2024, 11 24, 09:49:52
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS III - Gyári romok  (Megtekintve 428395 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető mormi1987

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300BOUGMK3
Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #4175 Dátum: 2013, 12 23, 20:34:45 »
Köszönöm szépen tanzen a választ! Esetleg valaki részletesebben tudna engem tájékoztatni a frissítés menetéről? Természetesen nem akarom szétoffolni a fórumot,pm formájában gondoltam.

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
« Reply #4176 Dátum: 2013, 12 23, 23:43:43 »
A FAQ-t el kell olvasni! Ha valami nem világos, azt kédezni.
A 4.3 samu ROM-tol nem igen fogsz kulonbseget eszrevenni!

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető mormi1987

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300BOUGMK3
« Reply #4177 Dátum: 2013, 12 24, 00:21:05 »
Rendben! Nagyon szépen köszönöm az információt Igeza! Kellemes Ünnepeket!

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy SIII
  • PDA ROM: Gyári független 4.1.2
« Reply #4178 Dátum: 2013, 12 24, 11:08:39 »
Srácok, én tegnap felraktam a 4.3as független Angol romot a 4.1.2-re.... És mivel egy 1 fájlos romról van szó (az odinban csak a pda részbe kellett betallózni a fájlt) egy az egyben rátelepítette a 4.1.2-re és szerintem ez nem tetszett neki... Mert szerintem iszonyat lassú volt a rendszer... Vissza is tettem azonnal a 4.1.2-t és még jó hogy volt efs mappa mentésem, mert az imei szám is megváltozott...
Kellene egy 4 fájlos rom ebből az angol függetlenből, mert akkor RE-Partitionnal újraparticionálnám a telót, akkor talán nem laggolna...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #4179 Dátum: 2013, 12 24, 11:11:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Srácok, én tegnap felraktam a 4.3as független Angol romot a 4.1.2-re.... És mivel egy 1 fájlos romról van szó (az odinban csak a pda részbe kellett betallózni a fájlt) egy az egyben rátelepítette a 4.1.2-re és szerintem ez nem tetszett neki... Mert szerintem iszonyat lassú volt a rendszer... Vissza is tettem azonnal a 4.1.2-t és még jó hogy volt efs mappa mentésem, mert az imei szám is megváltozott...
Kellene egy 4 fájlos rom ebből az angol függetlenből, mert akkor RE-Partitionnal újraparticionálnám a telót, akkor talán nem laggolna...
avagy 1 factory reset nem ártott volna,minden rom ugrás nál kell az,föleg ekkoránál. ;)

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
« Reply #4180 Dátum: 2013, 12 24, 11:20:55 »
Létezik az, hogy a factory reset miatt laggolt a rendszer? A lapozásnál nem volt gond, de pl a menübelépés, taskbar lehúzás, futó alkalmazások megnyitása (home gombbal...) iszonyat lassú volt.... a Home gombosra volt megoldás, hogy a S-Voice ban kell kikapcsolni az egyik beállítást, meg is történt... nem tudom mire vélni ezt a laggolást! Elvileg ez a javított 4.3 rom... Amúgy egy ilyen factory resetnél mi tűnik el? Hogyan tudom factory resetelni a telefont? Azt nem lehet valahogy megcsinálni, hogy egy teljesen szűz, üres telefonra húzza fel ezt a 4.3-at?

Nem elérhető Robrobzon

• Navigáció / Navigation: IGO,Wazee,google
  • PDA: OnePlus 6
« Reply #4181 Dátum: 2013, 12 24, 12:45:21 »
Létezik az, hogy a factory reset miatt laggolt a rendszer? A lapozásnál nem volt gond, de pl a menübelépés, taskbar lehúzás, futó alkalmazások megnyitása (home gombbal...) iszonyat lassú volt.... a Home gombosra volt megoldás, hogy a S-Voice ban kell kikapcsolni az egyik beállítást, meg is történt... nem tudom mire vélni ezt a laggolást! Elvileg ez a javított 4.3 rom... Amúgy egy ilyen factory resetnél mi tűnik el? Hogyan tudom factory resetelni a telefont? Azt nem lehet valahogy megcsinálni, hogy egy teljesen szűz, üres telefonra húzza fel ezt a 4.3-at?
Kell neki a a telefon gyalulása,különben az általad említet hibák lesznek.A CWM ból csinálj egy Wipe data factory resetet akkor olyan mintha szűz telóra tetted volna fel,és szűz is lesz:-) VAgy a telefon menüjében csinálsz egy gyári állapotra való visszaállítást. Mindkét megoldás töröl mindent a telóról,de ezzel jár.Mentsd le a dolgaid előtte.

