2024, 11 24, 05:01:02

Szerző Téma: TSUNAMI X 5.2 Galaxy S GT-I9000  (Megtekintve 97950 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető bajszi

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: CNS Globe HD
  • PDA: Galaxy S.
  • PDA ROM: 1243543
Sziasztok!

Olvastam mostanában jót és rosszat a 2.5 ös Tsunáról. Valaki összefoglalná, hogy miben jobb és mi az ami esetleg romlott az előző verzióhoz képest.
Végigolvastam a fórumot de nekem nem sok jó jött le belőle.

Nem elérhető mishike

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: agps
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: TSUNAMI ICS
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Olvastam mostanában jót és rosszat a 2.5 ös Tsunáról. Valaki összefoglalná, hogy miben jobb és mi az ami esetleg romlott az előző verzióhoz képest.
Ne rakd fel! Nincs benne sok új, sőt rosszabb mint a 2.1 !! A 2.1 nekem hibátlanul működött! Ezzel egy csomószor elmegy a térerő és csak akkor tér vissza ha a repülő üzemmódot be majd ki kapcsolom! A Zenelejátszó néha gondol egyet és megakasztja a zenét egy pillanatig, majd tovább megy. A Gmail csak újratelepítés után megy. A wifi eddig a szobámba mindig 2 csíkos volt, most meg van mikor épp hogy van jel, de van hogy normális.

Nem elérhető bsptya

• PFC Fan
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ARHD 90.1
Úgy látom egyelőre várat magára a 2.5. Azonban emiatt van egy kissé zavaró mellékhatás. Nekem az OTA folyamatosan figyelmeztet, hogy van új rom verzió.. hiába kapcsoltam ki, h frissítések után nézzen, állandóan előjön a notif bar-ba és zavar.
Meg lehet ezt valahogy oldani?

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
Úgy látom egyelőre várat magára a 2.5. Azonban emiatt van egy kissé zavaró mellékhatás. Nekem az OTA folyamatosan figyelmeztet, hogy van új rom verzió.. hiába kapcsoltam ki, h frissítések után nézzen, állandóan előjön a notif bar-ba és zavar.
Meg lehet ezt valahogy oldani?
Az alkalmazások-összes közül kikeresed s letiltod...
Vagy TB s fagyaszd le...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

szilvasi

• Vendég
x bean: You are not allowed to view links. Register or Login .
Köszi szépen

Nem elérhető Lizzard

• PDA: GT-I9300
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
Én már pár napja használom és semmi baja ennek a romnak sztem. A powerampot én nem használom, zenehallgatásra nálam a playerpro játszik és kifogástalan. Kipróbáltam devil kernellel is de sztem annál a sema kilóméterekkel jobb. Devillel akadt egy fél nap után.

Nem elérhető seismic

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: DTP 4.7
Sziasztok!

Ha a 2.1 van fent, inkább tartsd meg azt. Vannak hibái, korábbi hz-omban leírtam, de most nem akarok bíbelődni a 2.1 visszabuherálásával. Gmail újratelepítettem, akkor elszállt a play... :) vicces... ota-ból kellet patchelni... amúgy gps nagyon jól működik... eleinte nem tudtam smst küldeni, most megy... ja és az akksi meg meredeken zuhan, ha használod, zsebben viszont szinte semmit... nyugalmi állapotban eddig nálam soha nem látott fogyasztást produkált... 8 óra alatt 1%! Na ennyi... eddig Tsuna 2.1 a legtökéletesebb!!! Szerintem ezzel egyetérthetünk mindenkivel, aki eddig követte kedvenc romunk fejlődési szakaszait.. :)

