0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Akkor tessék egy alternatíva:Goatrip_S_III_V.2.0_by_R2D2You are not allowed to view links. Register or Loginu.i: Már firefox-al is lehet tölteni a megáról ezzel a kiegészítővel:You are not allowed to view links. Register or Login
Goa v2.0 by R2D2Ciao tutti
Artu!Mit mondhatnék? Egyszerűen pazar! Nem akartam nagyon elpártolni a 7.0-tól, de ez most megtörtént!Nekem tökéletes...így ahogy van!Jó legyél Papi!
Csak azt a undorító németet kéne eltakarítani Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Goa v2.0 by R2D2Lehet hogy hüje kérdés(de nem vagyok járatos ebben a topikban még)milyen launcher ez a videóban
egyszer beállitod aztán nem kell azt nézegetni itt már csak a goa beáll a német semmi más.
apex.
bevan, de a statusbaron is látom, vá, sájsze Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Kint van az új GoA!
Kint van az új GoA!v3.0 (Deodexed)BASE: XXEMR2Modem: BUEMA1Orig Kernel: XXEMR2Custom Kernel: boeffla-kernel-2.8-beta1
Tettem egy kitérőt az AOKP 4.2.1 CyanogenMod 10.1 ROM felé! Vannak még anomáliák, de ami egyszerűen lenyűgözött, az, az, hogy a névjegyzéket bármikor, úgy nyitja meg mint a villám!!!! Miért nem lehet ezt ezeknél a ROM-oknál megoldani?Kénytelen vagyok exDialer-t is használni, de az meg mást nem tud!!
meg lehet oldani.pl jkay tudja,meg még sokmindent,azt miért nem lehet megoldani,hogy az legyen bennük ,a romernek is könnyeb dolga lenne,mert abban minden beállitható.
Igen lehet, de ahhoz meg a Jkay-t kell megvennem, és mint a 4.2.1 bizonyítja, ehhez nem kell feltétlenül még valami, csak okosabban programozzák a dolgokat!
van másik megoldás is,és nagyon drága a jkay,baromira,amugy meg még kismillio dolgot tud azon kivül,böven megéri,ciántol meg nekem a gyomrom is felfordul,brrrrrrrr. sose.
Hát ez nem jött be!!! A Goa-val a Jkay framework kétszer is végzett! Na ilyenek miatt idegengedem attól, hogy csak egy újabb program felrakása oldja meg egy ilyen viszonylagosan triviális problémát! Marad az exDialer!... Jobbhijján!
goanál nem csodálom,ez 1 teljesen más rom,ezen én se használom.itt az xposed et használom.
Az xposed nem okozott ekkora galibát, de adott körülmények után az is hagyta kirakni a memóriából, és megint jött a várakozás! Persze egy legyen életem legnagyobb problémája, csak pl. a fapados exDialer miért tudja, amit a gyári nem, vagy csak kiegészítő progival!