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
« Reply #4182 Dátum: 2013, 12 24, 14:56:40 »
Ez a wipe factory reset egyenértékű a telefon menüjében található gyári állapotra való visszaállítással? ugyan azt csinálja mindkettő? Vagy ez a full wipe factory reset teljesen le is törli a rendszert?

okoska44

• Vendég
« Reply #4183 Dátum: 2013, 12 24, 15:49:00 »
A factory reset nem mindent old meg.pld.Van egy pár progim,amit megvettem.A gond az ,hogy lejárt a bankkártyám.Kaptam másikat.Hiába factory reset,a régi gmaillal visszautasítást ad.Ezért kelleett másik gmaklt beadni amivel működik.Ez hol tárolódik a készüléken?Root is van.Ha nem tudtok rá választ az sem gond.A *2767*3855#sem takarít le mindent.Sziasztok.

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #4184 Dátum: 2013, 12 24, 15:53:09 »
A factory reset nem mindent old meg.pld.Van egy pár progim,amit megvettem.A gond az ,hogy lejárt a bankkártyám.Kaptam másikat.Hiába factory reset,a régi gmaillal visszautasítást ad.Ezért kelleett másik gmaklt beadni amivel működik.Ez hol tárolódik a készüléken?Root is van.Ha nem tudtok rá választ az sem gond.A *2767*3855#sem takarít le mindent.Sziasztok.
A megvett programoknak semmi közük már a kártyához, sem a telefonhoz, Google Wallet-ből kell kiszedni a régi adatokat és megadni az újat.

Tapatalked from SGS3

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
« Reply #4185 Dátum: 2013, 12 24, 18:44:56 »
A gyári állapotra visszaállítás törli az sdcard-ot is, a CWM Wipe Data nem teljesen.
A tuti a repart...

Boldog Karácsonyt!

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #4186 Dátum: 2013, 12 24, 19:45:56 »
A megvásárolt de az ingyenes alkalmazások is minden esetben a google fiókodhoz tartoznak.Cserélhetsz telefont,vagy akár bankkártyát de ameddig azt a gmail címet használod amivel megvetted azokat a programokat addig azok is meglesznek.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #4187 Dátum: 2013, 12 24, 20:30:24 »

Létezik, hogy az miatt laggol. Nagyon könnyen lehet, hogy még a CWM Wipe/Factory reset sem elég most a ROM ide-oda csere után.
Ha tiszta lappal szeretnél kezdeni,  egy 4 fájlos ROM-ot célszerű feltenni, mely újra teszi a partíciót is.

Ha ugyan azt a google fiókodat használod a telefonon amelyikkel megvásároltad a programodat, azt bármely újrarakott vagy újonnan vásárolt android telefonon fel kell tudd hogy rakd, max nem kompatibilis a rajtafutó ROM-mal.

Nem elérhető gomboc-artur

• PDA: galaxy s IV i9505 galaxy tab2 7"
  • PDA ROM: mkf
« Reply #4188 Dátum: 2013, 12 27, 12:36:13 »
hali kellene egy kis help
miért van az hogy elindítom az odin 3.09 telefon nincs rádugva
berakom a csc ok
               a modem ok
               a bl ok
de amikor az ap akarom berakni akkor lefagy az odin ???
és az miért van , hogy már akkor is keresi a telefont amikor még csak a fájlokat rakosgatom a helyére ez normális ?

köszi ga

mod : rájöttem a megfejtésre csak az md5 ellenőrízre  :D

Nem elérhető diab

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S III Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: gyári I9300xxella + ROOT
SGS III - unROOT
« Reply #4189 Dátum: 2013, 12 27, 12:52:28 »
Sziasztok!

