Srácok a voodoo sound még nincs kész vagy csak én nem találom??
Hali, pontosan olyan, mint annó tab/sgs esetében, még nincsen hozzá, viszont már van olyan kernel, amiben benne van a voodoo control, You are not allowed to view links.
Register or
Login, viszont ennél pl. nincsen oc/uv lehetőség.
Illetve a voodoo app sincsen, csak valami beépített erősítés van benne. (most látom van már r4, én az r3-at próbáltam eddig, bár semmi különlegeset nem tapasztaltam).
mod.: no az r3, ma azt csinálta, hogy hívásokat nem tudok intézni. Elindul a hívás és fogadni is tudok, csak néma marad a hangszóró és engem sem hallanak
Hello
Picit foltos a kijelzőm,de csak 2 folt látható,és az is csak tök sötétben.
Érdemes ezért garanciáztatni (még beleférek a 72 órába) vagy esélyes,hogy a következő is foltos lesz (esetleg jobban mint ez)
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Hát ez sajnos samoled "sajátság", elvileg cserélniük kell, viszont nem biztos, hogy jobb lesz a csere után. (s2 esetében, volt akinek rosszabb volt a helyzet)
Olyan problémám van .. vagyis most kicsit rááltam..! Mikor megvettem 2 napig nemtudtam rendesen feltölteni, ez 2töltés volt ami max 35 %-ig ment ...mondom ugyse lesz baj..!! Harmadnap volt idö tölteni ..szépen felment 100% ..de ahogy lehuzom azonnal 99% ot ír !! Azota sem marad 1 pillanatra sem 100-on minden töltés után leugrik 1et azonnnal mihint lehuzom ..!!
Egyedi a problémám.. Neketek hogy van ez ??
Ez megesik, szinte az összes androidos készülék esetében, nem kell vele foglalkozni.