2024, 11 23, 02:46:38
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982395 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető szax

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #12350 Dátum: 2014, 06 04, 21:28:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szia! Nekem is ez volt meg egy másik fórumtársunknak is, ő javasolta az aksicserét nekem bevállt azóta nemcsinálja.
Köszi! Már vettem is újat.

Nem elérhető Yarner

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
    • androlib.blog.hu
  • PDA: Samsung Galaxy SIII gt-i9300
  • PDA ROM: Stock 4.3 (NA2)
« Reply #12351 Dátum: 2014, 06 05, 15:41:15 »
Sziasztok!
Általában némítva használom a telefont. Arra lettem jó ideje figyelmes, hogy amikro "megszólalna" (de nem teszi, mert 0 a hangerő), alig hallhatóan pattan egyet a hangszóró, talán még valami minimális sztatikus sistergést is hallat. legközelebb megint. Ez pl egy játék közben elég feltűnő, amikro 2-5 mp-enéknt történik valami olyan, ami adna egy hangeffektet (leszedek egy kombót a tábláról). Ha még nem futott le az adott hang ideje, akkor még aktív a hangszóró, és nem pattan, ha már vége lenne, újra pattan egyet.
Találkoztatok ilyesmivel? nem hiszem, hogy bajt jelentene, azt pláne nem, hogy orvosolni tudnám, de elég fura...
"Dude, sucking at something is the first step towards being sorta good at something."
“Nobody important? Blimey, that’s amazing. You know, nine hundred years of time and space and I’ve never met anybody who wasn’t important before.”

Nem elérhető SYMLY

• PDA: S4 I9506
  • PDA ROM: I9506XXUCNI1 (T)
« Reply #12352 Dátum: 2014, 06 06, 21:53:49 »
Ez a hangszóró pattogás AOSP romoknál szokott lenni már de már S2 nél is így volt sőt kollégám hujavejijén is ott még durvább

Nem elérhető yarga

• PFC Fan
  • PDA: Omnia 2
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
s3 hiba
« Reply #12353 Dátum: 2014, 06 10, 13:17:01 »
Sziasztok! Azt hiszem nagyon elcsesztem a 4 órája nálam lévő telót. S3 rootolni akartam és amit az odinnal felraktam, valamiért nem lett jó, lefagyott és sok várás után sem történt semmi, kihúztam a kábelt. Olvastam valahol ilyet hogy nem jó romnál hard reset után hibás szektorokat hoz létre (vagy valami ilyesmi) és meghal az alaplap. Ez városi legenda, vagy van ilyen? Mit tudnék vele kezdeni? A bekapcsolásnál vagy resetnél a samsung logó után nem megy tovább, csak sötét kép, de nem kapcsol ki szerintem, mert melegszik. K..va ideg vagyok. Most töltődik le egy gyári rom, azzal fogok legközelebb próbálkozni, aztán utána kifogytam az ötletekből. Sajnos osztrák drei-os, de a jó rom töltődik le hozzá elvileg. Akinek van ötlete, légyszi írjon! Köszi!

Nem elérhető yarga

• PFC Fan
  • PDA: Omnia 2
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #12354 Dátum: 2014, 06 10, 13:44:11 »
még egy infó. lehet hogy ott csesztem el, hogy a pda helyett a bootloaderbe raktam be a fájlt az odinba!?

Nem elérhető tomidoki

• Hajvarázs - Professzionális termékek
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo
  • PDA: Galaxy S/ Galaxy SIII
  • PDA ROM: Gamerz 6.3/Slim V11
« Reply #12355 Dátum: 2014, 06 10, 14:53:35 »
még egy infó. lehet hogy ott csesztem el, hogy a pda helyett a bootloaderbe raktam be a fájlt az odinba!?

az tuti!

Próbáld meg elölről egy Stockot, de ne kapkodj.

Az első Odinos telepítésemnél, kb 30 percig néztem a monitort és a leírásokat, hogy mit hova kell tenni, és hogy véletlenül sem szúrom el a dolgokat.
You are not allowed to view links. Register or Login  - Professzionális termékek

Nem elérhető Gr3nT

• PDA: Samsung I9300
  • PDA ROM: 4.3
Galaxy s3 kakukk
« Reply #12356 Dátum: 2014, 06 18, 15:31:23 »
Sziasztok!

Kb. 1 éves Galaxy s3-om nem funkciónál többé.

A hétvégén csak tölteni kellett, használni nem is használtam (egy táskában csücsült), hétfő reggel melóba menet előtt levettem a töltőről és már csak a samsung logóig jut el a bekapcsolás után.

A 3 gombos bekapcsolásból a recovery menü is a download módot hozza be.
A download módban ha csatlakoztatom az Odinhoz még felismeri, hogy van a kábel végén valaki de semmilyen frissítés nem indul el.

Töltöttem le régi 4.04-es OS-t 3 fájlosat, pit-el együtt. De semmi, a partícionálásig sem jut el.

Volt már valakinek ilyennel tapasztalata.

A teló rootlova volt, azthiszem 4.3 volt rajta, de ez már elég rég történt, régen frissítettem már a telót.

Vagy hagyjam a csudába és irány a Voda szerviz?

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
Re: Galaxy s3 kakukk
« Reply #12357 Dátum: 2014, 06 18, 16:24:12 »
Sziasztok!

Kb. 1 éves Galaxy s3-om nem funkciónál többé.

A hétvégén csak tölteni kellett, használni nem is használtam (egy táskában csücsült), hétfő reggel melóba menet előtt levettem a töltőről és már csak a samsung logóig jut el a bekapcsolás után.

A 3 gombos bekapcsolásból a recovery menü is a download módot hozza be.
A download módban ha csatlakoztatom az Odinhoz még felismeri, hogy van a kábel végén valaki de semmilyen frissítés nem indul el.

Töltöttem le régi 4.04-es OS-t 3 fájlosat, pit-el együtt. De semmi, a partícionálásig sem jut el.

Volt már valakinek ilyennel tapasztalata.

A teló rootlova volt, azthiszem 4.3 volt rajta, de ez már elég rég történt, régen frissítettem már a telót.

Vagy hagyjam a csudába és irány a Voda szerviz?
Régebben jó volt az odin? Most próbálod először? Próbálj ki másik usb portot is! Samsung driver jó?

Nem elérhető Gr3nT

• PDA: Samsung I9300
  • PDA ROM: 4.3
« Reply #12358 Dátum: 2014, 06 18, 17:32:36 »
Régebben jó volt az odin? Most próbálod először? Próbálj ki másik usb portot is! Samsung driver jó?

Nem vagyok zöld fülű, sokat rommoltam már, odin is jól megy, samu driver is jó, minden oké.

Maga a telefon adta meg magát egyik napról a másikra. Csak az a kérdés, hogy javíthatom-e így vagy sem.

A repartíció sem megy, elszáll hibával, factory rom-ot sem tudok telepíteni.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #12359 Dátum: 2014, 06 18, 17:47:29 »
Nem vagyok zöld fülű, sokat rommoltam már, odin is jól megy, samu driver is jó, minden oké.

Maga a telefon adta meg magát egyik napról a másikra. Csak az a kérdés, hogy javíthatom-e így vagy sem.

A repartíció sem megy, elszáll hibával, factory rom-ot sem tudok telepíteni.
Oké. Nagy esélyed van ez esetben alaplap hibára, így ők sem tudják majd helyreállítni és cserét kapsz.

Nem elérhető ihacks

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: TomTom
  • PDA: Huawei Mate 10 Pro
  • PDA ROM: Android 9.1
« Reply #12360 Dátum: 2014, 06 21, 02:10:15 »
Oké. Nagy esélyed van ez esetben alaplap hibára, így ők sem tudják majd helyreállítni és cserét kapsz.

Sziasztok lenne egy olyan gondom elszált az imeim a kies3 as frissités után, nincs efs mentésem. Valaki tudna nekem segiteni? Válaszotok előre is köszönöm. 4.3 legfrisebb romot rakta rá.

Nem elérhető ihacks

• PFC Fan
« Reply #12361 Dátum: 2014, 06 23, 16:41:16 »
Sziasztok lenne egy olyan gondom elszált az imeim a kies3 as frissités után, nincs efs mentésem. Valaki tudna nekem segiteni? Válaszotok előre is köszönöm. 4.3 legfrisebb romot rakta rá.

Senki nem tud nekem segiteni benne? Esetleg ha egy régebbi romot tennék rá odinnal és repartal? Válaszotok előre is köszönöm.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #12362 Dátum: 2014, 06 23, 17:07:25 »
Senki nem tud nekem segiteni benne? Esetleg ha egy régebbi romot tennék rá odinnal és repartal? Válaszotok előre is köszönöm.
faq ,olvasd el,van benne leirás,hátha,és 1 jótanács,kiest felejdsd el ahogy van,a világ legx,,,abb progija. ;)

Nem elérhető ihacks

• PFC Fan
« Reply #12363 Dátum: 2014, 06 24, 09:20:16 »
faq ,olvasd el,van benne leirás,hátha,és 1 jótanács,kiest felejdsd el ahogy van,a világ legx,,,abb progija. ;)

Oké a kiest elfelejtettem, olvastam az faq-t de azt nem irja hogy kijelző hibával hogy állitsam helyre az imei-met :D Erre tud valaki megoldást, mert igy is tudok rajta szoftvert cserélni :D csak egyelőre nincs pénzem kijelzőt venni bele. Várom a segitő ötleteket :D

Nem elérhető g.alex94

• PFC Fan
  • PDA: i9300
  • PDA ROM: AP: i9300xxugna5 CP: i9300xxugna8 CSC: i9300pangnb2
« Reply #12364 Dátum: 2014, 06 26, 15:01:14 »
Sziasztok!
Samsung Galaxy S3(GT-I9300)-at rootoltam odinnal cf-autoroottal. Ment is minden rendesen... megvolt az efs mentés a problémák megelőzésére. Feltettem egy másik romot jött is egyből a probléma imei NINCS valami 00--- lett. Gondoltam sebaj van efs mentés visszarakjuk azonban az imei továbbra is nulla maradt! Wipe data Factory reset után visszaraktam egy gyári telenoros 4.3-mas rendszert! Root vissza efs a helyére imei továbbra sem volt!
Aztán sikerült elővarázsolni az imeit úgy, hogy az efs mappa tartalmát töröltem majd vissza a mentés mappa tartalma és reboot. Imei van EZAZ de mégsem azóta a factory mode képernyő folyaqmatosan ott van a kijelzőn pedig van imei!!!
Valakinek ötlet?????????