Sajnos, garanciális szervizre kell küldenem az S3-am. Gyári ROM volt Rootolva a Samsung Galaxy S3 ToolKit-tel. Elméletben nincs függetlenítve, csak rootolva. Utána olvastam a visszaállításnak. Tapasztalatotok szerint, a T-service foglalkozik-e egyáltalán a rootolással, vagy csak a függetlenítés izgatja? Aztán normális-e, hogy az efs mentett mappámban nem találom olvasható módon sehol az IMEI számom? Esetleg titkosítva van? Aztán ha TriangleAway-el nullázok és ODIN 304 -el visszatöltök, mást tutira nem vehetnek észre rajta ami miatt ugrik a gar? Ha néha csinálja csak a hibát, és tutira akarok menni, érdemes mikrózni 1 mp-re a gar előtt? :) Illetve az utolsó kérdésem, ha esetleg cserélik a belsejét, vagy valamiért másik IMEI-s készüléket kapok vissza, ezt az EFS mentésem visszatölthetem másik telóra? Már ha szeretném megtartani azt az IMEI-t... :)

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
Re: Re: SGS III - unROOT
« Reply #4190 Dátum: 2013, 12 27, 13:16:02 »
Sziasztok!

Sajnos, garanciális szervizre kell küldenem az S3-am. Gyári ROM volt Rootolva a Samsung Galaxy S3 ToolKit-tel. Elméletben nincs függetlenítve, csak rootolva. Utána olvastam a visszaállításnak. Tapasztalatotok szerint, a T-service foglalkozik-e egyáltalán a rootolással, vagy csak a függetlenítés izgatja? Aztán normális-e, hogy az efs mentett mappámban nem találom olvasható módon sehol az IMEI számom? Esetleg titkosítva van? Aztán ha TriangleAway-el nullázok és ODIN 304 -el visszatöltök, mást tutira nem vehetnek észre rajta ami miatt ugrik a gar? Ha néha csinálja csak a hibát, és tutira akarok menni, érdemes mikrózni 1 mp-re a gar előtt? :) Illetve az utolsó kérdésem, ha esetleg cserélik a belsejét, vagy valamiért másik IMEI-s készüléket kapok vissza, ezt az EFS mentésem visszatölthetem másik telóra? Már ha szeretném megtartani azt az IMEI-t... :)
Ne vidd szervizbe. A szervizfutár ingyen kijon házhoz és meg is csinálja helyben a telefonod. Garanciális időszak alatt. Nekem kijelzocsere volt már kétszer, akkufedel is kétszer és sosem foglalkoztak a roottal vagy azzal, hogy még a boot logo sem sansung volt. Még ajándékot is kaptam minden alkalommal. A háromszög is ott van, fuggetlenitettem a telefont,  de nem szólt érte a futár.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető diab

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S III Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: gyári I9300xxella + ROOT
Re: Re: SGS III - unROOT
« Reply #4191 Dátum: 2013, 12 27, 13:31:39 »
Ne vidd szervizbe. A szervizfutár ingyen kijon házhoz és meg is csinálja helyben a telefonod. Garanciális időszak alatt. Nekem kijelzocsere volt már kétszer, akkufedel is kétszer és sosem foglalkoztak a roottal vagy azzal, hogy még a boot logo sem sansung volt. Még ajándékot is kaptam minden alkalommal. A háromszög is ott van, fuggetlenitettem a telefont,  de nem szólt érte a futár.

Ez jól hangzik, akkor ezek szerint az adataimat sem kell törölnöm, nem kell gyári visszaállítást csinálnom, max a biztonság kedvéért mentek. Elég nekik a T-mobilos gar.jegy is? Hogy tudom Őket kihívni? Illetve mit csináljak ha a hiba csak 1-2, vagy néha 4-6 óránként jelentkezik? Nem küld el melegebbre ha várnia kell, vagy tudja spéci tesztelni?

