2024, 11 24, 16:54:13
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 346588 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #200 Dátum: 2012, 11 24, 12:34:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
+1 Nekem is nagynak tűnt, de most már lassan inkább kicsinek..  :ok:
Majd a note 3 0,2 collal ismét nagyobb lesz, így a note xxx már focipálya nagyságú lesz.  :D

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #201 Dátum: 2012, 11 24, 18:07:52 »
Majd a note 3 0,2 collal ismét nagyobb lesz, így a note xxx már focipálya nagyságú lesz.  :D
A nagy ugrás egy éve a Note volt!... Azt azóta már nem egy nőnél is láttam... :)
Mit össze poénkodtak annak idején ezen a képernyő méreten!!... Ma meg már 5-ösre fejleszti mindenki a csúcsmobilját!!  ;)
Szerintem is ezzel érte el ideális méretét a telefon-pda kombo... :ok:

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #202 Dátum: 2012, 11 24, 18:14:19 »
A nagy ugrás egy éve a Note volt!... Azt azóta már nem egy nőnél is láttam... :)
Mit össze poénkodtak annak idején ezen a képernyő méreten!!... Ma meg már 5-ösre fejleszti mindenki a csúcsmobilját!!  ;)
Szerintem is  :ok: Nekem az S3 kicsit kicsi volt  :)

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #203 Dátum: 2012, 11 24, 20:47:13 »

Én eljátszottam a gondolattal, hogy meddig mennék. Szerintem okos tervezéssel  (faltól-falig kijelző) nálam még a 6" is nyerő lenne :D
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető TpS

« Reply #204 Dátum: 2012, 11 24, 20:59:55 »
Én eljátszottam a gondolattal, hogy meddig mennék. Szerintem okos tervezéssel  (faltól-falig kijelző) nálam még a 6" is nyerő lenne :D
Szerintem hamarosan ez is eljön...

Nem elérhető TpS

« Reply #205 Dátum: 2012, 11 24, 21:06:23 »
A samsung bevállalta és bejött nekik, bár volt benne rizikó. Viszont az nagyon érdekes, hogy látva a note 1 sikerét, ilyen sokára léptek a többiek. Általában azonnal másolják az ötleteket, ha sikeres valami.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #206 Dátum: 2012, 11 25, 10:13:38 »
Voodoo LOUDER !!!! 

Mar csak az a kerdes tamogatja a Note II-öt is???
Ezt jo volna kipuhatolni?!   :hmm:
Meg lesz a Voodoo is! Ö is tudja mit kell venni!

es a mai 2oraval ezelötti: You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #207 Dátum: 2012, 11 25, 10:32:57 »
Meg lesz a Voodoo is! Ö is tudja mit kell venni!

es a mai 2oraval ezelötti: You are not allowed to view links. Register or Login
Nagyon helyes!  :ok: :taps:

Nem elérhető ban_dino

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: HP 2210, HP 4700, samsung i780, HD2+HD2, Desire S, Note 2
  • PDA ROM: 2.HD2: NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD]; Note2 with Omega 8.0 + Perseus alpha31
« Reply #208 Dátum: 2012, 11 25, 22:32:39 »
Tegnap éjfél körül kérdeztem az infó címen, hogy milyen garancia van. Ma 10 körül válaszoltak, majd dél körül rendeltem meg, fel is hívtak 2 körül (vasárnap is nyitva vannak). A srác elmondta, hogy gyári garancia, 24 hónap, csak annyira bontják fel a dobozt, amíg a garanciajegyet kitöltik. Közölte a szállítási díjat. Teljesen korrekt értesítés volt. Gondolom keddre lesz itt, mert vasárnap nem lehet futárt rendelni.
Ha megjön, beszámolok a részletekről, csinálok képet a garanciajegyről.

sziasztok!

Lágyszives homályositsatok már fel, hogy ki hol mennyiert és milyen garancia feltételle vette a kis drágát....
Ma elmentem a Mammutban talalhato Superphone-hoz, mondvan, megveszem a pdat-t 24 h garanciával az általatok linkelt nagyon előnyos áron. Az árral nem is volt gond, de  a srác azt mondta, hogy csak 1 év Samsung garaciával árulják a Note II-t, mert néhány hónapja a Samu megszüntette a 2 éves garanciát Magyarorszagon....
Hogy is van ez?  :(

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #209 Dátum: 2012, 11 25, 22:40:45 »
sziasztok!

Lágyszives homályositsatok már fel, hogy ki hol mennyiert és milyen garancia feltételle vette a kis drágát....
Ma elmentem a Mammutban talalhato Superphone-hoz, mondvan, megveszem a pdat-t 24 h garanciával az általatok linkelt nagyon előnyos áron. Az árral nem is volt gond, de  a srác azt mondta, hogy csak 1 év Samsung garaciával árulják a Note II-t, mert néhány hónapja a Samu megszüntette a 2 éves garanciát Magyarorszagon....

