2024, 11 24, 02:57:10

Szerző Téma: TSUNAMI X 5.2 Galaxy S GT-I9000  (Megtekintve 97947 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
You are not allowed to view links. Register or Login
poweramp hiba ugyanúgy megvan mint a 2.5-nél
Tényleg? Hát akkor nem tudom hogy felrakjam-e...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető somag

• PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: mikor mi
Hát ez nem túl jó hír...köszi, akkor nem próbálom ki.
Kipróbáltam újra, de ua. Megy vissza az AOKP

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Ki mit nyilatkozik most erről a verzióról?
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Linkin

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
poweramp hiba ugyanúgy megvan mint a 2.5-nél
Akkor marad a 2.1-és verza azzal nincsen semmi gond
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető lesliebig

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S7 EDGE
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLB
A PowerAmp valóban nem megy, AOKP-on megy, de meguntam a sz...rakodást. JW4-es rom van fent DarkCore 4.6.1JW4-es kernellel. Minden megy stabil. :'( :taps: :ok:

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Huh nehezemre lesz kimondani de én is elválok a Tsunamitól! Ugye Xlory is ember s nem lehet a végtelenségig hajszolni! Főleg úgy hogy már az s3-mal foglalkozik mint sem a régi S-sel...s ez az utóbbi romokban érződik is!!! Az aktivitásáról nem is beszélve!
Nem a power amp-vel van a gond hanem a rommal! Ezt mindannyian tudjuk tapasztaltuk akik kipróbálták a AOKP nyers de gyorsabb változatát.

S most egyik szemem sír másik meg nagyon is nevet! Kipróbáltam egy romot ami még a cm10-et AOKP-t is felülmúlja!!
Hnap azon leszek, hogy ezt megosszam veletek s egy szép kis topikot állítsak össze hozzá! Addig is szép estét, reggelt!

Mint látjátok Kevin is modi lett...azon van hogy itt is sikert arasson a Tiger romjával. Ő is be fog mutatni egy új romot mint ahogy én is...(fentiek...)

Nem elérhető maffia777

• DOUBLE CLUB
  • Senpai
  • Navigáció / Navigation: Ájgó
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: Mahdi-Mako 4.4.4.
Huh nehezemre lesz kimondani de én is elválok a Tsunamitól! Ugye Xlory is ember s nem lehet a végtelenségig hajszolni! Főleg úgy hogy már az s3-mal foglalkozik mint sem a régi S-sel...s ez az utóbbi romokban érződik is!!! Az aktivitásáról nem is beszélve!
Nem a power amp-vel van a gond hanem a rommal! Ezt mindannyian tudjuk tapasztaltuk akik kipróbálták a AOKP nyers de gyorsabb változatát.

S most egyik szemem sír másik meg nagyon is nevet! Kipróbáltam egy romot ami még a cm10-et AOKP-t is felülmúlja!!
Hnap azon leszek, hogy ezt megosszam veletek s egy szép kis topikot állítsak össze hozzá! Addig is szép estét, reggelt!

Mint látjátok Kevin is modi lett...azon van hogy itt is sikert arasson a Tiger romjával. Ő is be fog mutatni egy új romot mint ahogy én is...(fentiek...)

Péter...melyik romot próbáltad ki?
The way i am...

Nem elérhető lesliebig

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S7 EDGE
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLB
Péter...melyik romot próbáltad ki?
Szerintem a SlimRom-ot. Most töltöm, holnap próba.  :ima:

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
Szerintem a SlimRom-ot. Most töltöm, holnap próba.  :ima:

SlimRom? Csak nem a  SlimBean?:D Mert én azt használom és nem fényezni akarom de a szokásos gyenge aksi időn kívül repül mint a szél és semmi baja. Aksi idő még sajnos egyik romnál sem volt kiemelkedő, így megszoktam hogy sűrűn kell tölteni. Bár az új Sema kerneles Slimre nagyon várok. Ja és a Slim rom nagy előnye még (és nem akarok offolni) hogy aki csinálta az a google appokbol is slimet csinált, így csak az alap gmail, play, youtube került bele. Na de kíváncsian várom a topikot hogy melyik is ez a titokzatos rom. :) Már jó lenne valami ütős akku idő és akkor kánaán lenne.

