mar bocs mindenkitol,de lassan agyf...t kapok ettol a tintapaca effekttol! Mintha ennelkul nem lenne elet! akinek ez kell,az keressen egy olyan romot,amiben mukodik es elvezkedjen rajta! ennelkul vegul is mit sem er semmit egy jo rom! mint pl Artu 7-ese! En tudom,mennyire sokat dolgozott azert,hogy minel jobb legyen a romja! ilyen szarokert meg panaszkodni allandoan!
már bocs,de kérdezett szépen valamit amire én válaszoltam,megérttte gondolom mert nem reagált, miért baj az ,hogy neki tetszik,és ha benne a romba ,és nem megy megkérdi? akkor minek van benne?
?? minek a topic?én se használom(bár jó pár képet igen csak fel lehet dobni vele) és én is agybajt kapok ha benne van valami a romban és nem megy,mert idegesit még ha nem is használom,ezért mondtam én hogy jkay a megoldás,abban minden benne,minden müxik,és mindenki azt állitgat be ami neki tetszik és szeretne,nem ami másoknak, bocs a kitörésért, de nem értem ha itt reklamál valaki valamiért(nem is reklamált szegény csak kérdezett) miért kell egyböl letámadni,neked nem kell attol még másnak kelhet,ha meg nem megy ,akármi is nem csak pont ez,feleslegesen ne legyen benne és akkor nincs ez.