0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Solid explorer beta...A power amp-t ne próbálja senki felrakni!! Csak galibát okoz...úgy érzem itt valami nincs rendben a rommal most!!!;((Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Hali.Nekem annyi a gondom h valamiért a PowerAMP zenelejátszót nem akarja sehogy sem telepíteni...Se markertből nem megy, se úgy ha az .apk-t próbálom fájlkezelőből. Csak megy a vonal h telepíti de semmi. (vártam 10 percet.) Ezek után ha újraindítóm a telót kiírja h "Android frissítése folyamatban... Alkalmazás optimalizálása: 1/1" na és itt meg is hal. Csak akkor lesz jó ha újra húzóm a ROM-ot. Ez mitől lehet?
Nekem is ugyan ez volt, 2X próbáltam újra rakni, de semmi jó!! Tanácstalanság-:(
hmm ez egy nagy hiba...csak nem tudom hogy app vagy rom részéről-e?Köszi az észrevételt!Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Reggeltől tesztelem a ROM-ot minden szép és jó elsőre felment gmail stb működik egyetlen egy hiba hogy hamar lemerül! 2 a galéria és fényképező résznél nagyon lassú és néha le is fagy
Nálam a gmail szenved!!!! Hiába van szinkronizálva, akkor sem jönnek a mail-ek!!!Valami megoldás jó lenne, ha van!!!
Nobloat-system apps-delete gmail-majd market install gmail...De én màr nem tudok törölni sem appot sem telepíteni a fene vigye el...Restartot nem próbáltam mert az írják az android frissítésénél tovább nem jut...Most megpróbálom feltenni a sima aokp 5-öt...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Sajnos egy ideig minden oké volt nálam is...de power amp-t nem tudta telepíteni...aztán csőstül jöttek egymás után. Reboot után meg az android frissítése 1/1 nél tovàbb nem jutott!MOST NEM AJÁNLOM SENKINEK! HA JÓT AKARTOK KEDVES FÓRUMTÁRSAIM FELTESZITEK A LEGÚJABB CSUPASZ AOKP-T...MOST EZ A JOBB.
Sima AOKP-ban Tv-out?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Van persze! Végülis majdnem ugyan az mint a Tsunami csak csak...ezt tapasztalni kell. De jelen pillanatban jobb nála!Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Ok köszönöm. Gondolom 3 wipe 3 format után mehet fel.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Igen! Köszönöm ha te is kipróbálod! Én sema 2.4.4s kernellel használom. Ha ezt felrakod akkor az itteni első hozzászólásból a bigmem patchet fel kell raknod s megfelelôen működik majd a videóknál is! Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
A Tsuna engem is szétszivatott tegnap reggel, így nem is sokáig volt fent. 23-ai AOKP nightly van fent azóta. Kernelt nem cseréltem, maradt a cm-es(működik a led jelzés is).Este a gyerek szét talkingtomozta az agyát vele.Most 81%-on van.
Erről a rom-ról tudnál ide linket dobni???