2024, 11 23, 23:49:30

Szerző Téma: TSUNAMI X 5.2 Galaxy S GT-I9000  (Megtekintve 97941 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok! Megtudja valaki mondani, hogy mit kellenne beállítanom, hogy tudjak letölteni a netről. Bármilyen file-t próbálok leszedni elkezdődik a letöltés és rögtön abba is marad "letöltés sikertelen" üzenettel. Most tsunami 2.1 et használok, de az előző romokkal is ez volt.
Download all file...playről töltsd le. :ok:

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zsozsoka74

• PFC Fan
  • PDA: Lg G2 D802
  • PDA ROM: Gyári 4.2.2
Sziasztok !

Valamelyik rom-ot telepítettem és a beállítások után azt tapasztaltam , hogy saját magától kezdte az előző app-jaimat gyorsan újra telepíteni.
Ha esetleg váltok új rom-ra akkor ismét szeretném , hogy így tegyen a teló...meg tudjátok esetleg mondani azt , hogy mit kell beállítani ehhez ?
Egyébként az appmonster fizetős változata van fent a telómon de azzal sajnos eggyenként kell telepíteni...végül is ez sem rossz de gyorsabb és kényelmesebb volt az amikor magától elkezdte az új telepített rom-ban telepíteni az app-okat. :hmm:
"Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban "

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Sziasztok !

Valamelyik rom-ot telepítettem és a beállítások után azt tapasztaltam , hogy saját magától kezdte az előző app-jaimat gyorsan újra telepíteni.
Ha esetleg váltok új rom-ra akkor ismét szeretném , hogy így tegyen a teló...meg tudjátok esetleg mondani azt , hogy mit kell beállítani ehhez ?
Egyébként az appmonster fizetős változata van fent a telómon de azzal sajnos eggyenként kell telepíteni...végül is ez sem rossz de gyorsabb és kényelmesebb volt az amikor magától elkezdte az új telepített rom-ban telepíteni az app-okat. :hmm:
Beállítások/mentés és visszaállítás

Sent from SGS III GT-I9300

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
ma este elköszöntem a tsunamitól. gyakorlatilag hiba nélkül teljesített nálam, nagyon elégedett vagyok vele, jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Sent from a GALAXY far far away

J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
ma este elköszöntem a tsunamitól. gyakorlatilag hiba nélkül teljesített nálam, nagyon elégedett vagyok vele, jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Meg szabad tudni, hogy mi okból? Találtál jobbat, vagy esetleg a Galaxy-tól is elköszöntél?

Tapatalk 2-vel küldve az én M758A-ről

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
Meg szabad tudni, hogy mi okból? Találtál jobbat, vagy esetleg a Galaxy-tól is elköszöntél?

persze. mert még talán egy hetet sem használtam ugyanazt a romot. :) jobbat? szerintem nem sok különbség van a jelenleg futó cm/aokp jb romok között (pár hónapja még erős szórást mutattak). most egy kéthetes kiruccanás után hazatértem a slim-re, ami nekem tavaly december óta az alap, onnan portyázok, ahogy kedvem tartja :)

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
persze. mert még talán egy hetet sem használtam ugyanazt a romot. :) jobbat? szerintem nem sok különbség van a jelenleg futó cm/aokp jb romok között (pár hónapja még erős szórást mutattak). most egy kéthetes kiruccanás után hazatértem a slim-re, ami nekem tavaly december óta az alap, onnan portyázok, ahogy kedvem tartja :)

Értem, csak furcsa volt, hogy egy jól működő romot otthagysz. De így már értem.

Nem elérhető api29

• Navigáció / Navigation: ZTE Blade
  • PDA: ZTE blade
  • PDA ROM: 2.2 froyo
Azt kevesen tudják,hogy a Tiger rom fejlesztője egy Magyar srác,de ha ezt tudta is esetleg a nagyérdemű,azt nem hiszem,hogy ezt a srácot a Tsunami rom készítője kidobatta az XDA fórumról,mert szerinte lopott tőle tartalmat,illetve appokat,az igazság viszont az,hogy a tsunami készítője BIZONYÍTHATÓAN a Tiger romból LOPTA a contact,illetve a phone apk-kat és még a jóég tudja hogy miket!Ezért inkább kivágatta a Magyar srácot,csak hogy le ne bukjon a mocsok olasz tolvajfajzat!!!Éppen ezért bojkottra kértek minden jóérzésű felhasználót a Tsunami rommal kapcsolatban!Ezt az XDA-n is leírtam,de sokakat nem érdekelt!!!Gondolom itt a Magyarokat hátha!
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Azt kevesen tudják,hogy a Tiger rom fejlesztője egy Magyar srác,de ha ezt tudta is esetleg a nagyérdemű,azt nem hiszem,hogy ezt a srácot a Tsunami rom készítője kidobatta az XDA fórumról,mert szerinte lopott tőle tartalmat,illetve appokat,az igazság viszont az,hogy a tsunami készítője BIZONYÍTHATÓAN a Tiger romból LOPTA a contact,illetve a phone apk-kat és még a jóég tudja hogy miket!Ezért inkább kivágatta a Magyar srácot,csak hogy le ne bukjon a mocsok olasz tolvajfajzat!!!Éppen ezért bojkottra kértek minden jóérzésű felhasználót a Tsunami rommal kapcsolatban!Ezt az XDA-n is leírtam,de sokakat nem érdekelt!!!Gondolom itt a Magyarokat hátha!
Lépjünk már erről a témáról...a romba rakott warez appok miatt lett kivágva az XDA-ról, nem más miatt. Emiatt részvétet nem érzek. Nem az első és nem is az utolsó magyar, aki így járt arrafelé. (This thread is permanently closed and the author has been banned, for both kanging and spreading warez through the OTA update.) Tekintettel arra, hogy Chainfire egyrészt független, másrészt nem szokott megalapozatlanul állítani valamit, én inkább neki hiszek, mint bármelyik vitázó félnek.

