2024, 11 26, 03:37:59
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: SGS III - Gyári romok  (Megtekintve 428644 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Uzsonna

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s4
  • PDA ROM: i9505
Re: SGS III - Gyári romok
« Reply #3275 Dátum: 2013, 06 22, 13:48:55 »
Nekem az Odin SetupConnection-nél megáll, majd kiírja, hogy Fail. Tehát nem tudom felrakni.

Nem elérhető Uzsonna

• PFC Fan
« Reply #3276 Dátum: 2013, 06 22, 16:10:30 »
SOS!
Mobil Odinnal a systemhez betalloztam az új 4.2.2-t, azóta a telefon nem kapcsol be! Mit csináljak???

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #3277 Dátum: 2013, 06 22, 16:52:08 »
és akkor ezt a leak romot amit linkeltetek h kell feltenni? odin pda hoz és start? számláló ugrik? felkiáltó jel lesz? én már rootolni se mertem a felkiáltójel miatt.. jóféle a rom? stabil? nem fagy? köszi előre is :)

Nem elérhető iznagy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3,4 S6 EDGE
  • PDA ROM: Stock
« Reply #3278 Dátum: 2013, 06 22, 16:55:47 »
XDA-n sokan panaszkodnak rá, én felraktam és nincs vele problémám egyelőre. Persze számtalan dolgot még nem próbáltam. Akinek nem ment fel az esetleg töltse le még egyszer, de ha nem megy fel az valami user error lesz.
Uzsonna, mobil odint még nem használtam így ahhoz nem tudok szólni, de pc odinnal fel kell mennie az bizti. Majd később még írok, de szerintem ki kell ezt próbálni, mert sajnos nem minden készüléken működik azonosan egy-egy ROM.
Mem használatot soha nem nézem, most sem teszem, de megy ez simán, aksi sem fogy vészesen még romolás után sem.

Odinba pda-ba illesztve, mint az 1 file-s romokat kell. Számláló ugrik azt írják. Rootolni lehet, nem emlékszem felkiáltó jelre. egyelőre stabil, de mint írtam, próba cseresznye.

Nem elérhető Uzsonna

• PFC Fan
« Reply #3279 Dátum: 2013, 06 22, 16:57:48 »
Na, probléma megoldódott, 4.2.2 fent van.

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #3280 Dátum: 2013, 06 22, 17:14:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Na, probléma megoldódott, 4.2.2 fent van.
írd le pls hogy csináltad :P mondjuk nagyjából tudom csak nem akarok se felkiáltójelet se háromszöget se számlálót :P :D

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #3281 Dátum: 2013, 06 22, 17:27:06 »
írd le pls hogy csináltad :P mondjuk nagyjából tudom csak nem akarok se felkiáltójelet se háromszöget se számlálót :P :D

Áruld már el légyszi, hogy mi ez a fóbia emiatt?
Főleg, hogy fél óra alatt eltüntethető...
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #3282 Dátum: 2013, 06 22, 17:42:57 »
Áruld már el légyszi, hogy mi ez a fóbia emiatt?
Főleg, hogy fél óra alatt eltüntethető...
mindegyik idegesít ennyi.. s2 esen nem volt fél óra eltüntetni csak 5 perc de itt ez a bootloader nekem már kicsit magas :S szóval ha valaki segítene h h csináljam azt meghívnám 1 sörre :P  :D

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #3283 Dátum: 2013, 06 22, 17:49:15 »
amúgy vannak már benne olyan sajátosságok ami s4-es vagy csak olyanok ami alap 4.2.2-ben vannak.

Nem elérhető wh1zZ

• PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: 4.3
« Reply #3284 Dátum: 2013, 06 23, 14:14:57 »
Na összeségében nem sok minden változást venni észre, nekem volt egy két hely ahol az elözö leak  igen csak megakadt de ebben a mostaniba ez megszünt.Magyar nyelv alapból van benne + full gyári minden nem ugy mint az elözö leakben gondolok itt az elözö bootanimjára stb...Akku idö véleményem szerint jobb valamivel másik leak jobban merült nálam ugyan azon használat mellett.

Újdonságok: Move-to-SD-card
                     Clear Defaults

Pár új infó annak aki nem olvas xda forumot.

Új információként a következő rom is leak 4.2.2 lesz még pedig I9300XXUFME8 elvileg ez az utolsó leak ezután jön az off verzió remélhetöleg.S4-es kamera ujdonságok még mindig kérdöjelesek jó lenne ha lenne de hát ki tudja hogy lesz e...S4 TW-t ugye ugyenézki hogy megkapjuk ami számomra öröm mert végre átlátszó lesz gyárilag a status bár örülök hogy 100év után eljutott ide a samsung :D
Na meg a többi S4 es cucc is még nagyon a samsungon mulik hogy mit kapunk ezekböl....S-Health, Smart Scroll, Smart Pause, Air View, S-Travel, S-Translator, Samsung Link, Photo Reader.
Ja és remélem nem szeptemberbe kapjuk a hivatalos 4.2.2-öt meg ugye nem a beigért cuccok nélkül...