Nem elérhető emerich

• PDA: LG G3
  • PDA ROM: D85510C_00
« Reply #4192 Dátum: 2013, 12 27, 14:06:12 »
Szeretnék egy gyors választ kérni attól aki fent van a fórumon és  az 4.3 MK6-os romot használja. Mennyivel stabilabb mint a XXUGMJ9-es rom. Előre is köszönet minden válaszolónak.

Nem elérhető emerich

• PDA: LG G3
  • PDA ROM: D85510C_00
« Reply #4193 Dátum: 2013, 12 27, 17:13:50 »
A kérdésem már tárgytalan. Feltoltam az MK6-os romott Boeffla kernellel.

Nem elérhető gomboc-artur

• PDA: galaxy s IV i9505 galaxy tab2 7"
  • PDA ROM: mkf
« Reply #4194 Dátum: 2013, 12 27, 20:02:32 »
hali
kellene egy kis help 4.3 romhoz kéne odinból felrakható recovery és/vagy kernel

köszi ga

Nem elérhető Bástya

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8 és Note 3
  • PDA ROM: 7.1.1 Gyári
Re: Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #4195 Dátum: 2013, 12 27, 20:18:23 »
A kérdésem már tárgytalan. Feltoltam az MK6-os romott Boeffla kernellel.

Hogy superál a Boeffla kernellel?

Nem elérhető libera

• Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: Samsung galaxy S III
  • PDA ROM: I9300XXUGMK6
« Reply #4196 Dátum: 2013, 12 27, 21:11:36 »

Hali, ugyanazt az MK6-os angol romot raktam fel tegnap 4.1.2-re odinnal, csak előtte a 3 gombos recovery menüben: wipe data/factory reset és wipe cache (természetesen mentettem előtte ami fontos volt), majd ezt követően download mód ...
Nekem gyönyörűen fut, nem laggaol egyáltalán. Én az új gear órám miatt toltam fel és tökéletes!
Üdv.
Van élet a halál előtt?

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
Re: Re: Re: SGS III - unROOT
« Reply #4197 Dátum: 2013, 12 27, 22:51:28 »
Ez jól hangzik, akkor ezek szerint az adataimat sem kell törölnöm, nem kell gyári visszaállítást csinálnom, max a biztonság kedvéért mentek. Elég nekik a T-mobilos gar.jegy is? Hogy tudom Őket kihívni? Illetve mit csináljak ha a hiba csak 1-2, vagy néha 4-6 óránként jelentkezik? Nem küld el melegebbre ha várnia kell, vagy tudja spéci tesztelni?

Itt kell regisztrálni a készüléket majd igényelni a helyszíni javítást. Garanciajegy kelleni fog. Felhívnak és majd egyeztettek, hogy mikor tud menni a futár. Ha el kell vinnie, akkor kapsz cserekeszuleket.

I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető tomidoki

• Hajvarázs - Professzionális termékek
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo
  • PDA: Galaxy S/ Galaxy SIII
  • PDA ROM: Gamerz 6.3/Slim V11
« Reply #4198 Dátum: 2013, 12 27, 23:08:25 »
Sziasztok!

Ha a Perka féle XELLA-t teszem fel ami nem tartalmazza a Bootloadert, akkor mehet a repart pipa?

Tehát, hogy mindent töröljön, csak a bootloadert ne?

Köszi
You are not allowed to view links. Register or Login  - Professzionális termékek

Nem elérhető Robrobzon

• Navigáció / Navigation: IGO,Wazee,google
  • PDA: OnePlus 6
« Reply #4199 Dátum: 2013, 12 28, 07:34:12 »
Tegnap még nem tudta a kies,ma már igen.Lehet frissíteni XEH -ra 4.3-at.+ OTA-n is lejön .Sammobile ,Samfirmwre még nincs fenn.Lehet hamar fenn lesz.....
Természetesen csak egy 4 fájlos +pit es gyári visszaállítás után.Aki esetleg árulná a készüléket annak fontos lehet.