Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem! Van egy T-mobile függő S3-am, amit jelenleg is egy független gyári 4.1.2 rommal használok, hogy ne legyen tele a rom a t-mobilos cuccokkal! Szeretném frissíteni a telefont 4.3-ra, de tudom, hogy Magyarországon nincs még hivatalosan elérhető 4.3 rom... De a sammobile.com-on a firmwareknél láttam a következő romot: (PDA) I9300XXUGMK6 (CSC) I9300OXAGMK6 továbbá ott van az a Kies jel is a rom mellett... Ez egy jó rom? Vagy van ennél újabb? Ahogy elnézegettem a többbit, mindegyiknél ott van egy szolgáltatónak a neve, tehát gondolom ez az egy ami nem szolgáltatófüggő...
Meg lehet oldalni, hogy ezt a romot tegyem fel a készülékemre? Megmondom őszintén, hogy vissza olvasgattam jópár oldalt itt a hozzászólásoknál, de nem találtam számomra is ,,feldolgozható" információt! Nem ez lenne az első romolásom amúgy... Valaki le tudná írni nekem, hogy hogyan tudnám ezt a romot felrakni a telefonomra?
Mindenből gyárit szeretnék, tehát nekem nincs szükségem a cwm recoveryre sem... Tudna nekem segíteni ebben valaki egy nagyon egyszerű leírással lépésenként! Előre is köszönöm szépen és Kellemes Ünnepeket mindenkinek!!