Szerintem gáz, amit csinálsz, mert félinformációkra alapozva bojkottra szólítasz fel embereket egy nemzetközi fórumon (meg itt is), csak azért, mert az illető magyar. Ha román lenne, biztos nem tennéd, és ez visszatetszést kelt, sokkal többet árt, mint használ. Ennél már csak az volt röhejesebb, amikor egy magyar romot elment innen isteníteni vagy 15-20 ember, hogy milyen szuper, a németek meg körberöhögték az egész témát, és a kutya sem (na jó, 1-2 biztos) rakta fel még kipróbálni sem emiatt. Mert hiteltelenné vált az egész.

Aki az XDA játszótérre megy, az ismerje és tartsa be az ottani szabályokat. Másrészt pedig ne emlegessük egy napon Kevin barátunkat Chainfire-rel, aki kivágta onnan. Mert nem lehet, és ha visszaolvasol, ezt már egyszer leírtam.

Ez a saját véleményem, nem fórumgazda/gmod minőségben mondtam.

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA

Tudunk Kevin-ről/Ktheoriginal-ról.
Hogy ki kitől lopott, nem tisztünk eldönteni. Az XDA foglalkozott a kérdéssel, és nem úgy ismerjük őket, mint akik egyetlen bejelentés alapján, a tények vizsgálata nélkül vágnak ki valakit onnan. Pláne nem kétszer, mert bizony kétszer is ugyanaz a vád érte, először az ICS, majd most a JB romjával kapcsolatban.
Nyilván hangot adhatsz a véleményednek a dologgal kapocslatban, de fontosnak tartom, hogy ezt moderált formában (nem általunk :)) tedd meg, és ne "magyar srác" (mivel melléknév, kis betűvel írom) vs. "mocsok olasz tolvajfajzat" kontextusba állítsd be. Az XDA-s felhívásodat egyébként láttam, valószínűleg ott sem a nemzeti megközelítés miatt nem kapott akkora visszhangot, itt sem az alapján kellene állástfoglalni.

Kevin

• Vendég
Üdv!

Olvastam a hozzászólást!

Annyit fűznék hozzá hogy:

1. ICS-nél volt OK hogy miért törölték a topicot!
2. Itt a warez volt az ok, igen de azt ki is javítottam, és ennyi! Utána már nem volt semmi más!
3. xloryt nem nézik meg hogy ő mit lopott s mit nem?

Azért nem kell őt annyira félteni..csak a modik igy elég megalapozatlanul vágtak ki ÖRÖKRE!!!!

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Üdv!

Olvastam a hozzászólást!

2. Itt a warez volt az ok, igen de azt ki is javítottam, és ennyi! Utána már nem volt semmi más!

Azért nem kell őt annyira félteni..csak a modik igy elég megalapozatlanul vágtak ki ÖRÖKRE!!!!

Az a baj, Kevin, hogy ha két ekkorát hibázol, senki nem fog neked hinni a modok közül. Ha folytatni akarod, szerintem érdemes, ahogy írtam, nem az első, és nem az utolsó vagy, aki így járt.

Használj más nicket, kezdd újra tiszta lappal, a szabályokat tartsd be minden körülmények között, és amit csinálsz, azt oszd meg mindenkivel. Akinek tetszik, használjon azt a romodból, amit csak akar, teljesen szabadon. Ha ezt beírod az OP-be, hidd el, hogy sokkal jobban fognak hozzád viszonyulni mind a felhasználók, mind a többi rommer/themer.

Nem mellesleg talán te is jobban érzed majd magad, ha úgy tekintesz a saját munkádra, hogy azt szórakozásból csinálod mindenki javára és kedvére. Ha megköszönik, örülsz, ha nem, azt meg lesz*rod.

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
Üdv!

Olvastam a hozzászólást!