Nem elérhető Uzsonna

• PFC Fan
« Reply #3285 Dátum: 2013, 06 23, 15:28:25 »
Végül sikerült odin-nal feltornázni a 4.2.2. Persze miután nem indult el a mobile odin-os megoldással, kicsit paráztam, mert bár download módba be tudtam lépni de a gép nem ismerte fel a telefont, hogy csatlakoztattam. Adtam a számítógépnek egy reboot-ot, előbb feltettem a 4.0.4-et majd a 4.2.2 ennyi. Felkiáltójelet meg ilyen warningokat tényleg nem bonyolult eltűntetni...A tapasztalat: a gagyi telefonindító képernyő végre eltűnt, kevesebb akadozás és a "ZS" naptárt meg egy-két totál fos felesleges cuccot már nem találni benne, hála a jó égnek. Akkuval kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, össze-vissza töltőzök.

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #3286 Dátum: 2013, 06 23, 16:38:30 »
Na összeségében nem sok minden változást venni észre, nekem volt egy két hely ahol az elözö leak  igen csak megakadt de ebben a mostaniba ez megszünt.Magyar nyelv alapból van benne + full gyári minden nem ugy mint az elözö leakben gondolok itt az elözö bootanimjára stb...Akku idö véleményem szerint jobb valamivel másik leak jobban merült nálam ugyan azon használat mellett.

Újdonságok: Move-to-SD-card
                     Clear Defaults

Pár új infó annak aki nem olvas xda forumot.

Új információként a következő rom is leak 4.2.2 lesz még pedig I9300XXUFME8 elvileg ez az utolsó leak ezután jön az off verzió remélhetöleg.S4-es kamera ujdonságok még mindig kérdöjelesek jó lenne ha lenne de hát ki tudja hogy lesz e...S4 TW-t ugye ugyenézki hogy megkapjuk ami számomra öröm mert végre átlátszó lesz gyárilag a status bár örülök hogy 100év után eljutott ide a samsung :D
Na meg a többi S4 es cucc is még nagyon a samsungon mulik hogy mit kapunk ezekböl....S-Health, Smart Scroll, Smart Pause, Air View, S-Travel, S-Translator, Samsung Link, Photo Reader.
Ja és remélem nem szeptemberbe kapjuk a hivatalos 4.2.2-öt meg ugye nem a beigért cuccok nélkül...

De legalább már látszik a fény az alagút végén :)
Amúgy szerintem azért nem kaptuk meg , mert més az s4-é se tökéletes.Ráadásul az alapján , hogy megint kapott új dolgot  így már ezt is bele akarják rakni.Szerintem inkább adnák ki a romot amiben eddigi újdonságok vannak , mert ha folyamatosan raknak az s4-be újdonságokat az életben nem kapunk végleges romot. Mert az már presztízs kérdés , hogy azokat belerakják amit ígérték , mert 1 ilyen volumenű cég ilyet nem igazán engedhet meg magának.

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #3287 Dátum: 2013, 06 23, 17:02:40 »
valaki adna 1 leírást h kell feltenni meg h kell eltüntetni a felkiáltójelet meg az ilyen egyéb dolgokat?

Nem elérhető wh1zZ

« Reply #3288 Dátum: 2013, 06 23, 17:13:26 »
De legalább már látszik a fény az alagút végén :)
Amúgy szerintem azért nem kaptuk meg , mert més az s4-é se tökéletes.Ráadásul az alapján , hogy megint kapott új dolgot  így már ezt is bele akarják rakni.Szerintem inkább adnák ki a romot amiben eddigi újdonságok vannak , mert ha folyamatosan raknak az s4-be újdonságokat az életben nem kapunk végleges romot. Mert az már presztízs kérdés , hogy azokat belerakják amit ígérték , mert 1 ilyen volumenű cég ilyet nem igazán engedhet meg magának.

Figyelj egy részt megértem most ha egyből kiadnák S3-ra összes S4 es újdonsággal akkor miért vennének az emberkék S4et?Meg úgy alapjáraton mi értelme volt S4-et csinálni?Viszont szerintem kicsit elhamarkodott bejelentés volt tőlük ez a dolog hogy az S3 is megkapja az új funkciókat stb...mint ahogy a mostani példa is mutatja rengeteg ember háborog.Jo lenne ha nem húznák halasztanák az időt és legalább konkrét dátumokkal állnának elő a frissítéseket illetően.Én személy szerint úgy vagyok vele hogy ha tényleg Q3-ig elhúzzák ezt a frissítést számomra semmi értelme addigra már lesz olyan barátságos áron S4 akár használtan akár élőfizetésesen valami akció keretein belül hogy megérje megvenni.Én legalábbis így vagyok ezzel.

