDA-hoz kell betallozni es mast nem kell piszkalni az Odinon.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #3381 Dátum: 2013, 12 19, 12:04:18 »
Sharp írta nekem az ejóző oldalon, hogy mobile odinnal ki tudom venni a modemet! Hát én kivettem!

A régi modem biztosan rajta van. A wifi - re van megoldás, nemrég lett itt leírva. Talán azzal jó lesz a telefon is, vagy visszazárta magát a készülék. Ugyebár van efs mappa mentésed, abból mindent vissza lehet állítani, ha visszarakod a korábbi romot.
Nem tudom miért kell erőltetni a 4.3 telepítés, aamikor azzal ismert problémák jöhetnek... Főleg egy gyárilag nem független, utólag függetlenített készüléken. Nincsenek nagy újítások a 4.3-ban, de persze az újabb...

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #3382 Dátum: 2013, 12 19, 12:17:59 »
A régi modem biztosan rajta van. A wifi - re van megoldás, nemrég lett itt leírva. Talán azzal jó lesz a telefon is, vagy visszazárta magát a készülék. Ugyebár van efs mappa mentésed, abból mindent vissza lehet állítani, ha visszarakod a korábbi romot.
Nem tudom miért kell erőltetni a 4.3 telepítés, aamikor azzal ismert problémák jöhetnek... Főleg egy gyárilag nem független, utólag függetlenített készüléken. Nincsenek nagy újítások a 4.3-ban, de persze az újabb...
Halozata sem volt. Tehat nem maradt meg. Ilyen esetben jobb lett volna felkeszülni ra. Ahogyan irtad..Vhol feleslegesen. Tehat a regi modemet vhonnan be kellett volna taraznia biztonsag kedveert a Mobil Odinba.

ui: reszemröl csak ezeket tudom amiket CWM-bol lehet telepiteni.

WiFi-re itt a megoldas ha vkinek kell:

wallachi

• Vendég
« Reply #3383 Dátum: 2013, 12 19, 13:08:02 »

A stock 4.3-nak NINCSEN wifi problemaja, csak a fozogetett sz..nak.
A 4.3-ban valoban nincs a laikusok szamara latvanyos ujitas, de aki egy kicsit is ert hozza az tudja,latja, hogy tele van egy csomo uj,es hasznos frissitessel,es ujdonsaggal.
Knox es tarsai is csak egy kis zavaro tenyezo meg az elejen (amig le nem tiltod,vagy nem torlod), amikor a telepites megtortenik. Aztan szepen rootolhato warranty leptetes nelkul, bar mint irtam a cwm-et nem szabad feltenni, illetve nem erdemes mert az mar lepteti a szamlalot. De sima mezei felhasznalokent nincs is szukseg ra,eleg a root. Aztan frankon modosithatod magadnak ahogyan csak akarod, skinezheted, tuningolhatod,testreszabhatod. Megiscsak magadnak csinalsz egy sajat modositott romot a gyaribol,es nem vesztesz el vele semmit,amit a szakacsok esetleg kiszednek a sajat fozott romjaikbol, raderoltetve azt amit ok akarnak,illetve nem akarnak.

Szoval nincs semmi baj a 4.3-al, ha a hivatalosat teszed fel !! Csak kapsz egy (gyarilag) simabb,gyorsabb, hosszabb akkuidovel rendelkezo rendszert.

Nem elérhető BenTam

« Reply #3384 Dátum: 2013, 12 19, 13:47:30 »
Köszönöm a segítséget, Pc-s odinnal felraktam újra a gyári 4.3-as romot és most minden működik!
Kivéve a telefonálás, ugyanis visszazárta a telefon a függetlenítést, úgyhogy most vihetem szervizbe megint! :(

wallachi

• Vendég
« Reply #3385 Dátum: 2013, 12 19, 13:55:00 »
Köszönöm a segítséget, Pc-s odinnal felraktam újra a gyári 4.3-as romot és most minden működik!
Kivéve a telefonálás, ugyanis visszazárta a telefon a függetlenítést, úgyhogy most vihetem szervizbe megint! :(

Itt a szerviz :

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #3386 Dátum: 2013, 12 19, 14:55:23 »
Idézetet írta: BenTam link=topic4899.msg638531#msg638531 jó jó #msg638531 date=1387457250

Ez sajnos ilyenkor így szokott lenni. Ezért is jó ha van efs mentés, bár az sem mindig segít.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #3387 Dátum: 2013, 12 19, 14:57:58 »
A stock 4.3-nak NINCSEN wifi problemaja, csak a fozogetett sz..nak.
A 4.3-ban valoban nincs a laikusok szamara latvanyos ujitas, de aki egy kicsit is ert hozza az tudja,latja, hogy tele van egy csomo uj,es hasznos frissitessel,es ujdonsaggal.
Knox es tarsai is csak egy kis zavaro tenyezo meg az elejen (amig le nem tiltod,vagy nem torlod), amikor a telepites megtortenik. Aztan szepen rootolhato warranty leptetes nelkul, bar mint irtam a cwm-et nem szabad feltenni, illetve nem erdemes mert az mar lepteti a szamlalot. De sima mezei felhasznalokent nincs is szukseg ra,eleg a root. Aztan frankon modosithatod magadnak ahogyan csak akarod, skinezheted, tuningolhatod,testreszabhatod. Megiscsak magadnak csinalsz egy sajat modositott romot a gyaribol,es nem vesztesz el vele semmit,amit a szakacsok esetleg kiszednek a sajat fozott romjaikbol, raderoltetve azt amit ok akarnak,illetve nem akarnak.

Szoval nincs semmi baj a 4.3-al, ha a hivatalosat teszed fel !! Csak kapsz egy (gyarilag) simabb,gyorsabb, hosszabb akkuidovel rendelkezo rendszert.

Tehát akkor te a bootloader kivételével az egész romot telepítetted?

wallachi

• Vendég
« Reply #3388 Dátum: 2013, 12 19, 15:18:07 »
Tehát akkor te a bootloader kivételével az egész romot telepítetted?

Nem !! En az egeszet telepitettem !
Rootolassal nem lep a szamlalo, aztan feltettem a cwm-et,azzal mar lepett. De sima rootal nem lep. Es nagyon gyors es eros a wifi jel,es a gps is. A gps ott is talal jelet most ahol regebben nem (pl a lakasban)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #3389 Dátum: 2013, 12 19, 15:24:23 »
Rootolassal nem lep a szamlalo, aztan feltettem a cwm-et,azzal mar lepett. De sima rootal nem lep. Es nagyon gyors es eros a wifi jel,es a gps is. A gps ott is talal jelet most ahol regebben nem (pl a lakasban)
Melyik CWM-et raktad?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #3390 Dátum: 2013, 12 19, 16:12:47 »

OK, értem. Akkor felraktad a full romot, aztán rootoltad és akkor még nem lépett a számláló. Felraktad az egyik cwm-et és akkor már módosult a számláló. Így akkor neked már nincs visszaút arról a bootloaderről? Vagy vissza lehet flashelni egy korábbi full romot? Volt már erről valami korábban, de már nem emlékszem.
Nálam ez van letöltve: XEH-N7100XXUEMK9-20131217145946. Ezt raktad fel te is?

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #3391 Dátum: 2013, 12 19, 16:22:08 »
OK, értem. Akkor felraktad a full romot, aztán rootoltad és akkor még nem lépett a számláló. Felraktad az egyik cwm-et és akkor már módosult a számláló. Így akkor neked már nincs visszaút arról a bootloaderről? Vagy vissza lehet flashelni egy korábbi full romot? Volt már erről valami korábban, de már nem emlékszem.
Nálam ez van letöltve: XEH-N7100XXUEMK9-20131217145946. Ezt raktad fel te is?
A harom fajlos repart rommal mi lehet a helyzet?

wallachi !
Kiprobalhatnad.  :ima: Neked mar ugy is mindegy.  :p :) ;)

wallachi

• Vendég
« Reply #3392 Dátum: 2013, 12 19, 16:56:09 »
A harom fajlos repart rommal mi lehet a helyzet?

wallachi !
Kiprobalhatnad.  :ima: Neked mar ugy is mindegy.  :p :) ;)

Reggel kiprobalom . A DM6 3 fajlosra gondoltal nem? Ujabbrol nem tudok.
De nirmalisan belegondolva a bootloadert nem lehet visszabutitani. De lehet hogy tevedek.

