2024, 11 24, 16:35:58
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 346587 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #225 Dátum: 2012, 11 27, 20:32:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm.
Elsősorban valóban a ceruza vonzott. Tetszik a brutál kijelző méret. A szemem, már nem a régi, de ha így haladok, a végén a 7.7-es tabot fogom használni telefonnak is. :) Csak akkor még egy járókeretre való tartót kell vennem. :) A kínaiak biztos gyártanak ilyet is.
Amikor már ilyen okos és gyors egy telefon, minek járókeret?... minek egyáltalán járni? :D :D

Nem elérhető Kamug

• Navigáció / Navigation: Note2
  • PDA: Palm LD/Note 2,4,8/HD2 /Acer A500/Samsung Galaxy Tab 7.7
  • PDA ROM: Aláírás
« Reply #226 Dátum: 2012, 11 27, 20:43:24 »
Amikor már ilyen okos és gyors egy telefon, minek járókeret?... minek egyáltalán járni? :D :D
Azért van pár "dolog", amit még nem lehet a neten elvégezni. (A közben netezés az más.)  :)
 Vagy újra megszokjuk a pelust. (Nem is értem minek kellett leszokni róla....)
Bocs az offért!
Acer Iconia Tab A500: Thor V14.1 (Android 3.2.1)
HTC HD2: Windows Mobile 6.5 Prof.
Samsung Note 2: 4.1.2
Samsung Galaxy Tab 7.7: P6800DXMD3_P6800OLBMD3_XME 
Palm Life Drive: Beégetett Bejewelwed 2 (Nem a memóriába! A kijelzőbe!) :) Original Palm ROM

Nem elérhető arnold2580

• PDA: HTC Desire , HTC One X, Nexus 4, New iPad, Nokia Lumia 800
  • PDA ROM: virtuous_unity-v1.31.0, PDA ROM: 1.28.401.9, Kernel:2.6.39.4-g86aa44d, Radio:1.1204.103.14
« Reply #227 Dátum: 2012, 11 27, 20:48:59 »
Sziasztok, bocs hogy itt is megkérdezem:
Tudnátok ajánlani olyan progit ami magyarítja a telefont?
Karira vettem a tesomnak (nem tud angolul) egy htc desire-t de nincs rajta magyar nyelv. A beállításokon keresztül mar próbáltam , utána mar elérhető volt de csak 1-2 dolgot ír magyarul. Nekem valaki ajánlott régen egy jó progit de mar nem emlékszem a nevére.
Előre is köszönöm!!! :olvass:

Nem elérhető Kamug

• Navigáció / Navigation: Note2
  • PDA: Palm LD/Note 2,4,8/HD2 /Acer A500/Samsung Galaxy Tab 7.7
  • PDA ROM: Aláírás
« Reply #228 Dátum: 2012, 11 27, 20:50:24 »
Köszönöm.
Elsősorban valóban a ceruza vonzott. Tetszik a brutál kijelző méret. A szemem, már nem a régi, de ha így haladok, a végén a 7.7-es tabot fogom használni telefonnak is. :) Csak akkor még egy járókeretre való tartót kell vennem. :) A kínaiak biztos gyártanak ilyet is.
A legfontosabbat elfelejtettem! A jó társaság miatt, itt a fórumban!  :ok:
Acer Iconia Tab A500: Thor V14.1 (Android 3.2.1)
HTC HD2: Windows Mobile 6.5 Prof.
Samsung Note 2: 4.1.2
Samsung Galaxy Tab 7.7: P6800DXMD3_P6800OLBMD3_XME 
Palm Life Drive: Beégetett Bejewelwed 2 (Nem a memóriába! A kijelzőbe!) :) Original Palm ROM

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #229 Dátum: 2012, 11 27, 20:57:04 »
A legfontosabbat elfelejtettem! A jó társaság miatt, itt a fórumban!  :ok:

A legfőbb érv! :D :taps:
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #230 Dátum: 2012, 11 27, 20:57:18 »
Sziasztok, bocs hogy itt is megkérdezem:
Tudnátok ajánlani olyan progit ami magyarítja a telefont?
Karira vettem a tesomnak (nem tud angolul) egy htc desire-t de nincs rajta magyar nyelv. A beállításokon keresztül mar próbáltam , utána mar elérhető volt de csak 1-2 dolgot ír magyarul. Nekem valaki ajánlott régen egy jó progit de mar nem emlékszem a nevére.
Előre is köszönöm!!! :olvass:
Nem a morelocale2 volt?

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #231 Dátum: 2012, 11 27, 21:14:00 »
Az AnTuTu új felülettel frissített!!...  :ok:

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #232 Dátum: 2012, 11 27, 21:14:21 »
De, morelocal 2-t kell letölteni majd telepíteni.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető TpS

« Reply #233 Dátum: 2012, 11 28, 00:22:53 »
Használ valaki TWRP recovery-t? Hogyan lehet a recovery-ből USB mass-storage módot bekapcsolni? HOX alatt szépen működött, megjelent, mint egy USB eszköz. Itt viszont nem akarja az igazságot. CWM-ben működik?

