Igen, folytatni szeretném, de ha be regelek más nickkel és ugyan úgy mondjuk nyitok egy topikot ezzel a rommal, tuti törölni fogják! Engem alapba nem zavar ha más használ valami, DE ha engem ezért dobtak ki akkor őt is! Érted a problémám? Szerinted ezek után ha megpróbálok nyitni ott TIGER névvel topicot nem dobnak ki? Hiába is tartom be az összes szabályt?
Két lehetőséged van:
1. átnevezed magad és a romot, de előbb-utóbb rájöhetnek, ami nem jó.
2. Beszélsz Chainfire-rel, vagy Allgamerrel (nem tudom, most ki a dedikált mod az SGS fórumban ott), és leírod, amit gondolsz az új identitásoddal/hozzáállásoddal kapcsolatban.
3. véletlenül sem ejtesz szót arról, hogy ha te igen, akkor más miért nem. Ne kritizáld a modok döntését, mert az nem vezet jóra, ők is emberek.
És még valami: ha esetleg bárki számára nem lett volna világos eddig, leírom: nekem semmi bajom Kevinnel, nem foglalok állást sem abban, hogy ki lopott kitől, sem abban, hogy jogos volt-e a modok döntése, vagy sem. Ez mind az ő dolguk. Kívülről nézem a sztorit, és sajnálom, hogy ez történt. Ha lett volna módom rá, biztos hamarabb szólok priviben Kevinnek, mielőtt a baj megtörténik...talán segíteni is tudtam volna, hogy ne vágják ki, végülis elég sok fejlesztőt ismerek arrafelé, valahogy csak sikerült volna békés mederbe terelni az ügyet.
Ez már mindegy, ezért csak annyit tudok tenni, hogy tanácsot adok, és ha szükséged van rá, megpróbálok segíteni is abban, hogy visszakerülj. Gondold át.