Sharp: en a hivatalos hollandiai frissitest tettem fel, bemasoltam korabban a fajl nevet.

Cwm a legujabb 15-os philz touch odinos valtozata

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #3393 Dátum: 2013, 12 19, 17:04:35 »
De nirmalisan belegondolva a bootloadert nem lehet visszabutitani. De lehet hogy tevedek.

Sharp: en a hivatalos hollandiai frissitest tettem fel, bemasoltam korabban a fajl nevet.

Köszönöm a valaszokat!  :)
Igen arra gondoltam.DME6-ra-Egy probat meger es Köszi. Legalabb akkor ez le lenne tisztazva, hogy lehet vagy nem.

Nem elérhető BenTam

« Reply #3394 Dátum: 2013, 12 19, 17:12:28 »
Itt a szerviz :
Ez sajnos nem támogatja a 4.3-as ROM-ot!
Egyébként nem a függetlenítés zárt vissza, hanem az IMEI számom elállítódott... :(

wallachi

• Vendég
« Reply #3395 Dátum: 2013, 12 19, 18:31:58 »
Ez sajnos nem támogatja a 4.3-as ROM-ot!
Egyébként nem a függetlenítés zárt vissza, hanem az IMEI számom elállítódott... :(

Ki mondta hogy nem tamogatja? Amugy ha az imeid veszett el es nincs mentesed akkor az a szivas. A szerviz max jopenzert fogja megjavitani neked. De ha van mentesed akkor semmi gond.

Amugy a triangle away 2.60 is jol mukodik a rom-al. Total resetet csinalt, a flash szamlalo ismet hivatalos. Sajna a knox nem

Nem elérhető BenTam

« Reply #3396 Dátum: 2013, 12 19, 22:19:04 »
Ki mondta hogy nem tamogatja? Amugy ha az imeid veszett el es nincs mentesed akkor az a szivas. A szerviz max jopenzert fogja megjavitani neked. De ha van mentesed akkor semmi gond.

Amugy a triangle away 2.60 is jol mukodik a rom-al. Total resetet csinalt, a flash szamlalo ismet hivatalos. Sajna a knox nem
Kipróbáltam! Root-oltam a romot és ráküldtem a Galaxsim unlock-ot. Azt írta, hogy ez a rom még nem támogatott!

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #3397 Dátum: 2013, 12 19, 22:53:03 »

A Gy.I.K.-ben lévő REPARTOS_N7100XXDME6_OXXDMF1_XXDME4_HU_FUGGETLEN_HOME.zip-ben van bootloader is, az a ROM 5 file-os. (CSC, pit, BL, PDA, modem)
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető zolee155

• Navigáció / Navigation: iGO primo 2.0 / Navigon EU
  • PDA: Note II GT-N7100 & SII GT-I9100 & Note 10.1LTE GT-N8020
  • PDA ROM: N2->MIUI v5 / S2->4.1 Stock JB / N10.1->4.1.2 Stock
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #3398 Dátum: 2013, 12 19, 22:57:46 »
Kipróbáltam! Root-oltam a romot és ráküldtem a Galaxsim unlock-ot. Azt írta, hogy ez a rom még nem támogatott!
Na pont az ilyen anomáliák elkerülése végett váltottam MIUI v5-re. Gyors, a szabad memóriám a 4.3 Leakedhez képest jóvalta több, egyszerű kezelőfelület, de témázható. Nincs benne sok számomra felesleges Samu ficsőr, S-Pen ugyanúgy működik,stb. Akkuidőről annyit hogy 2 napja folyamatosan megy wifi bekapcsolva rajta és még mindig csak 50%-ig merült vissza. Pedig fb chat, tapatalk, ytube,stb. ment rajta.
Alapból rootolt, nem zárta vissza a telefont sem.

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7100-el

wallachi

• Vendég
« Reply #3399 Dátum: 2013, 12 20, 01:12:46 »
Nossss kiprobaltam (volna) a visszabutitast. Sajnos el sem indul, kiirja a telefon hogy Unsupported Version.
Ennyit a visszaflashrol reparos romal.
Nem baj, nekem nincs problemam a 4.3-al, max majd kitalal valamelyik okos egy szamlalo resetet ismet, mint a TA , es ennyi.