Nem elérhető laslie

• Kínai Telefonok Fóruma
  • PDA: Nexus 4
Sziasztok na egész éjjel teszteltem! míg használja az ember nem sok gond van vele azon kívül h egyszerre több programot nem képes megnyitni szóval skype a háttérben és úgy netezni lehetetlen szinte mert mindig kijön hogy.... leállt!  A Másik Ami nagyon bosszantó ha lezárod a telefont és úgy hagyod 10 percig utána nem biztos ,hogy lesz kép vagy 50x megkell nyomni hogy halványan bejöljön és magához térjen! ez így nagyon gáz nekem reggeltől kibe rakosgatom az aksit mert úgy hamarabb ad képet!

Szóval ez is csak hirtelen fellángolás ez se jobb mint a többi! vissza rakom a 2.1 et:)
Látogasd meg honlapom a You are not allowed to view links. Register or Login

Kínai telefonok szervizelését vállalom!

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
Na ma este megkapjuk az utolsó JB alapú TsunamiX-es romunkat...3.0-ás rendszámmal!!
Most Milenstoneon vagyok nagyon jó!! Remélen nem fogok csalódni...

némiképp ellent kell, hogy mondjak neked, de azt hiszem, ezt senki sem bánja majd: tegnap xlory azt írta, hogy minden héten kiad majd egy új Tsunami-t  :D (a build-ek szüneteltetése idejére a gerrit-es fejlesztéseket felhasználva)
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető Padawan000

• PFC Fan
  • PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: AOKP JB Mileston
Sziasztok!
Valaki fel tudná tenni valahová a 2.1-es Tsunamit? Sajnos nem találom sehol ahol letölthetném.
Nekem most a 2.5-ös van fenn. Tökéletes csak a BT gyakran behal.
Fórumban hozzászólások alapján meg a 2.1-es az a verz ami nagyon el van találva.

Üdv.

Nem elérhető somag

Sziasztok!
Valaki fel tudná tenni valahová a 2.1-es Tsunamit? Sajnos nem találom sehol ahol letölthetném.
Nekem most a 2.5-ös van fenn. Tökéletes csak a BT gyakran behal.
Fórumban hozzászólások alapján meg a 2.1-es az a verz ami nagyon el van találva.

Üdv.

Nem elérhető Padawan000

• PFC Fan
  • PDA ROM: AOKP JB Mileston

Köszönöm Szépen!

Kevin

• Vendég
A Tsunami X ROM lopott dolgot használ! Kilopta a TIGER-ROM-ból a Contacts.apk és Phone.apk csak nézzétek meg csak ott olyan színezett a fejléc sehol máshol a beállításokban sem! Aki regisztrálva van XDA-n kérem jelentse!

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
A Tsunami X ROM lopott dolgot használ! Kilopta a TIGER-ROM-ból a Contacts.apk és Phone.apk csak nézzétek meg csak ott olyan színezett a fejléc sehol máshol a beállításokban sem! Aki regisztrálva van XDA-n kérem jelentse!

vizsgálták, és a tiger romot eltávolították, a szerzőt-gondolom téged- pedig banolták az xda-ról....
voltak itt nagyobb bajok is...

magánvélemény:

ha a te romod, akkor vállald, és úgy beszélj itt róla...

attól még nem rommer senki, hogy összerak appokat meg ilyen-olyan szkripteket, meg témát módosít....

már bocs, de sokat láttam már, és ha chainfire meg a te véleményedet kell mérlegelni...

Sent from SGS III GT-I9300
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Norbi90

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: I9000
  • PDA ROM: 2.3.6
Sziasztok!

AOKP-ből az 5-ös a legújabb? 
A másik meg ha felrakom azt akkor azon be lehet-e állítani gyárilag h az akist százalékban mutass?
Köszi.

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Sziasztok!

AOKP-ből az 5-ös a legújabb? 
A másik meg ha felrakom azt akkor azon be lehet-e állítani gyárilag h az akist százalékban mutass?
Köszi.
Milenstone 1!!

Nem elérhető somag

Milenstone 1!!
Igen a Milenstone 1 a legújabb és be lehet állítani.

Kevin

• Vendég
vizsgálták, és a tiger romot eltávolították, a szerzőt-gondolom téged- pedig banolták az xda-ról....
voltak itt nagyobb bajok is...

magánvélemény:

ha a te romod, akkor vállald, és úgy beszélj itt róla...

attól még nem rommer senki, hogy összerak appokat meg ilyen-olyan szkripteket, meg témát módosít....

már bocs, de sokat láttam már, és ha chainfire meg a te véleményedet kell mérlegelni...

Sent from SGS III GT-I9300

Ohoho...nem rommer..hmm..akkor nagyon sokan nem rommerek, csak a CM10 és az AOKP-TEAM senki más!!! Mivel mindegyik csak témázik illetve scripteket rak bele a saját romjába..de ez az én véleményem...

Nem elérhető formatc

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy i9000
  • PDA ROM: tsunami 2.1
Sziasztok

Olyan problémám van, hogy mixzing zenelejátszóval ha zenét hallgatok, a zene kb percenként ugrik 1/2-1 másodpercet.
Tsunami 2.1+semaphore 2.4.4 van a telón.

Valami ötlet, hogy mitől lehet ez?

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Ohoho...nem rommer..hmm..akkor nagyon sokan nem rommerek, csak a CM10 és az AOKP-TEAM senki más!!! Mivel mindegyik csak témázik illetve scripteket rak bele a saját romjába..de ez az én véleményem...
akkor egyezik a véleményünk.

Ezért vezették be az xda-n az 'original android development' kategóriát, hogy elkülönüljek a valóban egyedileg fejlesztett romok, kernelek és modok azoktól, amelyek mind már meglévő fejlesztésekre épülnek. Az SGS2-nél újabb készülékek fórumaiban már ott van alfórumként.

És valóban nincs sok fejlesztő/team.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető somag

Emberek!
Ha valaki megsértődik azon amit most írni fogok akkor egészségére.
Forog a gyomrom attól ami itt a beszédtéma.
Felhasználó vagyok. Magasról sz.rok arra, hogy az adott funkciót ami tetszik ki,mikor és hol írta tervezte, fejlesztette. Az érdekel, hogy jó és nekem hasznos/vagy nem. Azért van custom rom a telefonomon mert azokat a dolgokat keresem amit (pont teszek rá ki) valaki lefejlesztett. Ha olyat akartok játszani amit a microsoft, apple, hogy az enyém , mert én írtam meg, én fejlesztettem akkor nem érzitek át mit is jelent a szabad szoftver, a nyílt forráskód és már megbocsássatok, de nem vagytok méltók arra, hogy ilyenekről cseréljetek eszmét a nyilvánosság előtt. A linuxos közösség és így ideértve az androidot is azért jutott el oda ahova mert nem azért dolgozott hogy a fejlesztő (aki hozzá teszem néha 1 néha akár 100 ember is) neve kikerüljön valami szerintetek létező becsületfalra. Hányszor nézte meg bárki aki linuxot használ, hogy az adott pl soundblaster drivert ki írta? Nem is lényeges. Erről szól a közösség , a közösségi fejleszés. Együtt dolgozik sokezer fejlesztő és lelkes  amatőr. Addig amíg a Microsoftnál van mondjuk 5-10000 fejlesztő (csak hasraütés) addig egy linuxot több 10 vagy akár 100 ezren is babrálhatnak. Melyik jobb? Persze ez elvi vita amibe nem mennék bele, de érzitek a lényegét. Tisztelem és becsülöm a rommereket, de csak gondoljatok bele ha Ti nem használjátok az alap romokat nem jön létre a Ti csodás romotok. Nézzetek már tovább... Mi van, ha valaki egy lelkes amatőr használva a Ti csodás romotokat vagy annak részét létrehoz valami jót , valami olyat ami eddig nem volt, vagy nem ilyen formában. Haladás és fejlődés és ennek a gyorsasága ami a nyílt forráskódú programoknak az erőt adja.Ha úgy nézzük ez egy evolúció. Ki gondolta volna, mikor a Darky 10.2-t nyomtuk fel, hogy az sgs-en lesz valaha 2.3.6 vagy ics, arról meg nem is álmodott senki, hogy egy JB. Persze itt nem a név a lényeg, hanem a funkciók amik azzá tették ami. Ki az aki ICS-JB után visszamenne GB-re? Nem sokan ugye.
Mindenkit arra intenék aki hozzányúl valami free programhoz , hogy gondolja át miért szeretne belefejleszteni? Azért, mert úgy érzi hozzátehet valamit az előtte már belenyúlkáló fejlesztők igencsak jó munkájához, vagy azért mert szeretne egy ügyes voltál plecsnit. Sokáig írhatnék még, de aki ennyiből nem látja át annak magyarázhatnék bármit, nem is fogja.
Bocsi a nyers megfogalmazásért , de ez meg az én véleményem és vállalom. Végezetül minden tiszteletem azoknak akik egy bittel is hozzájárulnak ahoz, hogy az android fejlődik és nem azért mert tudom kik ők, hanem mert látom a fejlődést a GB és JB közt.

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Úgy ahogy mondod Somag!!;) :ok:
Épp ez volna a jó az androidban...

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Emberek!
Ha valaki megsértődik azon amit most írni fogok akkor egészségére.
Forog a gyomrom attól ami itt a beszédtéma.
Felhasználó vagyok. Magasról sz.rok arra, hogy az adott funkciót ami tetszik ki,mikor és hol írta tervezte, fejlesztette. Az érdekel, hogy jó és nekem hasznos/vagy nem. Azért van custom rom a telefonomon mert azokat a dolgokat keresem amit (pont teszek rá ki) valaki lefejlesztett. Ha olyat akartok játszani amit a microsoft, apple, hogy az enyém , mert én írtam meg, én fejlesztettem akkor nem érzitek át mit is jelent a szabad szoftver, a nyílt forráskód és már megbocsássatok, de nem vagytok méltók arra, hogy ilyenekről cseréljetek eszmét a nyilvánosság előtt. A linuxos közösség és így ideértve az androidot is azért jutott el oda ahova mert nem azért dolgozott hogy a fejlesztő (aki hozzá teszem néha 1 néha akár 100 ember is) neve kikerüljön valami szerintetek létező becsületfalra. Hányszor nézte meg bárki aki linuxot használ, hogy az adott pl soundblaster drivert ki írta? Nem is lényeges. Erről szól a közösség , a közösségi fejleszés. Együtt dolgozik sokezer fejlesztő és lelkes  amatőr. Addig amíg a Microsoftnál van mondjuk 5-10000 fejlesztő (csak hasraütés) addig egy linuxot több 10 vagy akár 100 ezren is babrálhatnak. Melyik jobb? Persze ez elvi vita amibe nem mennék bele, de érzitek a lényegét. Tisztelem és becsülöm a rommereket, de csak gondoljatok bele ha Ti nem használjátok az alap romokat nem jön létre a Ti csodás romotok. Nézzetek már tovább... Mi van, ha valaki egy lelkes amatőr használva a Ti csodás romotokat vagy annak részét létrehoz valami jót , valami olyat ami eddig nem volt, vagy nem ilyen formában. Haladás és fejlődés és ennek a gyorsasága ami a nyílt forráskódú programoknak az erőt adja.Ha úgy nézzük ez egy evolúció. Ki gondolta volna, mikor a Darky 10.2-t nyomtuk fel, hogy az sgs-en lesz valaha 2.3.6 vagy ics, arról meg nem is álmodott senki, hogy egy JB. Persze itt nem a név a lényeg, hanem a funkciók amik azzá tették ami. Ki az aki ICS-JB után visszamenne GB-re? Nem sokan ugye.
Mindenkit arra intenék aki hozzányúl valami free programhoz , hogy gondolja át miért szeretne belefejleszteni? Azért, mert úgy érzi hozzátehet valamit az előtte már belenyúlkáló fejlesztők igencsak jó munkájához, vagy azért mert szeretne egy ügyes voltál plecsnit. Sokáig írhatnék még, de aki ennyiből nem látja át annak magyarázhatnék bármit, nem is fogja.
Bocsi a nyers megfogalmazásért , de ez meg az én véleményem és vállalom. Végezetül minden tiszteletem azoknak akik egy bittel is hozzájárulnak ahoz, hogy az android fejlődik és nem azért mert tudom kik ők, hanem mert látom a fejlődést a GB és JB közt.
az eszmecsere nem erről szólt, és részben igazad van.

DE
Mindenhol vannak fórumszabályok. Az xda-n szabály, hogy ha valaki máséhoz nyúl, akkor köszönje meg. Másrészt tilos warez appok romokba illesztése. Hát úgy dióhéjban ennyi.

Egyébként meg foroghat a gyomrod akárhogy, a szerzői jogok szerzői jogok, és a GPL/apache/stb is licensz, még ha engedi is a hozzáférést másoknak a forráshoz.
Az XDA-n lévő "rommer" közösség, és itt most a témázgató/összepakolgató társaságra gondolok, meglehetősen gyermeteg, fogalmuk sincs a szellemi termék vagy GPL fogalmáról és korlátairól, igen sok enyém-tied-anyucikád  vitát láttam már ott, ami néha ide is begyűrűzik, de azért szerencsére ritkán.

Az "igazi" fejlesztők, akik semmiből, vagy épp forráskódból hoznak létre valamit, nem ilyenek, őket nem láthatod ilyen helyzetben, az egyetlen, akit láttam az DamianGTO volt, de ő el is ment az XDA-ról.