Nem elérhető guifater

• PDA: Samsung Galaxy SIII (I9300)
  • PDA ROM: Galaxy SIII
Nagy tisztelettel üdvözlök, minden hozzáértő szakembert!
Lenne egy komoly problémám, amiben várom a hozzáértő tanácsokat.
Mint a profilomban is látható Galaxy S boldog tulajdonosa vagyok. Korábban még a GB időszaka alatt tudtam használni a Enhanced SMS & Caller ID programot. :ok:
 Arra gondoltam most is milyen jó lenne. Természetesen megvettem, de hiába van a Svox a megvásárolt Mariska, nem lehet szóra bírni a telot, amikor bejövő hívásom vagy SmS-m jön. :'(
Nem tudom mi az oka. Hiába kerestem  :olvass: , nem igazán találtam rá megoldást. A fiamnak igaz S II-e van de nála ez tökéletesen működik, igaz még az eredeti Rom fut rajta. Nála a Nyelv és beviteli lehetőségeken belül, a szövegfelolvasó kimenetnél  az általános beállításoknál több  lehetőség is van, többek közt van :
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Vezetési mód és a Vezetési mód beállításai. Itt lehet egyáltalán bekapcsolni.
Tehát a kérésem az, segítsen valaki , hogyan tudom beállítani , hogy beszélgessen velem a telefonom!
Segítségeteket előre is köszönöm :ima:
Guifater
guifater

Nem elérhető visit

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: meztelen AOKP bulid5
Srácok, sztem maradjunk abban, hogy kernelfüggő. Az AOKP alapból a cm kernellel jön ki, az alapból villog is, a devil is. A sema ami csak akkor ha van külső progi.

Rendben! Maradjunk ebben. De akkor hogyan kell ezt az alap AOKP-t villogásra bírni, mert nálam csak alszik... :-(
Korábbról annyira hozzászoktam, hogy elég messziről rápislantanom a telefonra, hogy megtudjam, van-e elmulasztott hívásom, most meg állandóan fel kell ébresztenem, hogy van-e valami mondandója.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Rendben! Maradjunk ebben. De akkor hogyan kell ezt az alap AOKP-t villogásra bírni, mert nálam csak alszik... :-(
Korábbról annyira hozzászoktam, hogy elég messziről rápislantanom a telefonra, hogy megtudjam, van-e elmulasztott hívásom, most meg állandóan fel kell ébresztenem, hogy van-e valami mondandója.

Ugyan nem a kérdésre válasz, de próbáld ki a Noledet. Csak ajánlani tudom. Régebben én is bln párti voltam, de ez sokkal informatívabb.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető visit

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: meztelen AOKP bulid5
Ugyan nem a kérdésre válasz, de próbáld ki a Noledet. Csak ajánlani tudom. Régebben én is bln párti voltam, de ez sokkal informatívabb.

Csak ezzel meg az volt a bajom, állandóan bekapcsolva tartotta a háttérfényt. Igaz, éppenhogy csak, de a fekete háttér is világított, ergo fogyasztott rendesen. Baromi gyorsan merült az aksi.

Nem elérhető guifater

Bocsi, hogy türelmetlen vagyok, de nincs senki, aki érdemben tudna hozzászólni a « Reply #1057 Dátum: 2012, 10 26, 21:11:31 » felvetett problémámra??? :ima:
guifater

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
szvsz sehogy :(

Sent from my Transformer Prime TF201

J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
Csak ezzel meg az volt a bajom, állandóan bekapcsolva tartotta a háttérfényt. Igaz, éppenhogy csak, de a fekete háttér is világított, ergo fogyasztott rendesen. Baromi gyorsan merült az aksi.
csatlakozom tanult kollégám frappáns megállapításához :)

Sent from my Transformer Prime TF201

J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető somag

• PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: mikor mi
Bocsi, hogy türelmetlen vagyok, de nincs senki, aki érdemben tudna hozzászólni a « Reply #1057 Dátum: 2012, 10 26, 21:11:31 » felvetett problémámra??? :ima:

Hát a gond a JB. Vagyis a portolással elveszett 1-2 dolog. Még sztem nincs rá megoldás. Lehet ez segít: volt egyszer egy speak nevű progi ami azt tudja, hogy felolvas szöveget, honlapot stb. Ehhez is kell a mariska és annak az alap progija. Úgy sikerült szórabírni, hogy telepítések után az android menüjében beállítottam ezt az alapértelmezettnek. Mikor elindítottam az speaket kérte, hogy mi szólaltassa meg a hangot .Itt nagyon cselesen nem az svox hanem a google hangot kellett kiválasztani. Tehát azt ami nem tud magyarul. Valamiért így már működött. Az, hogy itt menne-e passz, de egy próbát megér. Még valami. Az svoxot ha jól tudo eladták és az új tulaj nem fejleszti tovább(remélem csak egyelőre) JB-re.

