Sziasztok!
Goa telepítése után, a képernyőn a notification bar felett a kép bal szélétől körülbelül középig megjelent egy fehér 0.2 mm vastag fehér csík. És folyamatosan ott van. Nem a kijelző a rossz, mert újraindításkor, vagy pl fényképezőnél, teljes képernyős alkalmazásokkor eltűnik, de pl egy e-mailnél, vagy bármi olyannál ahol a notification bar üzemel, akkor a fehér csík is ott van. Ötlet valakinek?
Szerintem tegyél fel egy You are not allowed to view links.
Register or
Login, abban van cwm, ott mindent el lehet végezni, majd mehet fel a rom, majd megint a siyah, de akkor már cwm-ből
Én tegnap megszivattam magam, mert miután lefuttattam a kernel cleaning scriptet, feltoltam a goát, majd újraindítottam a recoveryt.
Na ez hiba volt, mert a gyári rec fogadott, ami nem hagyta feltenni a siyahot, szal laptop elő, odin, majd cwm-ben updateltem, mert csak 3.5 volt a gépen tar-ban
Én úgy szoktam, h kimentek mindent külső sd-re, majd cwm, factory reset, cache, dalvik wipe (az utóbbi az advancedben van), majd mount and storagenál format /cache, /data, /system és format internal memory, ezután tolom fel külső sd-ről a zip-et