2024, 11 24, 04:42:12

Szerző Téma: TSUNAMI X 5.2 Galaxy S GT-I9000  (Megtekintve 97949 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető seismic

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: -
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: DTP 4.7
Viszont a gmail úgy néz ki halott... megpróbálom újratelepíteni.

Nem elérhető visit

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: meztelen AOKP bulid5
Az alap AOKP building 5-ben hogyan tudom a BLN féle LED kijelzést bekapcsolni a nem fogadott eseményekre?

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
You are not allowed to view links. Register or Login
Az alap AOKP building 5-ben hogyan tudom a BLN féle LED kijelzést bekapcsolni a nem fogadott eseményekre?
A BLN nem rom függő, a kernelek támogatják, vagy sem. A sema támogatja, de kell hozzá külső alkalmazás, pl. BLN control pro. A devil kernel, ahogy olvasom, magában tudja ezt a funkciót.
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető somag

• PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: mikor mi
A BLN nem rom függő, a kernelek támogatják, vagy sem. A sema támogatja, de kell hozzá külső alkalmazás, pl. BLN control pro. A devil kernel, ahogy olvasom, magában tudja ezt a funkciót.
így van.

Nem elérhető visit

Ezt tudom. Meg is van a BLN Pro, még régről. De valahol azt olvastam, (lehet, hogy itt?) ehhez a ROM-hoz nem kell semmi, alapból tudja. Ezt kérdezem, hogy hogyan?
Köszi!

Nem elérhető Lizzard

• PDA: GT-I9300
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
Ezt tudom. Meg is van a BLN Pro, még régről. De valahol azt olvastam, (lehet, hogy itt?) ehhez a ROM-hoz nem kell semmi, alapból tudja. Ezt kérdezem, hogy hogyan?
Köszi!
Ha jól veszem ki az előző hozzászólásokból akkor a sema az támogatja de csak úgy műxik ha felrakod a BLN-t.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
Köszi!
csodálkoztam is, régi motoros vagy  :D
nem lehet, hogy a devil kernelről olvastad?  :D

Nem elérhető visit

csodálkoztam is, régi motoros vagy  :D
nem lehet, hogy a devil kernelről olvastad?  :D

Nem találom, hol olvastam... :-(
Biztos, hogy nem a DEvilről, hanem kifejezetten erről a ROM-ról volt szó. Sőt azt is, hogy nem is kell hozzá a BLN... Mindegy, majd előkerül.
Más: Ez a bulid5 tényleg nagyon ott van...

Szerk: Nem itt olvastam, külföldiül volt írva, ennyi beugrott: "... You not need BLN..." De a barátom nem dobott rá találatot

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
Nem találom, hol olvastam... :-(
Biztos, hogy nem a DEvilről, hanem kifejezetten erről a ROM-ról volt szó. Sőt azt is, hogy nem is kell hozzá a BLN... Mindegy, majd előkerül.
Más: Ez a bulid5 tényleg nagyon ott van...

Szerk: Nem itt olvastam, külföldiül volt írva, ennyi beugrott: "... You not need BLN..." De a barátom nem dobott rá találatot
nyilván egyetértesz velem, hogy ez így csupán messziről jött ember... :)
azt gondolom, a You are not allowed to view links. Register or Login oldalon minimum utalásnak kellene lenni erről
de ha megtalálod, engem is érdekel

amúgy a csuda tudja. amikor nemrégiben feldobtam a tsuna 2.1-et, annak meglepett az akksiideje. az aokp b5 nekem nem tűnik extrának, kb ugyanolyan, mint amit a slimnél megszoktam,.

Nem elérhető somag

nyilván egyetértesz velem, hogy ez így csupán messziről jött ember... :)
azt gondolom, a You are not allowed to view links. Register or Login oldalon minimum utalásnak kellene lenni erről
de ha megtalálod, engem is érdekel

amúgy a csuda tudja. amikor nemrégiben feldobtam a tsuna 2.1-et, annak meglepett az akksiideje. az aokp b5 nekem nem tűnik extrának, kb ugyanolyan, mint amit a slimnél megszoktam,.
Srácok, sztem maradjunk abban, hogy kernelfüggő. Az AOKP alapból a cm kernellel jön ki, az alapból villog is, a devil is. A sema ami csak akkor ha van külső progi.

szilvasi

• Vendég
Sziasztok a jw8 at mivel tudom rootolni?

Nem elérhető radicspeter

• TOPIKGAZDA
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
Sziasztok a jw8 at mivel tudom rootolni?
Ez hogy jön ide?  :p
Sema Gb 2.7.4
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

szilvasi

• Vendég
köszi!még egy linket adsz nekem?Azért írtam ide mert itt zajlik az élet és fel akarom rakni a Tsunamit!

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
Srácok, sztem maradjunk abban, hogy kernelfüggő. Az AOKP alapból a cm kernellel jön ki, az alapból villog is, a devil is. A sema ami csak akkor ha van külső progi.
maradhatunk abban, én is azzal nyitottam, hogy kernel-függő.
azért most is tanultam valamit: a cm kernel led támogatásáról nem tudtam. egy éve folyamatosan ostromolták a fejlesztőket, hogy legyen benne, de mindig lepattintottak mindenkit azzal, hogy sokat fogyaszt, nem hagyja a rendszert pihenni, folyamatosan jár a szolgáltatás a háttérben stb.
most a játék kedvéért visszaraktam az eredeti kernel-t, és valóban, a működik levelekre és sms-re, nem fogadott hívásokra - ahogy látom - nem. ja, és nálam nem villog, csak folyamatosan ég.
szóval visit-nek igaza volt, tulajdonképpen az aokp b5 rom (cm kernel benneértendő) tartalmazza az értesítést.
köszönjük a tájékoztatást!  :D