Nem elérhető k2968

• Navigáció / Navigation: Wayteq 950HD
  • PDA: i9300 p3100
  • PDA ROM: tomasek4.4 v4-5-.....
« Reply #3289 Dátum: 2013, 06 23, 17:49:31 »
Valakinek tapasztalata a leak romról?Fagyás ,akadás bármi .Köszönöm.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #3290 Dátum: 2013, 06 23, 17:55:56 »

Tényleg felesleges olvasni...
Az egész oldal erről szól...
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető wh1zZ

« Reply #3291 Dátum: 2013, 06 23, 18:16:04 »

Ha leak ha nem mindegyikkel elöfordulhat hogy lefagy vagy kényszerbezárást dob akadás mentes rom meg nincs...

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #3292 Dátum: 2013, 06 23, 18:26:07 »
Ha leak ha nem mindegyikkel elöfordulhat hogy lefagy vagy kényszerbezárást dob akadás mentes rom meg nincs...
de van! IOS! :P :D

Nem elérhető hzoli4

« Reply #3293 Dátum: 2013, 06 23, 18:45:02 »
de van! IOS! :P :D

gondolod azzal nincs gond ? :)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #3294 Dátum: 2013, 06 23, 18:51:32 »
gondolod azzal nincs gond ? :)
állítólag az az isten az almások szerint! :P 1et se tudtam lebeszélni 4-4S-5 ösről 1 androidosra de arra a kérdésre nem tudtak választ adni hogy miért vettek kevesebbet többért :P

Nem elérhető hzoli4

« Reply #3295 Dátum: 2013, 06 23, 20:02:58 »
állítólag az az isten az almások szerint! :P 1et se tudtam lebeszélni 4-4S-5 ösről 1 androidosra de arra a kérdésre nem tudtak választ adni hogy miért vettek kevesebbet többért :P

Lehet ők tudnak valamit amit mi nem :)Meg hát akinek iphone-ja van rossz ember nem lehet :)

Asszem erre mondják no comment :) De gondolom már láttátok

Nem elérhető hzoli4

« Reply #3296 Dátum: 2013, 06 24, 12:40:52 »
ahogy nézegettem sammobile firmware-ket , lassan megint jön valami frissítés mf1 végű de az sajna még mindig 4.1.2

Nem elérhető wh1zZ

« Reply #3297 Dátum: 2013, 06 24, 14:28:40 »
ahogy nézegettem sammobile firmware-ket , lassan megint jön valami frissítés mf1 végű de az sajna még mindig 4.1.2

4.1.2 jön max nekünk még 1 leak hátra van de azt irtam is az irományomba...

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #3298 Dátum: 2013, 06 24, 16:08:01 »
4.1.2 jön max nekünk még 1 leak hátra van de azt irtam is az irományomba...
Szerintem te rosszul értelmezted Frayaab hsz-ét XDA-n. Azt írta csak, hogy jelenleg 1 újabb FW-t látnak a Samsung tesztszerverén, ez az FME8, és jelezte, hogy csak ennyivel vagyunk lemaradva. Arról nem volt szó, hogy azt is kiadja leak-ként, vagy hogy az lenne az utolsó teszt és a következő már a végleges.

Egyébként nem értem, hogy minek kellenek mindenkinek annyira az S4-es cuccok, eddig megvolt nélkülük mindenki, akkor most miért nem? Az új appok közül az S Health feléhez új HW kell, az AirView-hoz is. Nagy részük helyett Play-en biztos van hasonló vagy jobb. A Smart Scroll-hoz és Pause-hoz nem kell külön hardver, de nekem a Stay sem működik túl jól..

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #3299 Dátum: 2013, 06 24, 16:11:06 »
Szerintem te rosszul értelmezted Frayaab hsz-ét XDA-n. Azt írta csak, hogy jelenleg 1 újabb FW-t látnak a Samsung tesztszerverén, ez az FME8, és jelezte, hogy csak ennyivel vagyunk lemaradva. Arról nem volt szó, hogy azt is kiadja leak-ként, vagy hogy az lenne az utolsó teszt és a következő már a végleges.

Egyébként nem értem, hogy minek kellenek mindenkinek annyira az S4-es cuccok, eddig megvoltat nélkülük mindenki, akkor most miért nem? Az új appok közül az S Health feléhez új HW kell, az AirView-hoz is. Nagy részük helyett Play-en biztos van hasonló vagy jobb. A Smart Scroll-hoz és Pause-hoz nem kell külön hardver, de nekem a Stay sem működik túl jól..

teljesen igaz :ok:

de itt mindenki a gs4 camerát várja,,,,na azt meg el lehet felejteni :D amugy meg xda-n már van. ;)