Nincs 1 éves Samsung garancia mobiltelefonra, vagy 2 év gyári gari van, vagy ami jelenleg raktáron van, az csak bolti garis.

Nem elérhető TpS

« Reply #210 Dátum: 2012, 11 25, 22:55:35 »
sziasztok!

Nekem azt mondta a corvinos eladó a telefonban, hogy 24 hónap gyári garancia.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #211 Dátum: 2012, 11 25, 23:11:18 »
sziasztok!

Én épp pár órája hosszabbítottam meg még két hónappal az enyém garanciáját a Samsung magyar oldalán!
Így már 2015 januárjáig érvényes!... van róla egy kinyomtatható igazolásom is!... amin pontosan az alábbiak olvashatóak...

"Minden 2011.03.31. után vásárolt készülékre 12 hónap teljes körű gyártói jótállást és a további 12 hónap Korlátozott Samsung Jótállást vállalunk. (A feltüntetett garancia lejárati dátum a Korlátozott Samsung Jótállás végét jelzi.) A 2011.04.01. előtt vásárolt készülékekre bizonyos esetekben csak a 12 hónap teljes körű gyártói jótállást tudjuk biztosítani.
A Korlátozott Samsung Jótállás azt jelenti, hogy a készülék esetleges meghibásodását díjmentesen kezeljük, de a jótállás nem vonatkozik a készülék tartozékaira, illetve fődarabcsere esetén a jótállási idő nem indul újra.
A termékregisztrációért járó plusz garancia feltételei a Korlátozott Samsung Jótálláséval egyeznek."

Tehát a boltban kamuztak és ahol ezt teszik ott én levegőt sem szívesen veszek, nemhogy egy drága okostelefont! >:(

Nem elérhető internal

• PFC Fan
  • PDA: Note 2 N7100
« Reply #212 Dátum: 2012, 11 26, 06:17:15 »
sziasztok!

Én a Btelt tudom ajánlani, drágább valamivel de 100% a gari. Mondjuk érdekes, hogy már nem a superhoneban, én még majdnem ott vettem, akkor járt.

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
« Reply #213 Dátum: 2012, 11 26, 10:00:41 »
Én épp pár órája hosszabbítottam meg még két hónappal az enyém garanciáját a Samsung magyar oldalán!
Így már 2015 januárjáig érvényes!... van róla egy kinyomtatható igazolásom is!... amin pontosan az alábbiak olvashatóak...

"Minden 2011.03.31. után vásárolt készülékre 12 hónap teljes körű gyártói jótállást és a további 12 hónap Korlátozott Samsung Jótállást vállalunk. (A feltüntetett garancia lejárati dátum a Korlátozott Samsung Jótállás végét jelzi.) A 2011.04.01. előtt vásárolt készülékekre bizonyos esetekben csak a 12 hónap teljes körű gyártói jótállást tudjuk biztosítani.
A Korlátozott Samsung Jótállás azt jelenti, hogy a készülék esetleges meghibásodását díjmentesen kezeljük, de a jótállás nem vonatkozik a készülék tartozékaira, illetve fődarabcsere esetén a jótállási idő nem indul újra.
A termékregisztrációért járó plusz garancia feltételei a Korlátozott Samsung Jótálláséval egyeznek."

Tehát a boltban kamuztak és ahol ezt teszik ott én levegőt sem szívesen veszek, nemhogy egy drága okostelefont! >:(

Az, hogy a samu honlapja mit ír, semmit sem jelent. Megfelelő garipapír kell, illetve az, hogy az IMEI szám regisztrálva legyen a Samsung rendszerében (ezt nem Te regeled, hanem értékesítésnél tették ezt remélhetőleg).

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #214 Dátum: 2012, 11 26, 10:55:19 »
Az, hogy a samu honlapja mit ír, semmit sem jelent. Megfelelő garipapír kell, illetve az, hogy az IMEI szám regisztrálva legyen a Samsung rendszerében (ezt nem Te regeled, hanem értékesítésnél tették ezt remélhetőleg).
Mi van?? :hmm:
Amikor valakinek egy eladó azt találja mondani komoly arccal, hogy a samu Magyarországon megszüntette a két éves garanciát, akkor azért elég nyilvánvaló, hogy hazudik, amikor ugyanabban a percben valaki más még két hónappal megnöveli a két éves garanciáját... és ezt hol lehet megtenni?.. a Samsung magyarországi honlapján!...:hmm:
Egyébként az ominózus válaszom nem a samsung védelmében íródott, hanem egy fals információ mellé odatettem egy a samsungtól származót...
Lehet, hogy neked semmit nem jelent, de azért egy eladónál erősebb...