Nem elérhető guifater

Hát a gond a JB. Vagyis a portolással elveszett 1-2 dolog. Még sztem nincs rá megoldás. Lehet ez segít: volt egyszer egy speak nevű progi ami azt tudja, hogy felolvas szöveget, honlapot stb. Ehhez is kell a mariska és annak az alap progija. Úgy sikerült szórabírni, hogy telepítések után az android menüjében beállítottam ezt az alapértelmezettnek. Mikor elindítottam az speaket kérte, hogy mi szólaltassa meg a hangot .Itt nagyon cselesen nem az svox hanem a google hangot kellett kiválasztani. Tehát azt ami nem tud magyarul. Valamiért így már működött. Az, hogy itt menne-e passz, de egy próbát megér. Még valami. Az svoxot ha jól tudo eladták és az új tulaj nem fejleszti tovább(remélem csak egyelőre) JB-re.

Köszönöm! O->-
guifater

Nem elérhető Lizzard

• PDA: GT-I9300
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
Nálam alap aokp alap kernellel simán világít. Sema kernelhez kell a BLN nevű app , devil meg alapból tudja.

Nem elérhető turorudi

• PDA: samsung galaxy s
  • PDA ROM: bezke innovation v2
hali azt a slim beam jb romot honnét tudnám letölteni?

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
hali azt a slim beam jb romot honnét tudnám letölteni?

de ne oofoljuk szét ezt a topikot!!
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Hencike

• PDA: Samsung Galaxy S II. GT-I9100
  • PDA ROM: NeatRom Lite 4.7. XWLSS
Nagy tisztelettel üdvözlök, minden hozzáértő szakembert!
Lenne egy komoly problémám, amiben várom a hozzáértő tanácsokat.
Mint a profilomban is látható Galaxy S boldog tulajdonosa vagyok. Korábban még a GB időszaka alatt tudtam használni a Enhanced SMS & Caller ID programot. :ok:
 Arra gondoltam most is milyen jó lenne. Természetesen megvettem, de hiába van a Svox a megvásárolt Mariska, nem lehet szóra bírni a telot, amikor bejövő hívásom vagy SmS-m jön. :'(
Nálam az eCID hívónév és sms felolvasó progi simán olvassa a hívóneveket svox-al és Mariskával!

Nem elérhető bsptya

• PFC Fan
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ARHD 90.1

én kifizettem azt a pár százast amit egy kocsmában belépés után elköltenék a BLN control Pro-ra és többé nem volt gondom ezzel :) be lehet állítani a villogást, annak idejét, meg a szimpla világítást is, hogy mikor lőjje ki.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
Nálam az eCID hívónév és sms felolvasó progi simán olvassa a hívóneveket svox-al és Mariskával!

Hogy sikerült működésre bírnod? CM10 alatt egy szót sem szólt nekem.

Nem elérhető guifater

Hogy sikerült működésre bírnod? CM10 alatt egy szót sem szólt nekem.

Én is türelmetlenül csatlakozom a kérdéshez!!! :shock: :ima:
guifater

Nem elérhető makistvan

Nekem is működik, nekem az ecid 2.2.2 van fenn,először kiírta,hogy valószínű,nincs tts telepítve,de utána működik. Nem valamelyik rendszerhang van levéve?
A teszthang működik?

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
Nekem is működik, nekem az ecid 2.2.2 van fenn,először kiírta,hogy valószínű,nincs tts telepítve,de utána működik. Nem valamelyik rendszerhang van levéve?
A teszthang működik?

Megy a teszthang.