Szia,
Gondoltam, hogy olvasod. Alapelvem, hogy mindenkiről azt a háta mögött, amit a szemébe is.
2. igen tudom (for both kanging and spreading warez). api29 a lopás miatt írt, én arra válaszoltam. mivel marcedli válasza megelőzte az enyémet, és kiemelte a warez kérdést, erre már nem tértem vissza.
3. remélem, hogy megnézik! de fontosabbnak tartom ennél marcedli igazán bölcs meglátásait szem előtt tartani.

Kevin

• Vendég
Igen, folytatni szeretném, de ha be regelek más nickkel és ugyan úgy mondjuk nyitok egy topikot ezzel a rommal, tuti törölni fogják! Engem alapba nem zavar ha más használ valami, DE ha engem ezért dobtak ki akkor őt is! Érted a problémám? Szerinted ezek után ha megpróbálok nyitni ott TIGER névvel topicot nem dobnak ki? Hiába is tartom be az összes szabályt?

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
Igen, folytatni szeretném, de ha be regelek más nickkel és ugyan úgy mondjuk nyitok egy topikot ezzel a rommal, tuti törölni fogják! Engem alapba nem zavar ha más használ valami, DE ha engem ezért dobtak ki akkor őt is! Érted a problémám? Szerinted ezek után ha megpróbálok nyitni ott TIGER névvel topicot nem dobnak ki? Hiába is tartom be az összes szabályt?
jaguar? kaguar? panther? black panther?
van még pár nagymacska  :D

Kevin

• Vendég
Ennyire azért szerintem nem hülyék ott meg minden maradna ez ez a stílus framework..

Tapatalk 2-vel küldve  én GT-I9000-ről

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag

Két lehetőséged van:

1. átnevezed magad és a romot, de előbb-utóbb rájöhetnek, ami nem jó.
2. Beszélsz Chainfire-rel, vagy Allgamerrel (nem tudom, most ki a dedikált mod az SGS fórumban ott), és leírod, amit gondolsz az új identitásoddal/hozzáállásoddal kapcsolatban.
3. véletlenül sem ejtesz szót arról, hogy ha te igen, akkor más miért nem. Ne kritizáld a modok döntését, mert az nem vezet jóra, ők is emberek.

És még valami: ha esetleg bárki számára nem lett volna világos eddig, leírom: nekem semmi bajom Kevinnel, nem foglalok állást sem abban, hogy ki lopott kitől, sem abban, hogy jogos volt-e a modok döntése, vagy sem. Ez mind az ő dolguk. Kívülről nézem a sztorit, és sajnálom, hogy ez történt. Ha lett volna módom rá, biztos hamarabb szólok priviben Kevinnek, mielőtt a baj megtörténik...talán segíteni is tudtam volna, hogy ne vágják ki, végülis elég sok fejlesztőt ismerek arrafelé, valahogy csak sikerült volna békés mederbe terelni az ügyet.

Ez már mindegy, ezért csak annyit tudok tenni, hogy tanácsot adok, és ha szükséged van rá, megpróbálok segíteni is abban, hogy visszakerülj. Gondold át.

Nem elérhető somag

• PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: mikor mi
Akinek tetszik, használjon azt a romodból, amit csak akar, teljesen szabadon. Ha ezt beírod az OP-be, hidd el, hogy sokkal jobban fognak hozzád viszonyulni mind a felhasználók, mind a többi rommer/themer.

Nem mellesleg talán te is jobban érzed majd magad, ha úgy tekintesz a saját munkádra, hogy azt szórakozásból csinálod mindenki javára és kedvére. Ha megköszönik, örülsz, ha nem, azt meg lesz*rod.
Szívemből szóltál. +1

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
xlory pár órája írta, hogy az ota-ból letölthető a windows phone 8 és a nexus 4 laubcher. ha valaki tsunamit használ, megtenné, hogy letölti és közzéteszi?
előre is köszönöm!

Nem elérhető Topi

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung galaxy S5
Tsunami 3.0 egy éjszaka 50 százalékot esett android rendszer miatt. Lehet ezzel kezdeni valamit?
Amúgy nagyon tetszik a rom :taps:

Nem elérhető Topi

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung galaxy S5
Még egy kérdés: Az OTA letöltéseket hogyan tudom telepíteni?

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Még egy kérdés: Az OTA letöltéseket hogyan tudom telepíteni?
CWM-ből istall zip s megkeresed.  :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető seismic

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: DTP 4.7
Visszajöttem slim beanről... kíváncsiságból, hátha sikerült kijavítani a hibákat...
Sema 2.5 bootloopot okozott nálam... másnál is? Visszatoltam a 2.4.4-et.
Tesztelgetem, várom a fejleményeket...

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
Visszajöttem slim beanről... kíváncsiságból, hátha sikerült kijavítani a hibákat...
lécci szedd már le nekem az ora-ból a wp8 és n4 launcher-eket.
plsplspls :)

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
elvileg otaban van már fix is a power amp-hez...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről