0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Sziasztok! SGS III gyári rommal szenvedek kb 4 napja: A Google Play Áruház működése leállt. okEz a rendszerüzenet jön be kb 10 mp-ént, ami széttördeli a rendszer futását. Alig tudom használni a telót, néha van hogy úgy megakad, hogy ki be sem tudom kapcsolni. Nem piszkáltam 1x sem, eredeti gyári szoftver van rajta. Mitévő legyek? Segítsetek lécci!Köszi!
Töröld az áruház adatait, akár leállíthatod a goggle szolgáltatásokat is, ott is törlés, majd reboot.
Sziasztok!MHL kábel gyári ROM alatt S3-nál nem működik? S2-vel ment a HDMI. Esetleg valami beállítás vagy app van hozzá?Köszi
Ha ugyan azt a kábelt használod mint az s2 nél akkor nem is fog működni. Az s2 nél 9 tüske van, a s3 11 tüskés. Én megjártam ezzel ebayes rendelésnél.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Köszi!Akkor rendelhetek újat? Remek és ha váltok majd S4-re vagy tovább megint új kell?
zlatan nekem van blade 3! zte topicba írtál én meg itt válaszoltam!
Na ugy néz ki jönni fog valami rom...adná az ég hogy ne leak 4.2.2 legyen meg persze ne 4.1.2 :S
hol láttad
XDA.Volt egy tweet Faryaabtol #GalaxyS3: Old = 611730 New = 702147Ami a changelog number mert az elözö leaknek volt 611730 ez meg ugye új csak hát ki tudja hogy újabb leak vagy esetleg mégse...+ feltölti e egyáltalán...meg persze mikor
hát még sammobilon se írtak róla semmit
Sammobilt totál felesleges nézni meg ugy egyáltalán megnyitni Faryaab az sammobil admin meg szerkesztő elöbb látsz hirt töle twitteren vagy xda-n mint hogy kikerül sammobilra.
Naaaa valami csak jött!!!Exclusive: I9300XXUFME7 – Android 4.2.2 Jelly Bean leaked firmware for the Galaxy S III |
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez a "leaked" mit jelent? Tudom, azt, hogy nem végleleges, de elvileg ha felteszem, ugrik a számláló, vagy ilyesmi? Nemrég állítottam vissza gyárira mindent, és nem nagyon térnék el attól.