0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
A letöltési linket megköszönjük Artu-nak!!! Na szóval ez egy naggyon remekre sikeredett rom, egy jó pár megfordult a telefonomon, de ez mindenek felett
Nálam kicsit sok az android op.rendszer terhelése 30% körül, és csak 80% körüli a deep-sleep, amit lehet, hogy épp az op.rendszer okoz.Ébresztésnél nem enged mp3 zenét beállítani.Egyébként tényleg tökéletes, minden benne van, ami kell.
Ha beteszed a media/audio/alarms könyvtárba akkor sem engedi az mp3-at ébresztésnek?
Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy ezt a romot hogyan kell feltenni? Jelenleg ez van fönt: I9100XWLP7_I9100TMHLP2_TMHElőre is köszi
Sziasztok!A kijelző tetején a google keresősávot hogyan tudom eltüntetni? Sehol sem találtam rá beállítást. Előre is köszi!
már vagy ötször tettem fel de minden alkalommal pár nap után dobálja a térerőt...egyedül ez a Goa, pedig nagy fanja vagyok....vkinek volt már ilyen?
azt ritkán cserélek....mire érdemes? esetleg tudnál egy linket? előre is köszi
Mindig a legfrissebb: You are not allowed to view links. Register or Login
Megnéztem én is, nem rossz. Sőt a launchere is használható, témázható, de azt nem találom sehol, hogy hol lehetne eltüntetni a google keresősávot.
Sokan nem találtuk....
Mert nem lehet. Én speciel azért nem használtam.Tapatalk-GalaxyS-II
Aha. mondjuk nem tragédia, de bosszantó. A másik, hogy az indítósávba helyezhető ikonok feliratát sem tudom levenni.
jelenleg LPF+4.7-es GOA rom van a telefonomon.Szeretném kipróbálni ezt az 5.1-et is.Hogyan tudom feltenni a telefonra?Mit NEM szabad tennem,tégla elkerülése végett?(jó lenne ha mégsem tetszene a jelenlegi 4.7-et vissza tudnám tenne a mostani állapotában ezt mivel -hogyan érdemes mentenem?)