Nem elérhető arnold2580

• PDA: HTC Desire , HTC One X, Nexus 4, New iPad, Nokia Lumia 800
  • PDA ROM: virtuous_unity-v1.31.0, PDA ROM: 1.28.401.9, Kernel:2.6.39.4-g86aa44d, Radio:1.1204.103.14
« Reply #234 Dátum: 2012, 11 28, 19:29:43 »
De, morelocal 2-t kell letölteni majd telepíteni.

Köszönöm!
Sajnos nem oldódott meg a probléma :'(

Nem elérhető ban_dino

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: HP 2210, HP 4700, samsung i780, HD2+HD2, Desire S, Note 2
  • PDA ROM: 2.HD2: NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD]; Note2 with Omega 8.0 + Perseus alpha31
« Reply #235 Dátum: 2012, 11 28, 22:22:53 »
Nekem azt mondta a corvinos eladó a telefonban, hogy 24 hónap gyári garancia.

Mindenkinek nagyon koszonom az infokat!!
Superphone.hu-s vasarlas lett VALOBAN 24 honapos gyari granciaval es a samsungos regisztracio utan megvan a + 2 honap is. Nehol az eladokat sem artana frissiteni....

Erdekes ez a meret, de az  oregedo szemnek  nincs ennel jobb  :D  Mar csak egy kis novekedesi hormonra van szuksegem es menni fog az egykezes hasznalat is.

Nem elérhető TpS

« Reply #236 Dátum: 2012, 11 28, 22:52:32 »
Mindenkinek nagyon koszonom az infokat!!
Superphone.hu-s vasarlas lett VALOBAN 24 honapos gyari granciaval es a samsungos regisztracio utan megvan a + 2 honap is. Nehol az eladokat sem artana frissiteni....

Erdekes ez a meret, de az  oregedo szemnek  nincs ennel jobb  :D  Mar csak egy kis novekedesi hormonra van szuksegem es menni fog az egykezes hasznalat is.
Nálam regisztrációnál azt írta, hogy a gyári szám már beregisztrálva. Most nyomozom a gondot, várom a bolt válaszát. De csak valami kisebb gond lehet, ha nektek sikerült. A készülék meg egyszerűen fenomenális.
A HOX-ot még időnként használom, de nagyon kicsinek érzem!

Nem elérhető SAABROS

• PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #237 Dátum: 2012, 11 29, 17:16:39 »
Nálam regisztrációnál azt írta, hogy a gyári szám már beregisztrálva. Most nyomozom a gondot, várom a bolt válaszát. De csak valami kisebb gond lehet, ha nektek sikerült. A készülék meg egyszerűen fenomenális.
A HOX-ot még időnként használom, de nagyon kicsinek érzem!

Sziasztok! Először is, üdv minden boldog Note2 tulajnak, tegnap óta én is az vagyok.. ;) Elképesztő ez a "micsoda'' mert nálam már nem telefon..:D S3 után is tud újat mutatni, ez nem semmi.. :ok:

Én is regeltem elsőre nekem is ezt írta amit neked, viszont én a címkén amin az imei is van csak egy sorral lejjebb, azt a számot írtam, de az nem a gyártási szám, hanem akku ki, és ott van hogy S/N.. Ha viszont ezt próbáltad akkor bocsi!;)
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető TpS

« Reply #238 Dátum: 2012, 11 29, 17:56:36 »
Sziasztok! Először is, üdv minden boldog Note2 tulajnak, tegnap óta én is az vagyok.. ;) Elképesztő ez a "micsoda'' mert nálam már nem telefon..:D S3 után is tud újat mutatni, ez nem semmi.. :ok:

Én is regeltem elsőre nekem is ezt írta amit neked, viszont én a címkén amin az imei is van csak egy sorral lejjebb, azt a számot írtam, de az nem a gyártási szám, hanem akku ki, és ott van hogy S/N.. Ha viszont ezt próbáltad akkor bocsi!;)
Köszi, akkor megpróbálom az akusat.

Nem elérhető TpS

« Reply #239 Dátum: 2012, 11 29, 19:41:32 »
Köszi, akkor megpróbálom az akusat.
Nálad a pont! Én voltam a birka, és rossz számot adtam meg!
Eddig nem értettem, az emberek miért néznek furcsán rám! Beeee  :D :D :D

Ezentúl ettől a cégtől fogok vásárolni, kifogástalan kiszolgálás, nagyon király ár!  :ok:

Nem elérhető SAABROS

« Reply #240 Dátum: 2012, 11 29, 19:45:51 »
Nálad a pont! Én voltam a birka, és rossz számot adtam meg!
Eddig nem értettem, az emberek miért néznek furcsán rám! Beeee  :D :D :D

Ezentúl ettől a cégtől fogok vásárolni, kifogástalan kiszolgálás, nagyon király ár!  :ok:
Bee-beee! Én is az voltam elsőre! xD :D
Lényeg hogy jót, jó áron, ez a note! ;]
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #241 Dátum: 2012, 11 29, 19:47:46 »

A készülék gyártási száma az akkumulátor alatt és a Beállítások - Az eszköz névjegye - Állapot menüben is megtalálható (sorozatszám).

Nem elérhető TpS

« Reply #242 Dátum: 2012, 11 29, 19:51:35 »
A készülék gyártási száma az akkumulátor alatt és a Beállítások - Az eszköz névjegye - Állapot menüben is meg található (sorozatszám).
Nem húztam le a listát a végére, csak az IEMI-ig. Köszi az infót!

Nem elérhető SAABROS

« Reply #243 Dátum: 2012, 11 29, 20:10:38 »
A készülék gyártási száma az akkumulátor alatt és a Beállítások - Az eszköz névjegye - Állapot menüben is meg található (sorozatszám).
Ja ja köszi! Én még az imei ig sem húztam le..:)

SM- N960F√

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #244 Dátum: 2012, 11 29, 20:46:52 »
Kinek meddig kell húzogatnia...  ;D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P6800-ről

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #245 Dátum: 2012, 11 29, 21:16:34 »
Sziasztok!
Az úriember akinek eladtam a Note-omat az első androidos telefonját vásárolta meg tőlem. Ígértem neki, hogy ha segítségre lesz szüksége akkor nyugodtan kérdezzen. Ma kaptam tőle egy levelet ezzel a kérdéssel:

"szerinted érdemes vírusirtót telepítenem a telefonra? A play letöltőfelületéről elérhető az avast! , viszont nem tudom, hogy az általa nyújtott biztonság kompenzálja-e az általa lekötött erőforrásokat."

Nekem meg van a véleményem a dologról, de kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is. Akinek van mondanivalója ne rejtse véka alá ;)
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #246 Dátum: 2012, 11 29, 21:31:59 »
Sziasztok!
Az úriember akinek eladtam a Note-omat az első androidos telefonját vásárolta meg tőlem. Ígértem neki, hogy ha segítségre lesz szüksége akkor nyugodtan kérdezzen. Ma kaptam tőle egy levelet ezzel a kérdéssel:

"szerinted érdemes vírusirtót telepítenem a telefonra? A play letöltőfelületéről elérhető az avast! , viszont nem tudom, hogy az általa nyújtott biztonság kompenzálja-e az általa lekötött erőforrásokat."

Nekem meg van a véleményem a dologról, de kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is. Akinek van mondanivalója ne rejtse véka alá ;)

Pár napja telepítettem az avast-ot kíváncsiságból, nem vettem észre, hogy jobban fogyna az akku. Hogy mennyi értelme van, azt nem tudom...

Nem elérhető SAABROS

« Reply #247 Dátum: 2012, 11 29, 21:33:20 »
Kinek meddig kell húzogatnia...  ;D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P6800-ről
Naaaa, azt azéé tovább kell húzogatni nálam.. :D :D
Viszont az nem a gyári számot írja ki ha eleget húzogatják.. xD

SM- N960F√

Nem elérhető atikanj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG V10 H960A
« Reply #248 Dátum: 2012, 11 29, 21:33:35 »
Sziasztok!

szia.... ha első androidos teló akkor a linuxot sem ismeri .... nincs ezzel semmi baj ..... tudooommm . létezik vírus linuxra is ... androidra is ...... az emberek a windows vírushoz hasonlítanak mindent , minden op rendszert ..... van esély vírust kapni ,  nagyon kevés az igaz , az is inkább nem javasolt oldalak látogatásánál , inkább letöltéseknél  , utána megnyitásnál .....  egy  egyszerű felhasználó aki a legtöbbünk itt .... linuxra , androidra  nem fog vírussal találkozni a közeljövőben ..... van , lehet direkt szándékosság , hekkelt programoknál , játékoknál ... ezekre itt nem térek most ki ,,, ezt tudja itt mindenki.. de nagyon sokan nem tudják ... és  félnek a vírusoktól .... :ima:     ;)  szerintem teljesen felesleges  erre pénzt adni ...... mókolva meg semmi értelme ....

Nem elérhető TpS

« Reply #249 Dátum: 2012, 11 29, 21:44:13 »
szia.... ha első androidos teló akkor a linuxot sem ismeri .... nincs ezzel semmi baj ..... tudooommm . létezik vírus linuxra is ... androidra is ...... az emberek a windows vírushoz hasonlítanak mindent , minden op rendszert ..... van esély vírust kapni ,  nagyon kevés az igaz , az is inkább nem javasolt oldalak látogatásánál , inkább letöltéseknél  , utána megnyitásnál .....  egy  egyszerű felhasználó aki a legtöbbünk itt .... linuxra , androidra  nem fog vírussal találkozni a közeljövőben ..... van , lehet direkt szándékosság , hekkelt programoknál , játékoknál ... ezekre itt nem térek most ki ,,, ezt tudja itt mindenki.. de nagyon sokan nem tudják ... és  félnek a vírusoktól .... :ima:     ;)  szerintem teljesen felesleges  erre pénzt adni ...... mókolva meg semmi értelme ....
Amúgy a mai víruskergetők már elég jó gazdálkodnak az erőforrásokkal!