ööö. Én felraktam az updatet cwm-ből flash zip to 2nd rom-al (a 2nd rom a goa) és simán felment... Azóta viszont fc-zik a szoftver frissítés amikor bekapcsolom a telefont, és indításkor vagy kidobja a külső sd-t vagy csak félig veszi be, mert médi aindex lefut, playerek mennek, de az appok, amiket kitettem nincsenek a helyükön, csak az a hülye androidos sd-kártyás ikon van a helyükön... Azán a kövi bootnál ok... Még mindíg kérdésem lenne, h nem lehet-e angolítani
vagy magyarítani a goa settings menüt? Ja és még valami, ma belefutottam egy olyanba, h amikor a music playert el akartam indítani, kiírta, h nincs elég rom, és bezárta magát rögtön amikor feljött a zene lista... Power amp simán ment, de ram ürítés után is ugyan ez volt, pedig volt több mint 100 mega ramom még...
Majd rá 2 órára mégegyszer megpróbáltam, és szó nélkül elindult (alap goa music player...)
Összességében nagyon tetszik a rom, és kezdek függője lenni, feltettem a proximity screen offot is, meglátjuk mire jutok vele
Siyah 4.1.1-el használom, 2nd romnak, de ezeket a furaságokat amik időnként előjönnek, szívesen hanyagolnám. Am pedig ha tudnék németül, felajánlanám a fejlesztőnek h fordítom az egészet magyarra és angolra is
Mindenkinek csak ajánlani tudom!