0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
újra kellet tennem,mert addig variálltam jkay ba ,hogy meghalt de teljesen, most nincs jkay(pedig jó lenne,az eredeti témával ) most ilyen nálam. You are not allowed to view links. Register or Login9
Tessék torrentlink:You are not allowed to view links. Register or Login
Parancsolj a második kérdésedre a válasz:)
Köszi! Lusta disznó voltam
az óra neve? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Sziasztok,Én is feltettem, de a Waze nem megy. Mit kellene még felpakolnom? Vmit esetleg a kihagyott gyáriak közül?
Hali! R2 + Jkay + Saját, mixelt témám. Ikonok saját készítésűek, a felugróablakok máshonnan szedtem. You are not allowed to view links. Register or LoginHa esetleg tudja valaki, hogy melyik png felel a fényerő hátteréért(ami fekete), és megosztaná velem, azt megköszönném!
nekem tetszik. Hogyan tudom telepíteni? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Ha valakit érdekel : Goatrip Goatrip Galaxy S III Jelly Bean 1.0.BlackBerry Lock, stb-stb. Aki Goát ismeri, a szokásos dolgok...visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginLink : You are not allowed to view links. Register or Login ( Download regis )
Háát én regiztem, de sehol se találok letöltési linket :/
Bocsika Artu, de hűtlen lettem! A GOA pazar, már csak a 2.0-ás a még jobb! You are not allowed to view links. Register or LoginKöszönet, hogy felhívtad a figyelmemet erre a ROM-ra! THX
Én is hűtlen vagyok, és a Goát Artusítottam magamnak. Tudom hogy mi a jó, és szívesen ajánlom.
tényleg frankó lett goa v2,ezer beállitás,gyors okés,igaz szemét az van benne,de takaritható ugyi,csak ajánlani tudom,tényleg remek, ha én 1 es romnak rakom akkor tuti kis izelitö,ezt ki kell probállni.ugy az igazi. You are not allowed to view links. Register or Login
vki adna e linket goahoz,mert nem értem ezt a katyvasz német nyelvet,hiába fordítja le a chrome,még regelni sem tok,wáááááááá