Nem elérhető somag

maradhatunk abban, én is azzal nyitottam, hogy kernel-függő.
azért most is tanultam valamit: a cm kernel led támogatásáról nem tudtam. egy éve folyamatosan ostromolták a fejlesztőket, hogy legyen benne, de mindig lepattintottak mindenkit azzal, hogy sokat fogyaszt, nem hagyja a rendszert pihenni, folyamatosan jár a szolgáltatás a háttérben stb.
most a játék kedvéért visszaraktam az eredeti kernel-t, és valóban, a működik levelekre és sms-re, nem fogadott hívásokra - ahogy látom - nem. ja, és nálam nem villog, csak folyamatosan ég.
szóval visit-nek igaza volt, tulajdonképpen az aokp b5 rom (cm kernel benneértendő) tartalmazza az értesítést.
köszönjük a tájékoztatást!  :D
Jogos..Tényleg nem villog, csak világít.  :)

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2

Én egy nap használat után azt tudom mondani az original aokp b5 romról hogy üzemidőben picivel jobb mint a slim bean, gyorsaságra nem vettem észre jelentős különbséget, de már a slim is ezen a rendszer alapokon dolgozik, lehet ezért is nem vettem észre. Viszont ma hazafelé jövet eltünt a térerősség jelző ikonom jó pár percig, de aztán magátol visszajött, konkrétan totál üres volt pedig a dunaparton voltam ahol azért gondolom térerőnek kellett volna lennie. Szóval gondolom eldobta a térerőt de nemtudom miért.

Nem elérhető Linkin

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
Ez a sima aopk rom miben különbözik a tsunamitól?
Mert nekem most a 2.1+sema 2.4.4S-el nagyon stabil és gyors is nincsen semmi panaszom
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető Norbosz

Ez a sima aopk rom miben különbözik a tsunamitól?
Mert nekem most a 2.1+sema 2.4.4S-el nagyon stabil és gyors is nincsen semmi panaszom

Tsuna az aokp build tovább főzött változata. Amit te használsz az még az aokp 4-re épül ha jól látom. Ez a 2.5 rom épül az aokp 5 buildre. Most jeleneg abba különbözik a kettő hogy ebbe az aokp-ba nincs semmilyen google cucc, és megy a poweramp lejátszó ami az új tsunába sajnos nem.

Nem elérhető Hencike

• PDA: Samsung Galaxy S II. GT-I9100
  • PDA ROM: NeatRom Lite 4.7. XWLSS
Azt a fránya Devil3 1.7.5 kernelt honnan a csudából tudnám letölteni??? Bár a 1.6.0 is selymesen muzsikál eddig... :ok:

Nem elérhető Lizzard

• PDA: GT-I9300
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
Azt a fránya Devil3 1.7.5 kernelt honnan a csudából tudnám letölteni??? Bár a 1.6.0 is selymesen muzsikál eddig... :ok:
OTA-ban benne van a kerneleknél.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

Nem elérhető Norbosz

Innen: You are not allowed to view links. Register or Login De Most nem tudom pontosan melyik is kell, mivel én már ezer éve használtam devilt, de hozzáértőbbek ezt is megmondják. :) Annyi biztos hogy nem a Cappy és nem is a vibrant és az i9000B, asszem a Devil3_1.7.5_Jelly_Helly_i9000_CFS_BLN_CMC_20121018.zip vagy .tar attól függ odinba vagy recovery alól akarod e feltolni.

Nem elérhető somag

Tsuna az aokp build tovább főzött változata. Amit te használsz az még az aokp 4-re épül ha jól látom. Ez a 2.5 rom épül az aokp 5 buildre. Most jeleneg abba különbözik a kettő hogy ebbe az aokp-ba nincs semmilyen google cucc, és megy a poweramp lejátszó ami az új tsunába sajnos nem.
Ahonnan letöltötted a romot a lapon legalul ott a gapps is.
Innen: You are not allowed to view links. Register or Login De Most nem tudom pontosan melyik is kell, mivel én már ezer éve használtam devilt, de hozzáértőbbek ezt is megmondják. :) Annyi biztos hogy nem a Cappy és nem is a vibrant és az i9000B, asszem a Devil3_1.7.5_Jelly_Helly_i9000_CFS_BLN_CMC_20121018.zip vagy .tar attól függ odinba vagy recovery alól akarod e feltolni.
- cyanogen color You are not allowed to view links. Register or Login
- voodoo color You are not allowed to view links. Register or Login

szilvasi

• Vendég
Sziasztok!egy olyat szeretnék kérdezni hogy most melyik a legstabilabb rom üzemidőben is!egy linket is kérnék szêpen!

Nem elérhető levi0126

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: samsung galaxy s4 i9506
Sziasztok!egy olyat szeretnék kérdezni hogy most melyik a legstabilabb rom üzemidőben is!egy linket is kérnék szêpen!
[/quoMár szinte az összes 4.1.2 jelly bean romot kipróbáltam az akksi közel egyforma időt bír,talán slim rom,x-bean,vagy aokp5,
slim 2.8: You are not allowed to view links. Register or Login
slim gapps: You are not allowed to view links. Register or Login
aokp5: You are not allowed to view links. Register or Login
x bean:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1829256 .
Próbálsatsd ki sok sikert :)

Nem elérhető levi0126

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: samsung galaxy s4 i9506
x bean: You are not allowed to view links. Register or Login .