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #215 Dátum: 2012, 11 26, 11:06:15 »
Ebben meg nyilvánvalóan igazad van, de ennek most semmi köze az eladó hazug kijelentéséhez, miszerint a Samsung megszüntette Magyarországon a két éves garanciát!... :hmm:

Nem elérhető TpS

« Reply #216 Dátum: 2012, 11 26, 11:26:04 »
A képernyő lekapcsolási időt kicsire szoktam venni, 15, max. 30 mp. Bekapcsoltam, hogy ha nézem a note-ot, akkor ne kapcsolja le a képernyőt. Azonban pl. a Where is my water nevű játékban sajnos nem működik. Nálatok működik rendben ez a szolgáltatás játékoknál?

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #217 Dátum: 2012, 11 26, 11:50:46 »
Én meg ezt szeretném bekapcsolni, amikor kihúzom a tollat:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

első időben zavart ezért ki kapcsoltam, de most nagyon kellene, és nem találom a sok beállítás között  :oops:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #218 Dátum: 2012, 11 26, 12:18:04 »
Én meg ezt szeretném bekapcsolni, amikor kihúzom a tollat:

első időben zavart ezért ki kapcsoltam, de most nagyon kellene, és nem találom a sok beállítás között  :oops:

Beállítások - Kijelző - Környezetérzékeny oldalak

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #219 Dátum: 2012, 11 26, 12:29:18 »
Beállítások - Kijelző - Környezetérzékeny oldalak

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Köcce :)

Nem elérhető TpS

« Reply #220 Dátum: 2012, 11 26, 13:20:16 »

Nem elérhető matis12

• PDA: Samsung Galaxy S6 Edge/Samsung Note 10.1
« Reply #221 Dátum: 2012, 11 27, 10:43:33 »
Fogyogat a "kicsike" : You are not allowed to view links. Register or Login  :ok:
Helo. Van ez a játék,te döntesz....

Nem elérhető Kamug

• Navigáció / Navigation: Note2
  • PDA: Palm LD/Note 2,4,8/HD2 /Acer A500/Samsung Galaxy Tab 7.7
  • PDA ROM: Aláírás
« Reply #222 Dátum: 2012, 11 27, 20:14:55 »
Fogyogat a "kicsike" : You are not allowed to view links. Register or Login  :ok:
Akkor az enyém az 50000001.  :D
Ismerkedünk.
Észrevételeim: Nem ez a készülék nagy, hanem a többi kicsi.  :) A súlya elsőre nem tünt fel, de így egy nap után, már érzem, hogy van benne anyag.   :ok: (S3 után)
Acer Iconia Tab A500: Thor V14.1 (Android 3.2.1)
HTC HD2: Windows Mobile 6.5 Prof.
Samsung Note 2: 4.1.2
Samsung Galaxy Tab 7.7: P6800DXMD3_P6800OLBMD3_XME 
Palm Life Drive: Beégetett Bejewelwed 2 (Nem a memóriába! A kijelzőbe!) :) Original Palm ROM

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #223 Dátum: 2012, 11 27, 20:18:29 »
Akkor az enyém az 50000001.  :D
Ismerkedünk.
Észrevételeim: Nem ez a készülék nagy, hanem a többi kicsi.  :) A súlya elsőre nem tünt fel, de így egy nap után, már érzem, hogy van benne anyag.   :ok: (S3 után)
Üdv. a klubban! :)... csak a ceruza miatt váltottál?

Nem elérhető Kamug

• Navigáció / Navigation: Note2
  • PDA: Palm LD/Note 2,4,8/HD2 /Acer A500/Samsung Galaxy Tab 7.7
  • PDA ROM: Aláírás
« Reply #224 Dátum: 2012, 11 27, 20:30:20 »
Üdv. a klubban! :)... csak a ceruza miatt váltottál?
Köszönöm.
Elsősorban valóban a ceruza vonzott. Tetszik a brutál kijelző méret. A szemem, már nem a régi, de ha így haladok, a végén a 7.7-es tabot fogom használni telefonnak is. :) Csak akkor még egy járókeretre való tartót kell vennem. :) A kínaiak biztos gyártanak ilyet is.
Acer Iconia Tab A500: Thor V14.1 (Android 3.2.1)
HTC HD2: Windows Mobile 6.5 Prof.
Samsung Note 2: 4.1.2
Samsung Galaxy Tab 7.7: P6800DXMD3_P6800OLBMD3_XME 
Palm Life Drive: Beégetett Bejewelwed 2 (Nem a memóriába! A kijelzőbe!) :) Original Palm ROM