Nem elérhető g.alex94

• PFC Fan
  • PDA: i9300
  • PDA ROM: AP: i9300xxugna5 CP: i9300xxugna8 CSC: i9300pangnb2
« Reply #12365 Dátum: 2014, 06 26, 16:47:33 »
megoldva......

Nem elérhető ihacks

• PFC Fan
« Reply #12366 Dátum: 2014, 06 27, 12:08:28 »
megoldva......

Szia, hogy sikerült megoldanod? Válaszod előre is köszönöm. ;)

Nem elérhető gomboc-artur

• PDA: galaxy s IV i9505 galaxy tab2 7"
  • PDA ROM: mkf
« Reply #12367 Dátum: 2014, 06 30, 14:30:08 »
hali kéne nekem valami olyan app amivel megtudom nézni , hogy mitől fagy szét néha a telóm

üdv ga

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus, SGS 4 i9505
  • PDA ROM: CM 11.0. 20140910-ION-dev-connection-team release12-ariesve, 4.4.2 gyári
« Reply #12368 Dátum: 2014, 07 04, 15:54:12 »
Sziasztok! SIII,gyári független 4.3-as rommal. A gyári SMS appban,ha üzenetküldésnél ki akarom választani a címzettet a névjegyzékből, minden névjegyet duplán jelenít meg. Csak az appon belül, a sima névjegyzékben nincs duplikáció.
Már az összes fiókbeállítást-összevonást átnéztem, de nem jöttem rá, hogyan lehet elérni, hogy ne duplán mutassa a neveket. Van Viber,Skyoe,a Hangouts már ki lett lőve. Nem az enyém a teló, csak megkért egy ismerősöm, hogy segítsek neki, de nem sikerült.
Van valakinek ötlete?

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #12369 Dátum: 2014, 07 04, 16:45:41 »
Sziasztok! SIII,gyári független 4.3-as rommal. A gyári SMS appban,ha üzenetküldésnél ki akarom választani a címzettet a névjegyzékből, minden névjegyet duplán jelenít meg. Csak az appon belül, a sima névjegyzékben nincs duplikáció.
Már az összes fiókbeállítást-összevonást átnéztem, de nem jöttem rá, hogyan lehet elérni, hogy ne duplán mutassa a neveket. Van Viber,Skyoe,a Hangouts már ki lett lőve. Nem az enyém a teló, csak megkért egy ismerősöm, hogy segítsek neki, de nem sikerült.
Van valakinek ötlete?

Nem jeleníti meg véletlenűl a sim kártyám levő neveket ?

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus, SGS 4 i9505
  • PDA ROM: CM 11.0. 20140910-ION-dev-connection-team release12-ariesve, 4.4.2 gyári
« Reply #12370 Dátum: 2014, 07 04, 18:00:39 »
Nem jeleníti meg véletlenűl a sim kártyám levő neveket ?

Nem tudom,sztem nem. A Névjegyek beállításainál a Megjelenítendő névjegyek alatt csak a Google fiók van pipálva, és itt szimplán vannak a kontaktok. Csak az Üzenetek appban vannak duplán.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #12371 Dátum: 2014, 07 04, 21:01:26 »
Nem tudom,sztem nem. A Névjegyek beállításainál a Megjelenítendő névjegyek alatt csak a Google fiók van pipálva, és itt szimplán vannak a kontaktok. Csak az Üzenetek appban vannak duplán.

Én mondjuk már évek óta a go sms pro-t használom és ott csak akkor jelenik meg duplán a név ha 1 névhez több telefonszám látszik.

Nem elérhető mikkamakka-old

• PDA: Note
  • PDA ROM: 4.3 bougmk3
« Reply #12372 Dátum: 2014, 07 04, 21:12:33 »
Sziasztok.

A sammobile-n unlockolt már valaki? T-s gépet szeretnék függetleníteni.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #12373 Dátum: 2014, 07 07, 20:36:17 »
Sziasztok.

A sammobile-n unlockolt már valaki? T-s gépet szeretnék függetleníteni.
ezt ire érted? attól,hogy felraksz egy xeh romot nem lesz még független
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #12374 Dátum: 2014, 07 08, 05:41:20 »
ezt ire érted? attól,hogy felraksz egy xeh romot nem lesz még független
szerintem erre érti,lehet ott függetleniteni is.